Легия Варшава 4:1 Селтик, Карабах 2:1 Залцбург,АЕЛ 1:0 Зенит

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

arsenalko
Контакти:

Re: Легия Варшава 4:1 Селтик, Карабах 2:1 Залцбург,АЕЛ 1:0 Зенит

Мнениеот arsenalko » 31 юли 2014 11:44

bez-nick написа:Между другото ако Селтик и Залцбург отпаднат, а Лудогорец успее да острани Партизан, то това ще ги прати като поставен отбор при жребия за плейофа в Шампионска лига ;) макар че то какво значение има при положение, че като поставени и като не поставени теглят отбори като Партизан...

Трябва и още един отбор да отпадне - поренциален такъв е и Бате Борисов. За Залцбург съм сигурен че ще си вземат унедително реванша.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 юли 2014 12:01

Хм, те верно, че Лудогорец получават златен шанс ако победят Партизан и съм убеден, че ще се класират, още един балкански тим само ще им остане до заветните групи предполагам. :) :mrgreen: По мои бегли изчисления това може би ще е турският Бешикташ, ако продължи, разбира се. :P Гответе се за Демба Ба! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Bolt Thrower
Контакти:

Мнениеот Bolt Thrower » 31 юли 2014 12:47

dreben23 написа:Хм, те верно, че Лудогорец получават златен шанс ако победят Партизан и съм убеден, че ще се класират, още един балкански тим само ще им остане до заветните групи предполагам. :) :mrgreen: По мои бегли изчисления това може би ще е турският Бешикташ, ако продължи, разбира се. :P Гответе се за Демба Ба! :)

Лудогорците няма как да играят с Бешикташ, щото Ба и компания са в друг поток.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 31 юли 2014 12:57

Тик-Так1892 написа:
BadBoy написа:Относно АЕЛ - Зенит, чист късмет и нищо повече http://www.uefa.com/uefachampionsleague ... index.html

Петев определено не е лош треньор,но и медиите много,много надуват балона.Да победиш Зенит не е чак такава сензация въпреки огромните им финансови ресурси.

Човек,виж им състава на Зенит и после говори че не било сензация.
Офтопик:

Офтопик:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 31 юли 2014 14:17

Bolt Thrower написа:
dreben23 написа:Хм, те верно, че Лудогорец получават златен шанс ако победят Партизан и съм убеден, че ще се класират, още един балкански тим само ще им остане до заветните групи предполагам. :) :mrgreen: По мои бегли изчисления това може би ще е турският Бешикташ, ако продължи, разбира се. :P Гответе се за Демба Ба! :)

Лудогорците няма как да играят с Бешикташ, щото Ба и компания са в друг поток.

Изчисленията ти бъркат потоците а победата на Азерите над РедБул трябва да светне лампичката на Любо че гостуването на 9 септември няма да бъде приятна разходка макар и Данило и Рейналдо да не звучат изконно Азерски :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 юли 2014 14:39

Е как няма кат турците са непоставени, тея потоци немат край техните. И ако лудите идат при поставените, не става ли жребия? :lol: Ок, явно не става, ами да предположим хипотетически, че повече нешампиони минат в четвъртия кръг и къде ще ги заврат тогава по урните, нали няма да им станат по равно. Тва с шампионски и нешампионски поток е много недосновато- в момента, в който в единия поток станат повече ще ги видя как ще редят жребия. :)

А верно, присвояването на коефициент го бях забравил.

4th Qualifying Round for Champions (10 teams)

Seeded teams coef. Unseeded teams coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
FC Salzburg *3 - Карабах Aut 46.185 Sparta Praha ** Cze 28.870
Steaua Bucuresti ** Rom 39.451 Dinamo Zagreb ** Cro 23.925
APOEL Nicosia *3 Cyp 37.650 Ludogorets Razgrad ** Bul 18.125
Celtic ** - Легия :lol: Sco 36.813 Maccabi Tel-Aviv **- Марибор Isr 17.875
BATE Borisov ** Дебрецен Bls 33.725 Sheriff Tiraspol ** Mol 17.075

Карабах, Стяуа, Легия, Апоел, Дебрецен

Хаха, сега излиза, че е много по-добре да си останем непоставени, то непоставените ми се видят по-трудни за преодоляване, все отбори с традиции. :lol: :cry: Всички са преодолими от поставените, но от непоставените ще имаме сериозни неприятности със Спарта Прага, Шериф или Слован, Марибор или Макаби ТА, Динамо Загреб. С чехите и молдовците не можем да се мерим от видяното в техните мачове. :cry: Хич не му трябва на Лудогорец
да е поставен, ще се затворят вратите за успех. :(

Дебрецен, Легия, Стяуа и Карабах Лудогорец ще ги бие без никакви ядове. :)

Пускам си баса, че Лудогорец влиза в Шампионската лига, то пътят им предначертан просто, ама браво на лудите, ще си е заслужено предвид миналогодишното им представяне в Лига Европа. :)

Офтопик:
Айде честито, класирах ви! : :) lol:

Имаме и уволнен треньор, още повече се изясниха нещата, прогноза за нов наставник- Димитър Димитров, на галено Херо.
***САМО ЦСКА!***

haha

Мнениеот haha » 31 юли 2014 16:35

arsenalko написа:Трябва и още един отбор да отпадне - поренциален такъв е и Бате Борисов. За Залцбург съм сигурен че ще си вземат унедително реванша.

За съжаление, БАТЕ наистина ще отпадне. Гледах им първия мач в Унгария- имаха 3 положения за гол до 20-та минута и ги изтърваха супер аристократично, след това Дебрецен си владееха мача и логично спечелиха, като накрая изтърваха и златен шанс за 2:0. БАТЕ демонстрираха изключителна липса на креативност. Явно минаха техните силни години. Знам, че Гончаренко (треньорът) отиде в Русия преди година мисля, също така са продали бразилския беларусин Ренан, който им беше звездата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 31 юли 2014 19:41

Селтик са смешници
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 31 юли 2014 22:02

dreben23 написа:Е как няма кат турците са непоставени, тея потоци немат край техните. И ако лудите идат при поставените, не става ли жребия? :lol: Ок, явно не става, ами да предположим хипотетически, че повече нешампиони минат в четвъртия кръг и къде ще ги заврат тогава по урните, нали няма да им станат по равно. Тва с шампионски и нешампионски поток е много недосновато- в момента, в който в единия поток станат повече ще ги видя как ще редят жребия. :)

А верно, присвояването на коефициент го бях забравил.

4th Qualifying Round for Champions (10 teams)

Seeded teams coef. Unseeded teams coef.
------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ----------------
FC Salzburg *3 - Карабах Aut 46.185 Sparta Praha ** Cze 28.870
Steaua Bucuresti ** Rom 39.451 Dinamo Zagreb ** Cro 23.925
APOEL Nicosia *3 Cyp 37.650 Ludogorets Razgrad ** Bul 18.125
Celtic ** - Легия :lol: Sco 36.813 Maccabi Tel-Aviv **- Марибор Isr 17.875
BATE Borisov ** Дебрецен Bls 33.725 Sheriff Tiraspol ** Mol 17.075

Карабах, Стяуа, Легия, Апоел, Дебрецен

Хаха, сега излиза, че е много по-добре да си останем непоставени, то непоставените ми се видят по-трудни за преодоляване, все отбори с традиции. :lol: :cry: Всички са преодолими от поставените, но от непоставените ще имаме сериозни неприятности със Спарта Прага, Шериф или Слован, Марибор или Макаби ТА, Динамо Загреб. С чехите и молдовците не можем да се мерим от видяното в техните мачове. :cry: Хич не му трябва на Лудогорец
да е поставен, ще се затворят вратите за успех.

Дебрецен, Легия, Стяуа и Карабах Лудогорец ще ги бие без никакви ядове.

Пускам си баса, че Лудогорец влиза в Шампионската лига, то пътят им предначертан просто, ама браво на лудите, ще си е заслужено предвид миналогодишното им представяне в Лига Европа. :)

Офтопик:
Айде честито, класирах ви! : :) lol:

Имаме и уволнен треньор, още повече се изясниха нещата, прогноза за нов наставник- Димитър Димитров, на галено Херо.

Ей и тия неща не са ти ясни в плейофите не се крадат коефициенти тия дето си ги споменал едно че може би няма да продължат едно че пак ще са непоставени (имам предвид такива като Карабах и Дебрецен например) - може да си с коефициент 5 и да отстраниш отбор с 50 в 3ия кв. кръг и в плейофа отиваш като непоставен щото се явяваш с коефициент 5 а не с 50- това се отнася и за ШЛ и за ЛЕ - капиш? ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 01 авг 2014 00:58

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2014.html

По-ясни са ми от теб, колега. Поне знам английски и чета малките буквички, нямало да продължат, ще видим поне трите ще си продължат. Все гледате да давате акъли на по-умните хора, капиш не капиш, гледайте какво пише под третия кръг, тогава ми капишкайте. :)

За всички капиши може и да го преведа айде:

Предполага се, че поставените отбори от 3 кръг са се класирали за четвърти квалификационен. Ако непоставени отбори се класират, те могат да заемат мястото в урната с поставените. :)

С други думи казано накратко, Карабах заема мястото на Залцбург, а същото става и с останалите хубавци, ако отстранят поставен отбор. :) Ако разбира се написаното е вярно.
Единственото, което не знам всъщност и се чудя е точно това, какво ще стане аджаба ако в тая урна влязат трите непоставени отбора и станат поставени, как ще влезнат Лудогорец при тях като местата ще са заети от другите непоставени отстранили поставените отбори, какво правим в такъв случай ми кажете и отде накъде Лудогорец става поставен, като пише, че им вземат местата? :)

Ако се гледат пък коефициентите и по тях ги наредят, от какъв зор са го написали това правило като ще го нарушат сами. :lol:
***САМО ЦСКА!***

Върни се в “Футбол - Свят”