Ейре официално поиска преиграване на баража с Франция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ейре официално поиска преиграване на баража с Франция
Докато играеше в добрата, стара Англия Хенри показваше феърплей! Явно циганския манталитет в Испания започва да му влияе вече ! Относно това : "ако бил казал, какво щяло да стане..." . Преди години в полза на Паоло ди Канио беше отсъдена несъществуваща дузпа- и какво мислите направи той ? Замълча си, не, отиде при съдията и му каза че няма дузпа . Публиката на стадиона го изпрати с аплодисменти, но това е Паоло ди Канио все пак, не Хенри.... Явно на Хенри не му стиска да бъде мъж . 

Анри наистина е виновен - но той си призна вината и каза - че съжалява ! Твърде късно според мен , но все пак - признат грях - половин грях
Според мен той не носи толкова голяма вина , колкото съдията
А и е прекалено да хулим Анри - може и да е справедливо - но се замислете как се е почувствал в този момент - той просто направи всичко възможно - за да помогне на РОДИНАТА СИ да се класира
Не го оправдавам съвсем - но нека се опитаме да го разберем и все пак той наистина съжалява за случилото се - тогава просто е направил каквото е нужно - за да помогне на тима си ! Ако съдията беше СМЕЛ и с ЧЕСТ - щеше да си свърши работата - така че за мен съдията е виновникът - не Анри 

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
- Gonzo0009
- Контакти:
Siegfried написа:Анри наистина е виновен - но той си призна вината и каза - че съжалява ! Твърде късно според мен , но все пак - признат грях - половин гряхСпоред мен той не носи толкова голяма вина , колкото съдията
А и е прекалено да хулим Анри - може и да е справедливо - но се замислете как се е почувствал в този момент - той просто направи всичко възможно - за да помогне на РОДИНАТА СИ да се класира
Не го оправдавам съвсем - но нека се опитаме да го разберем и все пак той наистина съжалява за случилото се - тогава просто е направил каквото е нужно - за да помогне на тима си ! Ако съдията беше СМЕЛ и с ЧЕСТ - щеше да си свърши работата - така че за мен съдията е виновникът - не Анри
Да си признае там пред съдията на момента ако мъж кел файда кат е след това.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore
Този гол ще му го напомнят цял живот .Ирландците не са като нас .Не забравят такива неща.
maldin1 написа:Значи за теб футболът е една игра в ,която всеки може да шмекерува ,ако мине номера така ли ?За да претендираш ,че си голям футболист ,първо трябва да си голям човек.Но ти едва ли ще ме разбереш.И какво по-точно призна ? Каза същото както го формулира ти "Ако свирят свирят ,той не бил виновен" ей затова падна в очите на много хора !!!!!LUDAKIS написа:И какво е виновен Хенри ??играе си положението ако свирят свирят ако не гол точка .. футбол играл ли си някога ?
Ти кво ако видиш на земята 100 кинта няма да ги вземеш нали ? ще се обадиш на полицията и ще ги предадеш ?
- fabregas_949
- Контакти:
За всеки, който хули Анри, ще кажа: ТИ, ДА ТИ
Ако играеше за БЪЛГАРИЯ би ли признал веднага пред съдията
Кой от вас ще отиде веднага и ще му каже да отмени гола
И не ми излизайте с фалшива доблест, че веднага ще го направите 

[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
А ми не може футболист,който участва в кампаний на УНИЦЕФ да постъпва по-този начин.Бил признал ама кога?Ако беше мъжкар щеше да отиде при съдия и да си признае.Ама вече няма такива футболисти-сега всички са манекенчета и путьовци
ВСИЧКО ХУБАВО НА ТОЗИ СВЯТ Е СИНЬО!
fabregas_949 написа:За всеки, който хули Анри, ще кажа: ТИ, ДА ТИАко играеше за БЪЛГАРИЯ би ли признал веднага пред съдията
Кой от вас ще отиде веднага и ще му каже да отмени гола
И не ми излизайте с фалшива доблест, че веднага ще го направите
В това е целият проблем !!! Напълно съм съгласен

[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]
ИЗКАРАЙТЕ ЛЕСНИ ПАРИ ПО ИНТЕРНЕТ!!! Изкарайте пари по интернет само с цъкане на реклами - 1 ЕВРО на реклама!!!Лесно е!!! Регистрирайте се от линка по долу и печелете пари от вкъщи... Ако се регистрирате от линка по долу ще получавате повече бонус реклами за кликване!!! След като се регистрирате влизате си в профила и цъкате на VIEW ADS... Там излизат сайтовете за реклама цъкате само на 1 и ви се отваря нов прозорец с рекламата отгоре на който тече време от 30 сек след като изтече времето системата ще ви покаже кое число да натиснете за да потвърдите че сте гледали рекламата,след това кликате на другата реклама и така докато свършат! Като свършат рекламите ни остава само да чакаме да пуснат нови, а то става по всяко време на деня така че колкото повече седим на компа толкова повече пари ще спечелим!!!ЛЕСНО Е ОПИТАЙ Сайтът е популярен и с доказани плащания! Парите се получават от световните ONLINE банки Alertpay и Paypal Ето и линка за регистрация http://www.richptc.com/index.php?ref=georgi221976
Мача няма да се преиграе и не бива да се преиграва! Ако се създаде такъв прецедент няма да завърши нито едно първенство, даже и международни. По отношение на Анри. Представете си за момент, че ние играехме с Ирландия и на мястото на Анри е Бербо и той...... си признава, ама ние губим (дали с дузпи или не няма значение). Какво ще пишем тогаз тук? Или мача е Левски-ЦСКА, Ботев-Локомотив ПД или някое друго дерби и се решава титлата или купата (залога на баражите наистина е много, много по-висок от титлата или купата на България). Феър плей да, но футбола отдавна не е само плей
. Всички гледаме много мачове и всички знаем какви несравними актьори са футболистите, даже и най-великите. Колко нападатели са падали за дузпи, колко провокатори са изкарвали картони. А съдиите между другото също са хора. Когато кажете, че сте перфектни на работното си място тогава ги съдете. А сега се сещам, че Анри е от тези дето даже за дузпа не падаха. А и решението му трябваше да е мигновенно. Не си мислете, че нарочно е "подпрял" топката да не излезе, всеки който е играл футбол ще ви каже, че тези движения са неволни, въпреки че отстрани изглежда нарочно. Друг е въпроса, като топката е високо и протегнеш ръка за да вкараш топката.