Това ли е най-скандалният червен картон в историята на футбо

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Това ли е най-скандалният червен картон в историята на футбо

Мнениеот Странджата » 16 окт 2014 20:02

Аз поне си спомням два случая, достойни за темата. Едуиният е от Б група в годината, когато Розова долина искаше да влезе в Агрупа и игра с Родопа-Смолян. Тогава Белия - така беше прякора на играча от розите, се откъсна сам, вкара гол, като преди това вратарят на Родиопа - Станко, му счупи крака в момента на удара. После Станко нарита Белия, защото той лежеше със счупен крак и мисля, че на Белия му показаха картон. Кариерата на Белия свърши след тази контузия и след като пролетта в Казанлък причакал в тунела Станко с авери и с колове го подпукали, че едва избягал през стъклата на баскетболната зала.
Другият беше на мача Пирин-ЦСКА - последен кръг, когато на ЦСКА му трябваше победа, за да стане шмпион. Първото полувреме при три метра засада и спрели играчи Стойчо май ( и той беше най-напред спрял, ама не последва сигнал) вкара гол. Какво стана тогава - не е за разправяне - които помнят Палаврата - Христов, от Пирин, се сещат... По-интересното стана второто полувреме. Стана в центъра едно меле, в центъра на което беше Джевизов. Съдията посегна да вади картоните, някой го удари през ръцете, той се наведе да си вземе картоните от терена и тогава отзад Джевиза му отпра едно воле и съдията заби нос в тревата. Ехх, славни години, Добри Джуров беше още жив, а Томов с Мустака ги нямаше още :)

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 16 окт 2014 20:07

Хайде бе, дребен, когато Бадема се одупи и получи дузпа, никой не го заподозря в гейовски намерения, макар че одупването беше повече от предизвикателно:). Ама и нашият му налетя - май Топчо беше, като че ли не е виждал дупе от три години :) Ама то и после май Топчо се ожени - може някакъв опит да е придобил :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 16 окт 2014 21:25

При положение че противниковият играч въобще не реагира нито се оплака на съдията наистина не се знае защо го вдигна този картон.Наи много да е напсувал страничният рефер за нещо и онзи да е сигнализирал.Нямаше ги в кадър.

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 16 окт 2014 22:28

diplomat написа:Може тоя да е бил гаджето на съдията. :lol:

:) :) :)

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Мнениеот loko1 » 17 окт 2014 09:52

Идиотски е
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 17 окт 2014 12:39

Помня, че един играч радвайки се на хетрика си срещу Левски на 3 метра от терена беше изгонен от съдията :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 окт 2014 16:42

dreben23 написа:Лудогорец никой не ги бута, поне не и на терена- те надиграват категорично съперниците си с добра игра наистина, единственото за което бих се хванал е, че не дават дузпи срещу тях, също както не дават срещу Реал и Барса или поне много рядко, но и вие го казахте- подрепят се силните. Сега, за да не ме упрекне някой, потвърждавам, че и ЦСКА е побутван в миналото не малко пъти, но пък падаме от малки отбори поне :P , докато при сините и с най-жалкия състав да излязат или пък да играят слабо- това няма да се случи, бие се с юбилейни резултати и толкова. :lol: Забавни са ми някои хорица по форумите като ми твърдят обтратното- от по-дълго от тях съм във футбола, тъй че всичко съм видял с очите си. :)

[offtopic]Тити да пророни някоя сълза, нали и той почна да разбира от футбол. Смешен е българския спорт за съжаление, само като видя от какви кретени и плачковци зависи съдбата му и ми иде да се разплача и аз. :cry: Ама не мисля да им правя това удоволствие. :)[/offtopic]

Няма да забравя никога Мишо Мадански на едно интервю през 2004-а,като помощник-треньор на Ферарио Спасов: "Вече 5 дена са минали от мача ни с тях,а те пак продължават с техните глупости,като се оплакват от съдии,говорят-връщат се назад...Аз сега си обяснявам защо футболист на Левски не може да направи кариера в чужбина.Ръководството им - супер,терените им - супер,отборът им играе превъзходен футбол,невероятен...Обаче тия съдии майката им таковат...Между другото Беверен паднаха 5-1 ако не знаете,като домакин..."
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 18 окт 2014 09:44

най толерирания отбор в България е цска .
от самото им създавате и след има-нема 2 месеца ,оп шампиони.
браво така се прави.
розовите са едноличен лидер в тази класация за толерирани отбори.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 18 окт 2014 09:54

dreben23 написа:
Xtr3m3_MaCHiNe написа:Според мен спокойно влиза в топ10,а може би и в топ5, но аз поне (гледайки активно футбол от 20+години) съм виждал поне 3 по-идиотски. Сещам се за 2 случая във Висшата Лига,и 1 в Италия,че дори и в ШЛ 1 случай. При 1вия случай, който никога няма да забравя, играч се блъсна в защитник на Арсенал и съдията не само не даде фал за Арсенал,а даде и дузпичка + червен картон. Съдията бе наказан за 8мача и това беше. Едно е да ощетиш единия отбор, но е прекалено да ощетиш отбора и едновремено да помогнеш на противника. Нека се изкажат и други. Това е моето мнение.
Сега като се замисля...много хора ще ми скочат - но се сетих и още 2 случая, в които Барса беше яко подпряна. Едното беше с невиждана дузпа в Liga BBVA, а съдията даде дузпа за фаул,който дори го нямаше, отделно че беше извън наказателното поле. Другия случай беше точно срещу Арсенал и ситуацията беше обсъждана много,така че няма да се връщам на това.
А Киряка беше култов, ама бъркаше по дупетата на своите съотборници..кво да му кажат? :)

Много си прав, аз го бях забравил тоя случай с дузпата. Дано не се сетиш за още някой такъв случай, че сигурно пак ще е в ущърб на Арсенал или в полза на Барселона. :) Изобщо не се учудвам. :)
Барса и Реал си бяха и може би все още си го има тоя елемент са най-бутаните отбори за всички времена. В наши дни за мен са Байерн, Челси и Ювентус- тия трите особено ги бутат във всеки мач, а безспорен победител е Левски Сф- тях ги бутат от 1914-та. :)

ако "Левски" ги бутат най много как така не са с най много титли.
нещо май си противоречиш.
"Левски" ги бутат а цска още от създаването и след 2 месеца са шампиони.
а след това 12 години подред са шампиони.
ева си бутането е падало,кво ше каеш а дребен?
и за 41 години съществуване 25 титли.
всички други отбори взети заедно имат общо 16 титли за времето от създаването на цска/1948 година/ до 1990 година.
що така стана ,че май бутането на "Левски" е било назад.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 18 окт 2014 16:17

валкареджио написа:най толерирания отбор в България е цска .
от самото им създавате и след има-нема 2 месеца ,оп шампиони.
браво така се прави.
розовите са едноличен лидер в тази класация за толерирани отбори.

Причината че "ЦСКА е най-толерираният" е,че в годината от създаването ни сме шампиони !? Ебахти тъпата логика...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”