Падерборн ФК скромните 6 милиона бюджет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Re: Падерборн ФК скромните 6 милиона бюджет

Мнениеот galin56 » 12 май 2014 14:35

batceko написа:... в Германия е така явно ...тук май явно не е ...днес гледам , че топ новина е че крупен акционер давар 102 000 лв на цска ..... хахха..ми то това са пари за една джипка бе ...баси и крупния акционер , баси и отбора на ,който са му такива крупните акционери ..хаххахах ...

Е, че те другите като са масово с от 30 до 100лв. акции този със 102 000лв. според теб какъв е? А иначе че това с акциите беше върховна тъпотия го казах още в самото начало и се оказа че съм прав. Дори да беше успешна емисията и да бяха събрали 3-4 млн. лв. ще ги похарчат за 5 месеца и пак са на нула.

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 12 май 2014 15:43

MCMXIII написа:
Sign написа:Между другото, преди няколко години, треньор на Падерборн не беше ли българин? Павел Дочев?

Точно така.

А пък преди 10-на години там играеше друг българин - Явор Вълчинов, пак юноша на Локо С-ф, който в момента е в щаба на Стойчо Стоев в Лудогорец. Е, по това време Падерборн бяха някъде из регионалните лиги.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 12 май 2014 17:30

Интересното в случая е не толкова,че бюджета на Падерборн е 6 милиона,а че хората си имат манталитет и никой не ги спъва да се развиват и да се изкачват нагоре.Нали се сещате какво ще стане в България,ако отбор с 60000 лева бюджет има мерак за влизане в А група 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 май 2014 17:42

bobo_13 написа:"Падерборн пък си осигури второто място с 62 точки след днешната си победа в последния кръг с 2:1 над гостуващия Аален.

Така основаният през 1963 година клуб, който има скромния бюджет от 6 милиона евро, за първи път в историята си ще играе в първа Бундеслига"

http://sporta.bg/?load=Football%3A%3AAr ... %3F.%3F%3F)

Честито на Падерборн, но ми направи впечатление, че за отбор играещ във Втора Бундеслига имат "скромен бюджет от 6 милиона евро"....представям си другите отбори от тази група с какви бюджети са. У нас водещите отбори са с такива бюджети и трябва някой олигарх да ги дава, а там скромните клубчета от...Втора Бундеслига са с такъв.

Честито на Падерборн, които ще играят за първи път в историята си в Бундеслигата.

За Германия наистина е скромен бюджет,ако искат да поостанат в първа Бундеслига ще трябва да го поувеличат ;)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 12 май 2014 17:48

galin56 написа:
batceko написа:... в Германия е така явно ...тук май явно не е ...днес гледам , че топ новина е че крупен акционер давар 102 000 лв на цска ..... хахха..ми то това са пари за една джипка бе ...баси и крупния акционер , баси и отбора на ,който са му такива крупните акционери ..хаххахах ...

Е, че те другите като са масово с от 30 до 100лв. акции този със 102 000лв. според теб какъв е? А иначе че това с акциите беше върховна тъпотия го казах още в самото начало и се оказа че съм прав. Дори да беше успешна емисията и да бяха събрали 3-4 млн. лв. ще ги похарчат за 5 месеца и пак са на нула.

Вие 100години сте нула па кво :( ...все още вегетирате и се броите за живи :!: :roll:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Върни се в “Футбол - Свят”