И така моят избор е от 2003/2004 г Когато Депортиво загуби първия си мач от Милан с 4-1 на Сан Сиро , а в ответния отбор отвя росонерите с 4-0 . Найстина невероятен мач , в който блестя един позабравен играч Луке

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Спомняте ли си този велик отбор на Супер Депор в началото на века . Играеше по невероятен начин и беше найстина красиво да го гледам . Няма да забравя победите над Арсенал , Ман Ютд , Баерн М , Милан и на моя любим Юве . Създадох тази тема с цел да всеки който е гледал мачовете им преди да каже кой мач(ове) са го заинтругували . Първи съм аз
И така моят избор е от 2003/2004 г Когато Депортиво загуби първия си мач от Милан с 4-1 на Сан Сиро , а в ответния отбор отвя росонерите с 4-0 . Найстина невероятен мач , в който блестя един позабравен играч Луке
storm написа:Спомняте ли си този велик отбор на Супер Депор в началото на века . Играеше по невероятен начин и беше найстина красиво да го гледам . Няма да забравя победите над Арсенал , Ман Ютд , Баерн М , Милан и на моя любим Юве . Създадох тази тема с цел да всеки който е гледал мачовете им преди да каже кой мач(ове) са го заинтругували . Първи съм аз
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Тва им беше най-добрият мач в цялата им история.Още не мога да повярвам.Бях зяпнал към края на мача и не можех да повярвам какво става.......storm написа: И така моят избор е от 2003/2004 г Когато Депортиво загуби първия си мач от Милан с 4-1 на Сан Сиро , а в ответния отбор отвя росонерите с 4-0 . Найстина невероятен мач , в който блестя един позабравен играч Луке
maldin1 написа:Тва им беше най-добрият мач в цялата им история.Още не мога да повярвам.Бях зяпнал към края на мача и не можех да повярвам какво става.......storm написа: И така моят избор е от 2003/2004 г Когато Депортиво загуби първия си мач от Милан с 4-1 на Сан Сиро , а в ответния отбор отвя росонерите с 4-0 . Найстина невероятен мач , в който блестя един позабравен играч Луке
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта