Шампионска лига - 2014/15 - Пристрастия?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Шампионска лига - 2014/15 - Пристрастия?
Ливърпул напред към "ушатата купа" 10 години след Истанбул!Иска ми се златен требъл,за да ни се върне всичко лошо в миналото тъпкано,ама да не ставам нахален!Много
.
Симпатични ми са Рома,Наполи,Дортмунд и Атлетико и им пожелавам успех до финала.По-нататък сме ние!

Симпатични ми са Рома,Наполи,Дортмунд и Атлетико и им пожелавам успех до финала.По-нататък сме ние!

За Барса съм най-вече. На Ливърпул ще стискам палци да се представят добре, също и на Дортмунд
.

Botev1912Forever написа:Ливърпул напред към "ушатата купа" 10 години след Истанбул!Иска ми се златен требъл,за да ни се върне всичко лошо в миналото тъпкано,ама да не ставам нахален!Много.

Офтопик:
Офтопик:
- dreben23
- Контакти:
Само да не е Лудогорец, че накрая всички не с един ами с цяла ръка с пръсти в уста ще останем!
И тогава вече ще трябва да признаем и класата на Лудогорец, сега още не ги взимаме на сериозно.
Мисля да повикаме и за тях ако влязат, даже ще е много гот!
Те не са взимали навремето и Цървена Звезда и Стяуа на сериозно, ама стават и изцепки понякога.

И тогава вече ще трябва да признаем и класата на Лудогорец, сега още не ги взимаме на сериозно.

Те не са взимали навремето и Цървена Звезда и Стяуа на сериозно, ама стават и изцепки понякога.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
dreben23 написа:Само да не е Лудогорец, че накрая всички не с един ами с цяла ръка с пръсти в уста ще останем!![]()
![]()
И тогава вече ще трябва да признаем и класата на Лудогорец, сега още не ги взимаме на сериозно.![]()
Нека първо да влязат в Лигата, пък тогава ще го мислим... Иначе то дори ако излязат от групата тука много хора ще си прережат вените от злоба, та камо ли да стигнат финал и го спечелят

Лудогорец, ако направят една добра селекция ги виждам в групите
.

Тази година очаквам едно достойно представяне на Мaнчестър Юнайтед в ШЛ. Дори си мисля, че могат да завършат без загуба и дори без допуснат гол.
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]