Да подкрепим Бербатов за играч на месец април

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Да подкрепим Бербатов за играч на месец април

Мнениеот dreben23 » 06 май 2014 14:54

Love in blue написа: Прав си че който има сърце не трябва да мрази но от това с червените букви дето стои пот всяка една твоя статия!?? Не е ли това омраза?? ;)

Кое подписа ли? :lol: Ей тва си е за бъзик на разбирачите, не е друго. Много заблуждава! :)

Много пот се излива верно си е. Мразя постъпките на играчи, треньори и фенове, отборът не ми пречи, стига да има спортсменство от негова страна. Повярвай ми, от 25 години не съм видял такова нещо от играчи, треньори, футболисти и фенове на Левски. Не само спрямо нас, а и спрямо другите отбори в България- Левски не е уважавал никого и затова сега му се връщат тези неща тъпкано. Тази година започнах да го забелязвам вече лекинко, че има някакви наченки на промяна, когато сте по-слаби и от Манчестър Юнайтед. Но тя се дължи само на това, че не желаете да ви се подиграват. :P Всичко което ви се случва, си го търсите от години! И си го знаете много добре, не дванадесетгодишните, а по-големите батковци. Но ще мине, споко....времето лекува всички рани. :)

И под кои статии пък съм писал аз точно? :lol: Най-много пиша във форума аз, под статии не пиша - рядко си позволявам и то винаги го правя заради някой умник с малък мозък, който плюе по най-милото ми, защитавам честта на ЦСКА, ти няма ли да го направиш за Левски? :) А и там чета вашите коментари и се забавлявам искрено с простотиите, които ви раждат малките и некачествени мозъци.

И не, не мразя нищо и никого, ама вие мразите и някой трябва да ви възпитава на добродетели. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 май 2014 09:51

Подрепа, естествено 8-) Въпреки кусурите си, бат Митьо е голям играч и заслужава подкрепа ;) Обаче няма как да е най-големия ( това е по повод написаното от Дребния ) - там твърдо е бат Ицо :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 07 май 2014 13:03

Покрепен!
След Стойчков, Бербатов е най успешния футболист ;)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Футбол - Свят”