Според вас кой ще се класира за Евро 2016?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Eleril
Контакти:

Re: Според вас кой ще се класира за Евро 2016?

Мнениеот Eleril » 15 юли 2014 18:58

Колко ми се иска с хърватите да се борим за първото място,а норвежците да изненадат жабарите........но по-скоро имаме шанс за второ/трето място.
ПС В последната група (с петте отбора),всички мачове ще са трудни.Там ще има много бой и до последно няма да се знае нищо.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Според вас кой ще се класира за Евро 2016?

Мнениеот Udoji90 » 15 юли 2014 22:42

Група A: Tук Холандия би следвало да нямат никакви проблеми с класирането си, като най-вероятно ще завършат начело. На второ място се надявам, че ще бъдат Чехия, но имам някакви предчувствия, че Турция ще се преборят с тях. Изненада може да дойде от отбора на Исландия, който стигна до бараж за Световното. Очаквам да се сборят яко с Турция и Чехия и нищо чудно да оставят поне единия от тях зад себе си.
Група В: Белгия и Босна би трябвало убедително да заемат първите 2 места. Израел и Уелс може би ще спорят за трето.
Група С: Провалът на Испания на Световното едва ли ще им се отрази до такава степен, че да изпуснат директното класиране - в най-лошия случай биха останали зад Украйна. Тези 2 тима са най-класни и вероятно няма да имат проблеми с първите 2 места, докато Словакия са твърд фаворит за трето - известни (не много големи) шансове да ги преборят имат Беларус.
Група D: Германия твърдо първи. Ейре, Полша, Шотландия ще водят битка за следващите места. Леко предимство давам на поляците, а островитяните може би ще определят кой ще бъде трети.
Група Е: Може би Англия и Швейцария очаквано ще се класират директно, като е напълно възможно Швейцария да изпреварят "трите лъва". Словения са корав отбор и в най-лошия случай ще са трети, но и трудно ще направят нещо повече.
Група F: Гърция за мен са фаворит в тази група. Втори най-вероятно ще бъдат Румъния, макар че очаквам Унгария сериозно да им се опънат. Последните пък не биха имали според мен проблеми да бъдат минимум трети.
Група G: Здрава група, за която не бих се наел с прогнози. Тук очаквам добро представяне от Черна гора и защо не да заемат една от първите 2 позиции. Австрия също може да се намесят прилично в битката, така че нищо чудно един измежду Русия и Швеция да бъде неприятно изненадан, като отиде на бараж или остане дори четвърти.
Група Н: Италия и Хърватия са фаворити за директно класиране, а ние най-вероятно ще спорим с Норвегия за трето място. Ако успеем да се възползваме от някоя грешка на фаворитите и да влезем в първите 2, ще бъде много хубаво, но мисля, че трудно ще стане.
Група I: Може би най-завързаната група, съответно и най-трудна за прогнозиране. Поне на хартия изглежда логично Португалия да са първи, а Сърбия и Дания да определят втория и третия. За мен обаче няма да е никаква изненада, ако Армения или Албания успеят да стигнат поне до трето място.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Футбол - Свят”