Сър Алекс: Може да финишираме сезона с титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Сър Алекс: Може да финишираме сезона с титлата

Мнениеот battlestar31 » 24 ное 2009 14:01

Айде да не финиширате :mrgreen: ебати мошениците са тея манчестър и по лошото е че не спират да ги подпират съдиите :evil: чесно казано който и да вземе титлата съм съгласен само да не е манчестър :mrgreen:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Re: Сър Алекс: Може да финишираме сезона с титлата

Мнениеот niki87 » 24 ное 2009 14:07

battlestar31 написа:Айде да не финиширате :mrgreen: ебати мошениците са тея манчестър и по лошото е че не спират да ги подпират съдиите :evil: чесно казано който и да вземе титлата съм съгласен само да не е манчестър :mrgreen:

Стига бе човек,ти да не си мойто второ Аз :mrgreen: Много ясно че си прав,всеки друг,но не и Манчестер :lol: ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 24 ное 2009 14:12

То няма друг освен Манчестър.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 ное 2009 14:17

Еххх те МЮ,се са в устите на някои,дали защото им бият любимите отбори :roll: Или защото доминират 3-4год. подред 8-) :geek: Да си говорим честно,фен съм н МЮ,но няма как да спечелят титлата,колкото и да ми се иска,поради няколко причини...
1-во:Тази наша хегемония все някога ще свърши,колкото и да не ми се иска
2-ро:Челси никога не са били толкова силни и надъхани както този сезон,водят в класирането и ми се струва,че каквото и да стане ще са на 1-во място след 38-я кръг.
3-о:Състава на МЮ тази година въобще не ми допада,някак си не боеспособен,няма някои фигури,които са нужни за отбор като МЮ
4-то:Постоянно има контузени играчи,но лошото при МЮ,че това са винаги най-важните.Първо беше Рууни,после Рио,Видич,а наскоро и Барбуков :) Липса на толкова много играчи оказва влияние

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 ное 2009 14:17

Lord of memory написа:То няма друг освен Манчестър.

Лорде-Челси мен,за вас калъфчица :)
Нищо лично ;)

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 ное 2009 14:21

Роки ти си един от малкото фенове на този отбор,който гледа реално на нещата ;) Другите живеят в някакъв измислен свят и мислят,че всичко започва и свършва с Манчестър,което никога не е било и никога няма да бъде :!:

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 ное 2009 14:44

niki87 написа:Роки ти си един от малкото фенове на този отбор,който гледа реално на нещата ;) Другите живеят в някакъв измислен свят и мислят,че всичко започва и свършва с Манчестър,което никога не е било и никога няма да бъде :!:
Прав си,но и ти гледаш реално на нещата...Не го казвам просто така или защото си казал добри думи,но просто познавам и други фенове на "Баварците",които в момента едва ли не говорят че Байерн тази година играе перфектно,много силен е и т.н.,докато всички неща,които си казал за Байерн този сезон са 100% верни :)
Лорде,не се обиждай ама мисля,че в цената на всичко да защитиш любимия ни клуб,пишеш глупостти...И на мен ми се ще някои неща в МЮ да не бяха така,но какво да направим,това е РЕАЛНОСТТА,всичко друго колегата по-горе каза е измислен свят :) Надявам се да ме разбереш и са МАН ЮНАЙТЕД ;) :geek:

SMITH
Контакти:

Мнениеот SMITH » 24 ное 2009 14:57

Ако някой смята, че Манчестър Юнайтед няма шанс за титлата, то той просто не разбира от футбол...от английски - още по-малко... ;)

navii
Контакти:

Мнениеот navii » 24 ное 2009 14:59

В Англия титла преди нова година неможеш да спечелиш, можеш да я загубиш , но това не се случва според мен в момента с МЮ... спрямо днес е ясно , че с играта си челси освен, че са първи и ЗАСЛУЖЕНО са първи. "Палачинката" лесно се объща ... ако всичко е честно нека по-издръжливия и по-постоянния отбор да заслужи титлата си и разбира се дано да е МЮ :)
в стила на добрия тон в темата : успех и ви пожелавам да гледаме интересен футбол с по-малко грешки на съдии та да има за какво да си говорим ;)

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 24 ное 2009 15:03

niki87 написа:
Lord of memory написа:То няма друг освен Манчестър.

Лорде-Челси мен,за вас калъфчица :)
Нищо лично ;)

Лично и да отричаш. Един отбор има на Англия и Тва е MUFC, всичко друго са еднодневки, кинти и исторически дразнители като Арсенал, Челси и ония в Дебрецен. ;)
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Върни се в “Футбол - Свят”