Според мен голяма грешка направиха Тонев и мениджъра му с А.Вила, не беше готов за ВЛ! Трябваше да избере Вердер
и вече щеше да е по-добър футболист и да играе доста по-редовно. Селтик и те са слабаци видяхте какво им сътвори полския шампион.
Александър Тонев преминава в Селтик
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Александър Тонев преминава в Селтик
инж. Ромзо написа:Как ще са на кантар бе, Хичо е бил на проби в Арсенал и има няколко гола във втора турска. К'ъв е тоя Тонев?urkoto написа:Ми те като качества са горе-долу на кантар, но за този още върви пропагандата. Да видим какво ще стане накрая.инж. Ромзо написа:Кажете в кой отбор от втора турска дивизия преминава Хичо. Кой се интересува от някакъв си Тонев.
Може и прав да си, същия въпрос се питаха и феновете на Астън Вила: К'ъв е тоя Тонев и от къде го изкопаха? - във двете му появи като резерва през сезона в мачове от Висшата лига.
- dreben23
- Контакти:
Тонев ще оправи малко ситуацията в Селтик към добро, а ще има и други нови, тъй че Марибор да си му бере кахъра. Шотландците трудно ще позволят същото фиаско, макар че това нито им е за първи, нито за последен път, но ще си влезем в групите според мен, ама май е по-добре да не влизаме. 
Знаете ли, че Легия е изпратил писмо на детелините и моли Селтик да играят още веднъж, за да се реши спора.
Ама едва ли ще ги огрее, тва да не в махалата, УЕФА не съм видял все още да си отмени решение, а и са направили грешка и ще си сърбат попарата.
Успех на Сашко Тонев, дано го гледаме в Шампионската лига и него!

Знаете ли, че Легия е изпратил писмо на детелините и моли Селтик да играят още веднъж, за да се реши спора.

Успех на Сашко Тонев, дано го гледаме в Шампионската лига и него!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Селтик виждат новият Стилиян във него.И не са далеч от истината.Доста сходни позиции и начин на игра.Дано се задържи години там.....има възможност да остави велики мачове там....