5 години от най-голямото съдийско престъпление!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: 5 години от най-голямото съдийско престъпление!

Мнениеот samobotev » 06 май 2014 12:28

А и какво да обесняваш на българчета фенове на Целси, Манцестър, Барца, Руел и Ювентина как български отбор е бил рязан преди 20 години. Те са свиканли да се възхищават само на чужди отбори и повече да се вживяват когато тези отборчета играят отколкото когато играе български.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 06 май 2014 12:34

stpehenhunt11 написа:КАК мислиш ,че мъж висок 1,90 и поне 90 килограма ще падне при едно дори не е дърпане на тениската . Челси падат при най-малкото докосване.НЯМА как да ви се даде тъпата дузпа за тая работа... най-жалкия мач всеки път опитват да падат , а и сигурно съдията ви вкара гола накрая

Играл ли си футбол някога?
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Дидие Дрогба

Мнениеот Дидие Дрогба » 06 май 2014 12:38

Черният козел написа:Най-голямото съдийско престъпление беше преди близо 20-сетина години,когато ни отнеха финала срещу Бразилеру !

Ти четеш ли какво съм написал: "най-голямото престъпление в историята на ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ"! А иначе на СП, в квалификации за големи първенства, сигурно е имало и други фрапиращи случаи- "божията" ръка на Марадона, ръката на Тиери Анри срещу Ейре класирала Франция на СП и т./н....дори и мачът България-Русия от 1997 година, когто чехът Крондъл не свири четири дузпи за руснаците. Но в ЕКТ, аз нещо подобно не съм виждал никога- да не бъдат отсъдени не една, не две, не три а цели ШЕСТ дузпи в полза на единия отбор....за к'во говорим...

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 06 май 2014 12:52

Хаха 21 дузпи имаше за Челси :) . Гледах мача тогава и всяка втора минута имаше дузпа за сините но съдията беше взел 2 лева на ръка и два пакета семки от Гуардиола преди мача и затова се правеше на луд

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 06 май 2014 13:27

Дидие Дрогба написа:
Черният козел написа:Най-голямото съдийско престъпление беше преди близо 20-сетина години,когато ни отнеха финала срещу Бразилеру !

Ти четеш ли какво съм написал: "най-голямото престъпление в историята на ЕВРОПЕЙСКИТЕ КЛУБНИ ТУРНИРИ"! А иначе на СП, в квалификации за големи първенства, сигурно е имало и други фрапиращи случаи- "божията" ръка на Марадона, ръката на Тиери Анри срещу Ейре класирала Франция на СП и т./н....дори и мачът България-Русия от 1997 година, когто чехът Крондъл не свири четири дузпи за руснаците. Но в ЕКТ, аз нещо подобно не съм виждал никога- да не бъдат отсъдени не една, не две, не три а цели ШЕСТ дузпи в полза на единия отбор....за к'во говорим...

Щях да напиша същото. Между другото тук е мястото да се спомене и порязването, родило крилатата фраза "дис бритиш хомосекшуъл". От ЕКТ е то, но обективността ни кара да го поставим на второ място.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 06 май 2014 13:28

Дидие Дрогба написа:

ЕКТ съществуват от 1955-а година. Не ми се вярва да си изгледал всички мачове за това време :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 06 май 2014 14:44

Най-голямото съдийско престъпление? :lol: :lol: :lol: Ти имаш ли си хабер какви чудесии са правили съдиите в България през комунизма ?
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 06 май 2014 17:11

Този мач все още е пред очите ми. Имаше хандбал. очевидни събаряния и какво ли още не, но Йовребьо беше непреклонен. Закла си ни без да му мигне окото, за да не се повтори английски финал.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 06 май 2014 20:09

samobotev написа:А и какво да обесняваш на българчета фенове на Целси, Манцестър, Барца, Руел и Ювентина как български отбор е бил рязан преди 20 години. Те са свиканли да се възхищават само на чужди отбори и повече да се вживяват когато тези отборчета играят отколкото когато играе български.

То това нашето футбол ли е бе експерт,какво говориш от името на всички фенове.
Единствено Лудогорец играят някакъв футбол и преживях страхотни емоции с тях в ЛЕ.
Някой друг да играе,толкова ни е зле първенството че няма накъде.

Върви другаде се прави на оригинален разбирач.
Аман от такива.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
gacobacov
Контакти:

Мнениеот gacobacov » 07 май 2014 05:18

Некои хора и до днес не могат да преживеят че Барса тогава стана първия и засега (а и за дълго напред) единствен клуб спечелил 6 от 6 в 1 сезон, винаги ще ви бърка в гъза знам :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”