Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига
Ами дотук бяхме. Може да благодарим на шибаната УЕФА, която за пореден път ни закопа. 

ivo77 написа:Ами дотук бяхме. Може да благодарим на шибаната УЕФА, която за пореден път ни закопа.
Да, да...Сега УЕФА е виновна

Jürgen написа:Долно уйно написа:shotgun blues написа:Как прецакаха Лудогорец бахти
Аз пък мисля, че прецакаха Легия, а не Лудогорец
Това е от една страна. От друга Легия сами си се прецакаха, защото при решен мач пускат нередовен състезател. А те при всички случаи са знаели кой може да играе и кой - не. Друг е въпроса какво изобщо е правел на скамейката въпросният футболист.
Те и Дебрецен се прецакаха преди години , ама отнесоха само глоба , защото бяха отстранили български тим , ако бях победили някой друг щяха да ги накажат.
- Балкански Орел
- Контакти:
Аз предлагам заедно с ултрасите на Легия да събличаме платиниски косюмари.
[center]Levski & Lazio[/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Хич, не съм съгласен, че Лудогорец има по-скромен бюджет от Стяуа
Само левият им бек на Разград струва 1.5 млн. евро... Дали ще ги отстранят зависи само от самите тях. До момента са неубедителни, дори в мача с Партизан бяха на път да го изпуснат от контрол. От друга страна Стяуа си мачка доста здраво и у дома и в Европа. Много оспорвани мачове ще са.

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
дaно лудогорец отстрани стяуа,и влезе във шампионска лига, и докара отбори като Барселона ,реал мадрид
pomiqr175 написа:Monik1 написа:dunavfc написа:Изгуби ми се настроението за жребий, изгуби ми се настроението за деня....По- голяма простотия не съм си представял, че може да съществува. Може ли да дисквалифицираш отбор, защото пуснал играч в 86 мин. при общ резултат 6-1 ? Как повлия ? Какво промени ? Едно е играеш с Стяуа , друго с Марибор и Слован Братислава. Не искам и да си представям, как се чувстват в момента феновете на Легия Варшава, ако това се случи на моят отбор, няма да гледам футбол 1 год.
Жалко за Легия, но проблема си е в техния двор. Ако това стане тук, отговорния администратор или какъвто е там ще бъде линчуван. Правилникът си е правилник, друг е въпроса, че УЕФА щади някои отбори и ги наказва с глоби, ама интерес.
А за "Дебрецен" срещу "Литекс" нямаше проблем. Двоен стандарт нещо.
Нали това казвам. Това е правилника - служебна загуба 0:3. А не глоба като в случая на Литекс. Така че сега всичко е по правилник - Легия да си търсят вината в собствения двор.
-
- Контакти:
pomiqr175 написа:Monik1 написа:dunavfc написа:Изгуби ми се настроението за жребий, изгуби ми се настроението за деня....По- голяма простотия не съм си представял, че може да съществува. Може ли да дисквалифицираш отбор, защото пуснал играч в 86 мин. при общ резултат 6-1 ? Как повлия ? Какво промени ? Едно е играеш с Стяуа , друго с Марибор и Слован Братислава. Не искам и да си представям, как се чувстват в момента феновете на Легия Варшава, ако това се случи на моят отбор, няма да гледам футбол 1 год.
Жалко за Легия, но проблема си е в техния двор. Ако това стане тук, отговорния администратор или какъвто е там ще бъде линчуван. Правилникът си е правилник, друг е въпроса, че УЕФА щади някои отбори и ги наказва с глоби, ама интерес.
А за "Дебрецен" срещу "Литекс" нямаше проблем. Двоен стандарт нещо.
Прочети първо обяснението на УЕФА и тогава скачай.
Добре де Хамза и Лукин май се включиха срещу Пъолтен имат ли право да играят срещу Лудогорец? (Хамза ако премине де)
Пропуснал съм драмата с поставени и не поставени и доста се изненадах като видях Стяуа!
!Шансовете са 60/40 в полза на румънците,според мен!Хубавото е,че Букурещ ви е на около 200км и ще може да си направите добро гостуване.Букурещ е хубав град и има какво да се разгледа!
Много жалко за поляците,в смисъл да си свършиш работата на терена и да се прецакаш с документите.Аз като цесекар знам много добре как се чувстват
!

Много жалко за поляците,в смисъл да си свършиш работата на терена и да се прецакаш с документите.Аз като цесекар знам много добре как се чувстват