Невиждано! Русия иска националния отбор в първенството

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Невиждано! Русия иска националния отбор в първенството

Мнениеот anihilator » 12 сеп 2014 01:45

Балкански Орел написа:
cska-632 написа:
anihilator написа:Ненормална работа но и все тая както е тръгнало световно в Русия най - вероятно няма да има :!: Скоро време и в уефа сигурно няма да членуват .

И ШЛ ще остане без основен спонсор и ЕС ще остане без газ и ще живее като Фред Флинстоун :mrgreen:

Остави го той живей своя филм.В интерес на Русия е да прекрати всички връзки с шибаната Европа, а уефката едва ли ще им липсва.

Ти си ненормален току що видях каква мъдрост си написал като инфо :shock: Може ли да попитам ти Българин ли си :?:

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 сеп 2014 01:47

anihilator написа:
Балкански Орел написа:
cska-632 написа:
anihilator написа:Ненормална работа но и все тая както е тръгнало световно в Русия най - вероятно няма да има :!: Скоро време и в уефа сигурно няма да членуват .

И ШЛ ще остане без основен спонсор и ЕС ще остане без газ и ще живее като Фред Флинстоун :mrgreen:

Остави го той живей своя филм.В интерес на Русия е да прекрати всички връзки с шибаната Европа, а уефката едва ли ще им липсва.

Ти си ненормален току що видях каква мъдрост си написал като инфо :shock: Може ли да попитам ти Българин ли си :?:

Да, а ти евреин ли си ? :lol:
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 сеп 2014 01:53

Защо пък реши , че съм еврейн :roll: Аз съм БЪЛГАРИН ПАТРИОТ интерисувам се от БЪЛГАРСКА история не съм славянин и съм атеист 8-) Други въпроси :roll:

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 12 сеп 2014 02:18

Балкански Орел написа:
anihilator написа:Защо пък реши , че съм еврейн :roll: Аз съм БЪЛГАРИН ПАТРИОТ интерисувам се от БЪЛГАРСКА история не съм славянин и съм атеист 8-) Други въпроси :roll:

Не те ли е срам бе ? Гербаджия патриот бил, съвсем сериозно незнам аз дали съм крейзи, ама ти наистина си в моите очи. ;)

Не съм ГЕРБАДЖИЯ , а демократ и съм патриот да познавам Българската история много добре и от там и политическите ми възгледи :!: Ако желаеш може да спорим и поговорим да пиши лични съобщения не желая повече да ангажирам хората тук с наш диалог . Лека вечер .

nibo40
Контакти:

Мнениеот nibo40 » 12 сеп 2014 07:24

Нищо невиждано няма тук. У нас в 50-те години два сезона имахме Национален отбор (така се и казваше) в първенството на страната. Ама съвременните журналя от къде да знаят - те познават историята на спорта на целия свят, но не и на България. Толкова са и журналисти!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 12 сеп 2014 08:41

.Да, както е тръгнало , Русия ще от..бе цяла Европа и САЩ.Но това ще е само за нейно добро.Да му мислим ние от " белите държави".
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 сеп 2014 09:14

Някой много се е притеснил за руския народ, така ли да го разбирам? :mrgreen:

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 12 сеп 2014 09:54

diplomat написа:А кой ще плаща на футболистите, държавата ли? Значи хората трябва да издържат някакви ритнитопковци заради грандоманските мечти на управленците, гениално просто, това е социалната Руска Федерация за вас, дами и господа.

Сега кой би издържа? Пак ние.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 12 сеп 2014 09:58

Балкански Орел написа:
cska-632 написа:

Аз тей като гледам напоследък европейците ги интересува каква е правилната форма на краставиците, какъв е цвета на бананите, каква е пропорцията жени-мъже в евро комисията (без значение умението им, образованието им, представителността им и дали изобщо им се участва, важен е полът...), как щяло да мине представянето на Кончита Вурст пред евро парламента, защо циганите не гласували на роден език в България, и всички тия глупости, които единствено са важни за тях и двойният им стандарт към САЩ...

... да идва Русия да ни освобождава...

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 сеп 2014 10:50

Яко ги тресат комплексите тез руснаци.

Върни се в “Футбол - Свят”