За или против - правилото за гол на чужд терен?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- evernazion
- Контакти:
Re: За или против - правилото за гол на чужд терен?
Според мен , английския модел е най-добър - при равенство в общи резултат(без да се гледат головете на чужд терен) продължение и чак тогава , преди дузпи се гледат кой , къде е вкарал повече голове !Така се дава шанс и на двата отбора да се докажат !
- dreben23
- Контакти:
evernazion написа:Според мен , английския модел е най-добър - при равенство в общи резултат(без да се гледат головете на чужд терен) продължение и чак тогава , преди дузпи се гледат кой , къде е вкарал повече голове !Така се дава шанс и на двата отбора да се докажат !
Те не са се доказали 120 минути, че в продълженията ли да ги чакаме, макар че понякога точно така става, ама това го отдавам на умора в едните и преумора при другите. Всеки добър треньор по някъв спорт ще ви каже, че преумората е вид болестно състояние и не бива да се допуска, но никой не го спазва и после на еди кой си му прилошало, на еди кой си спряло да му бие сърцето и т.н. За жалост повечето проблеми на спортистите идват от прекомерни тренировки, мачове, химии и кофти навици - пиене, пушене, ходене по жени,а доста от тях и по мъже.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Против. Какво като си гост ? Да не играеш на Луната ?
dreben23 написа:Ей тва да върнат- трети мач за решаване на спора за класиране. Най-справедливо ми се вижда, а и повече шоу ще има!![]()
Другото са глупости..
+1
Само да добавя, че най-добре третият мач да се играе на неутрален терен, за да няма домакинско предимство един от двата отбора.

Trети мач е най-справедливо, но не е приложимо. 

Alexx написа:Trети мач е най-справедливо, но не е приложимо.
Аз го виждам така:
примерно отбори от Германия и Франция трябва да изиграят трети мач. Тегли се жребий, в който участват всички стадиони в двете държави, които са с лиценз и са големи (има си минимален капацитет - примерно 30 или 40 хиляди места) и могат да приемат домакинство на срещата, с изключение на стадионите на двата отбора. И който стадион се падне дава поравно билети (или приблизително поравно) на феновете на двата отбора. При това положение домакинското предимство би отпаднало, защото феновете ще бъдат поравно и от двете страни

Другия вариант е третият мач да се играе в трета страна. Да има нещо като тур из Европа. Пак си има списък с подходящите стадиони във всички страни (които естествено имат поне един одобрен стадион) и на жребия се пада един и там се играе

Та, такива неща ми се въртят в главата

Проблемът не,че няма къде,а че няма кога да се играе.
Alexx написа:Проблемът не,че няма къде,а че няма кога да се играе.
Съгласен съм, това може да се окаже проблем. Но може би в някой уикенд, знам ли