Юрген Клоп (фен тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Юрген Клоп (фен тема)
За мен лично е от най-добрите специалисти в света... 

-
- Контакти:
ivailo1403 написа:Че е голям треньор е ясно, а има и много добро чувство за хумор. За годините като футболист, когато е играл отпред беше казал: "Аз може би съм единственият нападател в историята който никога не е преминавал съперников футболист."
Даааа,определено.Рангелов беше казал,че цари невероятно настроение на тренировките на Борусия.Уникална личност е,Клоп.
А дали още е ерген?
Преди година-две бе определян от немските медии, за най-желания ерген в Германия 

-
- Контакти:
drughi написа:А дали още е ерген?Преди година бе определян от немските медии, за най-желания ерген в Германия
Сигурно за някой друг е казано това...Клоп има втори брак , жена му се казва Ула и е писателка.
ivailo1403 написа:drughi написа:А дали още е ерген?Преди година бе определян от немските медии, за най-желания ерген в Германия
Сигурно за някой друг е казано това...Клоп има втори брак , жена му се казва Ула и е писателка.
Може да се бъркам. Сори, извинявам се.

-
- Контакти:
CSKA69 написа:Юрген Клоп трябва да е следващия национален треньор на Германия! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!
Факт!
Голям почитател съм му.
[offtopic]Монтесито ти си г***о.[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- superspiro
- Контакти:
Тик-Так1892 написа:ivailo1403 написа:Че е голям треньор е ясно, а има и много добро чувство за хумор. За годините като футболист, когато е играл отпред беше казал: "Аз може би съм единственият нападател в историята който никога не е преминавал съперников футболист."
Даааа,определено.Рангелов беше казал,че цари невероятно настроение на тренировките на Борусия.Уникална личност е,Клоп.
То нека има настроение, но като се ядоса...

When you walk through a storm, hold your head up high...
Докато стане селекционер на немците вече след немския химн ще пускат и турският.
Юрген Клоп е добър треньор ама му хлопа дъската 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !