Нова Броудкастинг Груп взе правата за мачовете на Лудогорец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Нова Броудкастинг Груп взе правата за мачовете на Лудогорец

Мнениеот volf » 29 юни 2014 22:12

rebel написа:
volf написа:
galin56 написа:
rebel написа:
MagicMoments написа:Както бяха карък за Левски така им пожелавам на Нова и за каузата да са на карък.А щом ще им предават контролите в праймтайма по Диема смятайте какви пари им дава домусчиев

Домусчиев и такива като него са нагледци, плащат по 400 лв./мес. за заплати, а хвърля милиони за ПиАр , футболист и избиване на комплексарщина. Е как да се оправи тая държава :evil: Ако искаха Люксембург /най-богатата държава/ и те можеха да си направят отбори, ама що не го правят, защото държавата им е нормална.Точка.

Много си прав. Неговата фирмичка Биовет ги има и тука в Ботевград. Чул съм, че там хората масово взимат по 400лв и ако си малко по-нагоре в стълбицата по 6-700лв. Ама иначе си перчи мазния перчем, че дава милиони за трансфери и заплата на ........ айде да не ги обиждам едни тъмнички футболисти със съмнителни качества. Такава ни е държавата, някой ако се издигне и замогне(къде по престъпен или честен начин) после вместо да помага на сънародниците си ги мачка и им се подиграва.

Галине ти имаш ли качества да бъдеш на мясторо на онези тмничките и да ги дотикаш Лудогорец до шампионска?!
Ако те вземат в отбора заради футболните ти достойнства, аз лучно ще поема по 20 000 евра за заплатата ти плюс премия от 5000 евро за отбелязан от теб гол в турнира!
Дерзай....!

Ти си бил голям бе...20000 евро, ми отиди ги дай за наводненията в североизточна България...я ми кажи кое от това което сме написали не е вярно?

Кое да е вярно?!
Нова плаща на Домусчиев за правата да излъчва двубоите на Лудогорец, ти твърдиш че Домусчиев плаща за ПиАр!!!
Смятам че бистрата ти мисъл е силно подтисната от високи дози фенска несъстоятелност, кото те кара да звучиш в противовес на елементарни реалности!
Остави моля те ма мен да решавам как да харча или инвестирам парите, които са резултат на моя умствен и физически труд, както и аз няма да държа сметка за твоите приходи и разходи!

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 юни 2014 22:30

BadBoy написа:
volf написа:Лудогорец е изключителен и същевремено изолиран, успешен бизнес модел в спорта, който за съжаление поради ред обективни и субективни причини едва ли ще бъде дублиран скоро в нашата страна.

Как реши, че е успешен бизнес модел ми е много интересно.

Ако ще ме цитираш изплзувай, както е редно за обективноста цялото изречение за да не променяш смисъла му!
Та аз имам в предвид успешен бизнес модел В СПОРТА....
....което означава, усилията ти да бъдат покрити от съответните спортни резултати които си планирал.
В случая с Домуслиев и Лудогорец резултатите са над прогнозните очаквания на всички, дори заинтересованите, и тенденцията за подобни резултати е устойчива!
Мнението ми може да не те устроива от към фенско предразположение, но елементите му са елементарни ФАКТИ, а тях от където и да ги погледнеш си остават ФАКТИ!
Съжалявам че изборът ти на пристрастие те е поставил в неблагоприятно положение спрямо фактите, но това може да означава само че си направил лош избор. - Уви...!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 юни 2014 00:48

volf написа:....което означава, усилията ти да бъдат покрити от съответните спортни резултати които си планирал.
В случая с Домуслиев и Лудогорец резултатите са над прогнозните очаквания на всички, дори заинтересованите, и тенденцията за подобни резултати е устойчива!
Мнението ми може да не те устроива от към фенско предразположение, но елементите му са елементарни ФАКТИ, а тях от където и да ги погледнеш си остават ФАКТИ!
Съжалявам че изборът ти на пристрастие те е поставил в неблагоприятно положение спрямо фактите, но това може да означава само че си направил лош избор. - Уви...!

То и в Левски до едно време бизнеса модела беше успешен , но сега как е а ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 30 юни 2014 15:00

galin56 написа:
rebel написа:
MagicMoments написа:Както бяха карък за Левски така им пожелавам на Нова и за каузата да са на карък.А щом ще им предават контролите в праймтайма по Диема смятайте какви пари им дава домусчиев

Домусчиев и такива като него са нагледци, плащат по 400 лв./мес. за заплати, а хвърля милиони за ПиАр , футболист и избиване на комплексарщина. Е как да се оправи тая държава :evil: Ако искаха Люксембург /най-богатата държава/ и те можеха да си направят отбори, ама що не го правят, защото държавата им е нормална.Точка.

Много си прав. Неговата фирмичка Биовет ги има и тука в Ботевград. Чул съм, че там хората масово взимат по 400лв и ако си малко по-нагоре в стълбицата по 6-700лв. Ама иначе си перчи мазния перчем, че дава милиони за трансфери и заплата на ........ айде да не ги обиждам едни тъмнички футболисти със съмнителни качества. Такава ни е държавата, някой ако се издигне и замогне(къде по престъпен или честен начин) после вместо да помага на сънародниците си ги мачка и им се подиграва.

Бащата на мой приятел работил във фирма на Домусчиев и ми каза, че заплатите на работниците са мизерни, а миналата година е имало и доста забавяне на плащанията.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2014 16:14

Нова ще броудкаства чалмари :lol: Евала, както се казва :mrgreen: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 01 юли 2014 22:33

Искам в най-цензуриран начин да благодаря на Нова Броудкастинг Груп за излъчването на мача с FC Steaua Bucureşti
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Върни се в “Футбол - Свят”