bez-nick написа:Между другото ако Селтик и Залцбург отпаднат, а Лудогорец успее да острани Партизан, то това ще ги прати като поставен отбор при жребия за плейофа в Шампионска лига макар че то какво значение има при положение, че като поставени и като не поставени теглят отбори като Партизан...
Трябва и още един отбор да отпадне - поренциален такъв е и Бате Борисов. За Залцбург съм сигурен че ще си вземат унедително реванша.
Хм, те верно, че Лудогорец получават златен шанс ако победят Партизан и съм убеден, че ще се класират, още един балкански тим само ще им остане до заветните групи предполагам. По мои бегли изчисления това може би ще е турският Бешикташ, ако продължи, разбира се. Гответе се за Демба Ба!
dreben23 написа:Хм, те верно, че Лудогорец получават златен шанс ако победят Партизан и съм убеден, че ще се класират, още един балкански тим само ще им остане до заветните групи предполагам. По мои бегли изчисления това може би ще е турският Бешикташ, ако продължи, разбира се. Гответе се за Демба Ба!
Лудогорците няма как да играят с Бешикташ, щото Ба и компания са в друг поток.
Петев определено не е лош треньор,но и медиите много,много надуват балона.Да победиш Зенит не е чак такава сензация въпреки огромните им финансови ресурси.
Човек,виж им състава на Зенит и после говори че не било сензация.
dreben23 написа:Хм, те верно, че Лудогорец получават златен шанс ако победят Партизан и съм убеден, че ще се класират, още един балкански тим само ще им остане до заветните групи предполагам. По мои бегли изчисления това може би ще е турският Бешикташ, ако продължи, разбира се. Гответе се за Демба Ба!
Лудогорците няма как да играят с Бешикташ, щото Ба и компания са в друг поток.
Изчисленията ти бъркат потоците а победата на Азерите над РедБул трябва да светне лампичката на Любо че гостуването на 9 септември няма да бъде приятна разходка макар и Данило и Рейналдо да не звучат изконно Азерски
Е как няма кат турците са непоставени, тея потоци немат край техните. И ако лудите идат при поставените, не става ли жребия? Ок, явно не става, ами да предположим хипотетически, че повече нешампиони минат в четвъртия кръг и къде ще ги заврат тогава по урните, нали няма да им станат по равно. Тва с шампионски и нешампионски поток е много недосновато- в момента, в който в единия поток станат повече ще ги видя как ще редят жребия.
А верно, присвояването на коефициент го бях забравил.
4th Qualifying Round for Champions (10 teams)
Seeded teams coef. Unseeded teams coef. ------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ---------------- FC Salzburg *3 - Карабах Aut 46.185 Sparta Praha ** Cze 28.870 Steaua Bucuresti ** Rom 39.451 Dinamo Zagreb ** Cro 23.925 APOEL Nicosia *3 Cyp 37.650 Ludogorets Razgrad ** Bul 18.125 Celtic ** - Легия Sco 36.813 Maccabi Tel-Aviv **- Марибор Isr 17.875 BATE Borisov ** Дебрецен Bls 33.725 Sheriff Tiraspol ** Mol 17.075
Карабах, Стяуа, Легия, Апоел, Дебрецен
Хаха, сега излиза, че е много по-добре да си останем непоставени, то непоставените ми се видят по-трудни за преодоляване, все отбори с традиции. Всички са преодолими от поставените, но от непоставените ще имаме сериозни неприятности със Спарта Прага, Шериф или Слован, Марибор или Макаби ТА, Динамо Загреб. С чехите и молдовците не можем да се мерим от видяното в техните мачове. Хич не му трябва на Лудогорец да е поставен, ще се затворят вратите за успех.
Дебрецен, Легия, Стяуа и Карабах Лудогорец ще ги бие без никакви ядове.
Пускам си баса, че Лудогорец влиза в Шампионската лига, то пътят им предначертан просто, ама браво на лудите, ще си е заслужено предвид миналогодишното им представяне в Лига Европа.
Офтопик:
Айде честито, класирах ви! : lol:
Имаме и уволнен треньор, още повече се изясниха нещата, прогноза за нов наставник- Димитър Димитров, на галено Херо.
arsenalko написа:Трябва и още един отбор да отпадне - поренциален такъв е и Бате Борисов. За Залцбург съм сигурен че ще си вземат унедително реванша.
За съжаление, БАТЕ наистина ще отпадне. Гледах им първия мач в Унгария- имаха 3 положения за гол до 20-та минута и ги изтърваха супер аристократично, след това Дебрецен си владееха мача и логично спечелиха, като накрая изтърваха и златен шанс за 2:0. БАТЕ демонстрираха изключителна липса на креативност. Явно минаха техните силни години. Знам, че Гончаренко (треньорът) отиде в Русия преди година мисля, също така са продали бразилския беларусин Ренан, който им беше звездата.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
dreben23 написа:Е как няма кат турците са непоставени, тея потоци немат край техните. И ако лудите идат при поставените, не става ли жребия? Ок, явно не става, ами да предположим хипотетически, че повече нешампиони минат в четвъртия кръг и къде ще ги заврат тогава по урните, нали няма да им станат по равно. Тва с шампионски и нешампионски поток е много недосновато- в момента, в който в единия поток станат повече ще ги видя как ще редят жребия.
А верно, присвояването на коефициент го бях забравил.
4th Qualifying Round for Champions (10 teams)
Seeded teams coef. Unseeded teams coef. ------------------------ --- ---------------- ------------------------ --- ---------------- FC Salzburg *3 - Карабах Aut 46.185 Sparta Praha ** Cze 28.870 Steaua Bucuresti ** Rom 39.451 Dinamo Zagreb ** Cro 23.925 APOEL Nicosia *3 Cyp 37.650 Ludogorets Razgrad ** Bul 18.125 Celtic ** - Легия Sco 36.813 Maccabi Tel-Aviv **- Марибор Isr 17.875 BATE Borisov ** Дебрецен Bls 33.725 Sheriff Tiraspol ** Mol 17.075
Карабах, Стяуа, Легия, Апоел, Дебрецен
Хаха, сега излиза, че е много по-добре да си останем непоставени, то непоставените ми се видят по-трудни за преодоляване, все отбори с традиции. Всички са преодолими от поставените, но от непоставените ще имаме сериозни неприятности със Спарта Прага, Шериф или Слован, Марибор или Макаби ТА, Динамо Загреб. С чехите и молдовците не можем да се мерим от видяното в техните мачове. Хич не му трябва на Лудогорец да е поставен, ще се затворят вратите за успех.
Дебрецен, Легия, Стяуа и Карабах Лудогорец ще ги бие без никакви ядове.
Пускам си баса, че Лудогорец влиза в Шампионската лига, то пътят им предначертан просто, ама браво на лудите, ще си е заслужено предвид миналогодишното им представяне в Лига Европа.
Офтопик:
Айде честито, класирах ви! : lol:
Имаме и уволнен треньор, още повече се изясниха нещата, прогноза за нов наставник- Димитър Димитров, на галено Херо.
Ей и тия неща не са ти ясни в плейофите не се крадат коефициенти тия дето си ги споменал едно че може би няма да продължат едно че пак ще са непоставени (имам предвид такива като Карабах и Дебрецен например) - може да си с коефициент 5 и да отстраниш отбор с 50 в 3ия кв. кръг и в плейофа отиваш като непоставен щото се явяваш с коефициент 5 а не с 50- това се отнася и за ШЛ и за ЛЕ - капиш?
По-ясни са ми от теб, колега. Поне знам английски и чета малките буквички, нямало да продължат, ще видим поне трите ще си продължат. Все гледате да давате акъли на по-умните хора, капиш не капиш, гледайте какво пише под третия кръг, тогава ми капишкайте.
За всички капиши може и да го преведа айде:
Предполага се, че поставените отбори от 3 кръг са се класирали за четвърти квалификационен. Ако непоставени отбори се класират, те могат да заемат мястото в урната с поставените.
С други думи казано накратко, Карабах заема мястото на Залцбург, а същото става и с останалите хубавци, ако отстранят поставен отбор. Ако разбира се написаното е вярно. Единственото, което не знам всъщност и се чудя е точно това, какво ще стане аджаба ако в тая урна влязат трите непоставени отбора и станат поставени, как ще влезнат Лудогорец при тях като местата ще са заети от другите непоставени отстранили поставените отбори, какво правим в такъв случай ми кажете и отде накъде Лудогорец става поставен, като пише, че им вземат местата?
Ако се гледат пък коефициентите и по тях ги наредят, от какъв зор са го написали това правило като ще го нарушат сами.