Стяуа клубът звезда на Балканите и не само..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Стяуа клубът звезда на Балканите и не само..
Стяуа е създаден на 7 юни, през 1947 първоначалното му название е СКА (Спортен Клуб на Армията) до 1961 г. клубът сменя на няколко пъти името си, докато през, същата година окончателното се приема като Стяуа по известни сред феновете като Стелистите, което в превод на Български означава "Звездата" или "Звездните". През 1951г. клубът печели първата си шампионска титла дублирайки я през следващите 2 години (1952,1953). Стяуа е 25 първенец на страната си и е рекордьор, по този показател в Румъния, също така е носител и 21 пъти на Купата на Румъния но успехите на Стяуа не спират до тук, през 1986 играе финал за КЕШ който се провежда в град Севиля а съперник на тима е Барселона, след тежки 90 мин. не е излъчен победил и следват продължения, след което и дузпи където Стяуа триумфира с титлата на Европа и става първия Румънски клуб овенчал се със званието Европейски шампион, през следващата година Стяуа става и носител на Супер купата на Европа. Отборът се радва на масирана подкрепа в северната ни съседка като най големия му противник е Динамо. Стяуа и до днес пази името си на Евро-боец като на няколко пъти, през последното дестилетие достига до 1/4 и 1/2 финалите на Лига Европа но няма късмета и качествата да достигне до по сериозен успех.
Последна промяна от valio_cska на 24 авг 2014 16:37, променено общо 5 пъти.
-
- Контакти:
Re: Стяуа клубът звезда на Балканите и не само..
valio_cska написа:Стяуа е създаден на 7 юни, през 1947 първоначалното му название е СКА (Спортен Клуб на Армията) до 1961 г. клубът сменя на няколко пъти името си, докато през, същата година окончателното се приема като Стяуа по известни сред феновете като Стелистите, което в превод на Български означава "Звездата" или "Звездните". През 1951г. клубът печели първата си шампионска титла дублирайки я през следващите 2 години (1952,1953). Стяуа е 25 първенец на страната си и е рекордьор, по този показател в Румъния, също така е носител и 21 пъти на Купата на Румъния но успехите на Стяуа не спират до тук, през 1986 играе финал за КЕШ който се провежда в град Севиля а съперник на тима е Барселона, след тежки 90 мин. не е излъчен победил и следват продължения, след което и дузпи където Стяуа триумфира с титлата на Европа и става първия Румънски клуб овенчал се със званието Европейски шампион, през следващата година Стяуа става и носител на Супер купата на Европа. Отборът се радва на масирана подкрепа в северната ни съседка като най големия му противник е Динамо. Стяуа и до днес пази името си на Евро-боец като на няколко пъти, през последното дестилетие достига до 1/4 и 1/2 финалите на на Шампионска Лига и Лига Европа но няма късмета и качествата да достигне до по сериозен успех.
Да вземеш, да ни осветлиш, кога точно Стяуа е играла 1/2 или 1/4 финал в Шампионската лига. Може и да не е в последните 10 години.
Освен, че статията е пълна с правописни грешки, все едно съм я писал аз във трети клас, друго не разбрах.Вие, които се пишете върли фенове на този отбор, надали знаете и 3ма футболисти от техния отбор.
-
- Контакти:
VelBujd написа:Освен, че статията е пълна с правописни грешки, все едно съм я писал аз във трети клас, друго не разбрах.Вие, които се пишете върли фенове на този отбор, надали знаете и 3ма футболисти от техния отбор.
Извини ме, но къде видя правописни грешки ?
Тва само в България може да сме такива чуждопоклонници.........

Офтопик:
Офтопик:
valio_cska написа:VelBujd написа:Освен, че статията е пълна с правописни грешки, все едно съм я писал аз във трети клас, друго не разбрах.Вие, които се пишете върли фенове на този отбор, надали знаете и 3ма футболисти от техния отбор.
Извини ме, но къде видя правописни грешки ?
Стяуа е създаден на 7 юни, през 1947 първоначалното му название е СКА (Спортен Клуб на Армията) до 1961 г. клубът сменя на няколко пъти името си, докато през, същата година окончателното се приема като Стяуа по известни сред феновете като Стелистите, което в превод на Български означава "Звездата" или "Звездните". През 1951г. клубът печели първата си шампионска титла дублирайки я през следващите 2 години (1952,1953). Стяуа е 25 първенец на страната си и е рекордьор, по този показател в Румъния, също така е носител и 21 пъти на Купата на Румъния но успехите на Стяуа не спират до тук, през 1986 играе финал за КЕШ който се провежда в град Севиля а съперник на тима е Барселона, след тежки 90 мин. не е излъчен победил и следват продължения, след което и дузпи където Стяуа триумфира с титлата на Европа и става първия Румънски клуб овенчал се със званието Европейски шампион, през следващата година Стяуа става и носител на Супер купата на Европа. Отборът се радва на масирана подкрепа в северната ни съседка като най големия му противник е Динамо. Стяуа и до днес пази името си на Евро-боец като на няколко пъти, през последното дестилетие достига до 1/4 и 1/2 финалите на Лига Европа но няма късмета и качествата да достигне до по сериозен успех.
Среден (3)= на релси
Браво на вас. Партията да ви казва на кого да симпатизирате.
Аз наричам братя тези, които скандират "Българи-юнаци", а не ония, които викат "Румъния, Румъния"
А дали са цигани колкото нас, разходете из Румъния и вижте дали е така.
Аз наричам братя тези, които скандират "Българи-юнаци", а не ония, които викат "Румъния, Румъния"
А дали са цигани колкото нас, разходете из Румъния и вижте дали е така.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
VelBujd написа:Освен, че статията е пълна с правописни грешки, все едно съм я писал аз във трети клас, друго не разбрах.Вие, които се пишете върли фенове на този отбор, надали знаете и 3ма футболисти от техния отбор.
И подредбата на фактите, начина на изразяване къртят. Ако тия прийоми ги положеше някой в 4-ти клас при съчинение-разсъждение му пишеха 3 на релси защото се е опитал все пак..
Несериозно е някак си, ако това е копиран от другаде текст поне да се подреди малко, де да знам, като писано от дете е така.
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
- superspiro
- Контакти:
valio_cska написа:mtaraduda написа:Валка, смеха е с тебе. Едва ли ще се намери по - неграмотен човек в този форум, който даже да има и претенции.
Слабо ме интересува, за това ще те помоля най учтиво, тъй като съм културен човек да напуснеш форума !
Той е прав, а това, че истината не те интересува, си е лично твой проблем.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Факт е че Стяуа и Цървена звезда са двата най-успешни отбора на Балканите.Успех на българският шампион Лудогорец срещу Стяуа.