love_hurtz написа:angelco77 написа:DarkPsy написа:Дано не видят това:
![]()
Този е уникален ! :D Не мога да спра да се смея
Според мен се опита да направи летящия плонж на РВП от световното тази година и малко не му достигна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
love_hurtz написа:angelco77 написа:DarkPsy написа:Дано не видят това:
![]()
модерабе написа:love_hurtz написа:angelco77 написа:DarkPsy написа:Дано не видят това:
![]()
Според мен се опита да направи летящия плонж на РВП от световното тази година и малко не му достигна,или пък лалето е взаимствало от него,не знам от кога е този мач.
Кашчей написа:ПП-Бях чел скоро, че сте го пратили в дублиращия отбор, за да си върне малко формата-вярно ли е?
Rage написа:Последният полусезон в Левски има 15 мача 7 гола. Не е крайно лоша статистика за нападател, при всички проблеми които имаше преди това. Визитката му е чудесна, макар и всички да са наясно че е много спорен футболист. За 100, 200 хиляди евро трудно се намират качествени нападатели за Англия. Явно им трябва 1ва, 2ра резерва. Да го пускат за купи и при лош резултат 15мин преди края. Валери има решителни голове в последните минути като резерва. Така че на хартия не е лишен от логика трансферът му. Това че ние сме наясно колко голяма дупка е, може би е убегнало на островитяните.
shotgun blues написа:Миналият ден батманлевски беше казал,че Сър Гара Дембеле се връща в Левски....Божи86 за Сър Гара Дембеле най-вероятно а ?
Red army написа:отказвам се от цска ,не може да падаме за трети път със 7 гола и аз да подкрепеям такъв отбор.край !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта