Александър Тонев преминава в Селтик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: Александър Тонев преминава в Селтик

Мнениеот Pichichi » 11 авг 2014 14:46

Според мен голяма грешка направиха Тонев и мениджъра му с А.Вила, не беше готов за ВЛ! Трябваше да избере Вердер
и вече щеше да е по-добър футболист и да играе доста по-редовно. Селтик и те са слабаци видяхте какво им сътвори полския шампион.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 11 авг 2014 16:33

инж. Ромзо написа:
urkoto написа:
инж. Ромзо написа:Кажете в кой отбор от втора турска дивизия преминава Хичо. Кой се интересува от някакъв си Тонев.
Ми те като качества са горе-долу на кантар, но за този още върви пропагандата. Да видим какво ще стане накрая.
Как ще са на кантар бе, Хичо е бил на проби в Арсенал и има няколко гола във втора турска. К'ъв е тоя Тонев?

Може и прав да си, същия въпрос се питаха и феновете на Астън Вила: К'ъв е тоя Тонев и от къде го изкопаха? - във двете му появи като резерва през сезона в мачове от Висшата лига.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 авг 2014 18:21

Тонев ще оправи малко ситуацията в Селтик към добро, а ще има и други нови, тъй че Марибор да си му бере кахъра. Шотландците трудно ще позволят същото фиаско, макар че това нито им е за първи, нито за последен път, но ще си влезем в групите според мен, ама май е по-добре да не влизаме. ;)

Знаете ли, че Легия е изпратил писмо на детелините и моли Селтик да играят още веднъж, за да се реши спора. :lol: Ама едва ли ще ги огрее, тва да не в махалата, УЕФА не съм видял все още да си отмени решение, а и са направили грешка и ще си сърбат попарата.

Успех на Сашко Тонев, дано го гледаме в Шампионската лига и него! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 11 авг 2014 22:04

Селтик виждат новият Стилиян във него.И не са далеч от истината.Доста сходни позиции и начин на игра.Дано се задържи години там.....има възможност да остави велики мачове там....

Върни се в “Футбол - Свят”