Какво очаквате от Трансферното лято ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Какво очаквате от Трансферното лято ?
Може и да е малко рано за тази тема-все пак се играе Световно първенство ,но вече се осъществиха 1-2 големи трансфера и може би е редно да се зададе въпроса -какви са вашите очаквания,кой футболисти ще привлекат грандовете и т.н.Лично аз смятам ,че ще се осъществи много голям трансфер преди края на Световното ,може би около полуфиналите и този трансфер ще предизвика доста конфликти.Под конфликти имам впредви да "предаде" така да кажа отбора си ,като напр.да отиде в отбор който е в държавата противник на неговия нац.отбор на полу-финал на СП ?Айде стига толко съм писал ,че се филмирах май,очаквам прогнозите ви ? 

Re: Какво очаквате от Трансферното лято ?
Очаквам каталунският боклук Хосеп Гуардьола да бъде трансфериран някъде, където няма да чуем повече за него. Трябва Байерн да привлече и 1-2 защитника, да се надяваме да не са испано- или португалоговорящи. Други трансфери слабо ме вълнуват, стига да няма изходящи на баварски футболисти.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
doktora25 написа:Очаквам каталунският боклук Хосеп Гуардьола да бъде трансфериран някъде, където няма да чуем повече за него. Трябва Байерн да привлече и 1-2 защитника, да се надяваме да не са испано- или португалоговорящи. Други трансфери слабо ме вълнуват, стига да няма изходящи на баварски футболисти.
Дано. Аз се бях обнадеждил за Давид Луис, обаче няма да стане. Лошото е, че ЦЗ са голям кът в момента :D
Дейли Блинд в Манчестър Юн, ако Кройф не излъже за Барселона.
Снайдер заминава в Юнайтед.
Моля, разпространете
http://pomiqrat.blog.bg/politika/2014/06/10/za-miho-rapa.1272250
http://pomiqrat.blog.bg/politika/2014/06/10/za-miho-rapa.1272250
pomiqr158 написа:Дейли Блинд в Манчестър Юн, ако Кройф не излъже за Барселона.
Чул те Господ, за Дейли Блинд!
да е беден 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !