очаквам Уест Хем да поведат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
bez-nick написа:slash1912 написа:Загуба на Сити е в сферата на фантастиката,но същото беше и при 3:0 за Милан на полувремето![]()
1:2
С голямата разликата, че тук това ''чудо'' не зависи от Ливърпул, ако трябваше Ливърпул да бие с 3 гола разлика Манчестър Сити като гост, за да стане шампион, тогава това ''чудо'' би могло да се предизвика, аз вече загубих вяра във феърплея, след мачовете които наблюдавах на Манчестър Сити, визирам гостувания им на Крисъл Палас и Евертън, за първото им гостуване, наистина може да се засенчи играта на Кристъл Палас от класата на Сити, но гостуването им на Евертън - просто беше гнусно да се наблюдава и настроението ми бе оправено от мачове като Леванте - Атлетико Мадрид (2:0), Реал М - Валенсия (2:2), Барселона - Хетафе (2:2) и Валядолид - Реал М (1:1), още нещо, с което испанският футбол победи английския през този сезон, а не по-маловажно от титли и купи, а именно мъжката игра и неопорочаването й!
slash1912 написа:bez-nick написа:slash1912 написа:Загуба на Сити е в сферата на фантастиката,но същото беше и при 3:0 за Милан на полувремето![]()
1:2
С голямата разликата, че тук това ''чудо'' не зависи от Ливърпул, ако трябваше Ливърпул да бие с 3 гола разлика Манчестър Сити като гост, за да стане шампион, тогава това ''чудо'' би могло да се предизвика, аз вече загубих вяра във феърплея, след мачовете които наблюдавах на Манчестър Сити, визирам гостувания им на Крисъл Палас и Евертън, за първото им гостуване, наистина може да се засенчи играта на Кристъл Палас от класата на Сити, но гостуването им на Евертън - просто беше гнусно да се наблюдава и настроението ми бе оправено от мачове като Леванте - Атлетико Мадрид (2:0), Реал М - Валенсия (2:2), Барселона - Хетафе (2:2) и Валядолид - Реал М (1:1), още нещо, с което испанският футбол победи английския през този сезон, а не по-маловажно от титли и купи, а именно мъжката игра и неопорочаването й!
Предпочитам да не омаловажавам успехите на Сити,колкото и да ми е мъчно,че най-вероятно ще станат шампиони.Имат най-балансирания състав и в защита(за разлика от нас) и в нападение(за разлика от Челси).Треньора им показа уважение срещу съперниците им през сезона,за разлика от Моу,за който тактичност,възпитание и уважение са непознати думи.
На нас никой не ни е виновен,че влязохме в историята с 0:3-3:3,след като 80 минути ги мачкахме по терена.
shotgun blues написа:Едно полувреме до титлата
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта