Марко ван Бастен става на 50
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Марко ван Бастен става на 50
Този беше "друга бира", с кеф изгледах клипчето и ме налегнаха спомени. Да е жив и здрав Марко, най-добрия централен нападател, който аз съм гледал и съм негов съвременник, разбира се!
Беше уникален футболист ! Невероятен голмайстор, но и много възпитан и интелигентен футболист.
Да е жив и здрав !
Да е жив и здрав !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

Невероятен футболист!Страхотен голмайстор!Единственото "лошо" с което съм го запомнил е 1992г ,като взе Златната топка,която се полагаше на Ицо!
Поздравления за темата. Един от най-гениалните нападатели в историята на футбола.Жалко, че контузиите го отказаха толкова млад 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Така е, обаче пък аз не съм му фен от както му дадоха златната топка , вместо на Камата
При положение че не беше играл повече от половин година, а нашия стана голмайстор и на световното 

Наистина велик играч беше, и с тази височина каква техника имаше аз поне не си спомням толкова висок и техничен футболист.
ПС: Ицо стана голмайстор на световното и взе топката през 94, а колегите говорят за 92 когато взе КЕШ с Барса.
ПС: Ицо стана голмайстор на световното и взе топката през 94, а колегите говорят за 92 когато взе КЕШ с Барса.
za nas e toj religiq написа:Така е, обаче пък аз не съм му фен от както му дадоха златната топка , вместо на КаматаПри положение че не беше играл повече от половин година, а нашия стана голмайстор и на световното
Корекция колега. Марко Ван Бастен спечели Златната топка през 1992, а Стоичков през 1994,когато стана голмайстор на световното в САЩ 94. Между другото, в клипчето не видях гола заради,който на Ван Бастен му дадоха топката през 1992 година - една задна ножица срещу Гьотеборг - [offtopic][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Eb1iRo_mU7U[/youtube][/offtopic] Иначе Стоичков си беше истинския носител през 1992 - шампион на Испания, носител на КЕШ, с основен принос за успехите на каталунците .
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Madridist написа:za nas e toj religiq написа:Така е, обаче пък аз не съм му фен от както му дадоха златната топка , вместо на КаматаПри положение че не беше играл повече от половин година, а нашия стана голмайстор и на световното
Корекция колега. Марко Ван Бастен спечели Златната топка през 1992, а Стоичков през 1994,когато стана голмайстор на световното в САЩ 94. Между другото, в клипчето не видях гола заради,който на Ван Бастен му дадоха топката през 1992 година - една задна ножица срещу Гьотеборг. Иначе Стоичков си беше истинския носител през 1992 - шампион на Испания, носител на КЕШ с основен принос за успехите на каталунците .
Да прав си, 94та си я взе , 92-ра не му я дадоха

- za nas e toj religiq
- Контакти:
sin_fen написа:Наистина велик играч беше, и с тази височина каква техника имаше аз поне не си спомням толкова висок и техничен футболист.
Тиери Анри

za nas e toj religiq написа:sin_fen написа:Наистина велик играч беше, и с тази височина каква техника имаше аз поне не си спомням толкова висок и техничен футболист.
Тиери Анри
Не искам да се заяждам или нещо друго, но по мое мнение Бастен е класа над него и нямат място за сравнение.