Бербо сред 10-те най-велики нападатели на десетилетието

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

марко йорданов
Контакти:

Re: Бербо сред 10-те най-велики нападатели на десетилетието

Мнениеот марко йорданов » 17 окт 2014 15:02

boabbb написа:Ами, добър играч е, наистина. Но никога няма да е от нивото на Стоичков :!: И то само заради едно - Бербо просто няма дух на победител, може дори да е по-добър в някои отношения, но вижте фактите - Златна топка, Златна обувка, легенда на ЦСКА и Барселона, КЕШ, 4-то място на СП ... Не е само до съотборниците ... Бербо го искаше Ювентус, а той отиде в Монако :( Това показва много ...

когато го искаха в ювентус, и фиорентина между другото, той избра фулъм :x едно решение, което му спести поне 2-3 титли/ купи в италия :!:

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 окт 2014 16:01

А Бат' Гонзи нема ли го? :?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 17 окт 2014 16:06

Факт е че и от цска и от национала беше изхвърлен като въшлив помяр , особенно от цска , когато ревеше с майка си пред стадиона :mrgreen: Аз лично имам само хубави спомени с берба и му благодаря за титлата през 2000-та година :P
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 17 окт 2014 16:22

saffron написа:Факт е че и от цска и от национала беше изхвърлен като въшлив помяр , особенно от цска , когато ревеше с майка си пред стадиона :mrgreen: Аз лично имам само хубави спомени с берба и му благодаря за титлата през 2000-та година :P

Факт е че си лъжец и то с комплекси,като го стигнеш Бербатов тогава го коментирай смешнико.Нито е гонен от ЦСКА,нито от националния отбор,отворко.По принцип съм умерен и спокоен човек и никога не съм обиждал коментиращите във форума но като прочетох тази помия на един келеш не можах да се сдържа.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 17 окт 2014 16:31

saffron написа:Факт е че и от цска и от национала беше изхвърлен като въшлив помяр , особенно от цска , когато ревеше с майка си пред стадиона :mrgreen: Аз лично имам само хубави спомени с берба и му благодаря за титлата през 2000-та година :P

сафрончо мери си приказките да не те плесна,моето момче...аман от комплексари вече !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

haha

Мнениеот haha » 17 окт 2014 19:14

Бербатов е играч с много талант, който така и не успя да реализира в пълна степен, заради мързела и кекавия си нрав. При никакъв случай не е в топ 10 на най- добрите за десетилетието, повечето му голове не са спомогнали за кой знае какви успехи на клубовете му, пък и той шибаше голове предимно на слабаци. Примерно, един Шевченко, който не го виждам тук е много по- голям нападател.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

haha

Мнениеот haha » 17 окт 2014 19:22

Logical person написа:И какви лидери са Меси и КР7 ??? И двамата са мишоци. Ако отбора им изостава в резултата или се е закучило едно 0:0 ги няма никакви. Но при 2:0 за техния отбор си правят хеттрика. Ван Перси също е чувствителна душа и се цупи за какво ли не. За останалите съм съгласен, че са лидери. Особено Лампард и Тоти, които не са и нападатели, но имат страхотни показатели.

А отказването от националния, какво общо има ?

Е извинявай, ама това е несериозно. И Меси, и Роналдо са вкарвали на финали на ШЛ. Спасявали са отборите си безброй пъти, шибали са голове на всякакви видове грандове. Ако не се лъжа, Меси е рекорьор по голове в Ел Класико, още като бледен юноша заши хеттрик на Реал. Ако тези двамата ги нямаше успехите на Реал и величието на Барселона в последните години въобще нямаше да са същите.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 окт 2014 21:36

Пичът е написал огромна глупост. Головете на Роналдо и Меси в решаващи и завързани мачове са безброй.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 17 окт 2014 22:05

Стига сте плюли момчето! Разбирам го Бербо, че не иска да играе с татуирани чалгари в националния. Все пак остави диря в Англия. Направи Ман Ю шампиони след като игра силно в зимния период, измъкна Руни от дупката, в която го бяха натикали. За благодарност Съра не го взе на финала на ШЛ.
И все пак......през 94-а той щеше да си е твърда резерва в Америка, като Андонов например. Плюете по Боби, Лече, Любо, Ицата, Наско, Бала и другите, но те бяха Великани в сравнение с Митко.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 окт 2014 22:33

Само ще добавя, че данните са от Опта, който не е чувал за тях, да си направи справка в Гугъл. 8-)

Върни се в “Футбол - Свят”