Spetz написа:Според мен не част от стадионите а абсолютно всички стадиони трябва да останат без интернет! На стадион се ходи за да гледаш мач и да подкрепяш любимия отбор, а не да седиш във фейсбукчето. За съжаление по българските стадиони има хора които присъстват на мач не за да го гледат а само и само да се тагнат във фейсбука че са били там. Какво прави на стадиона една проста кифла, която не знае и две имена от отбора който уж "подкрепя" постоянно си чатка на айфончето и въобще не я интересува какво се случва на терена. Само заема място нали? Тези тъпи кифлички нямат място по стадионите!
Това за кифлите е вярно и не се случва само по стадионите.А и не го правят само кифлите.Веднъж с още 4 момчета бяхме седнали на едно кафене и за тях беше доста по-важно кой к'во писал у фейсбука и по някое време си тръгнах.Тази ситуация се повтаряше не 1 или 2 пъти и това отношение започва да ме дразни сериозно.Това с тагванията във фейсбука също е много досадно-защо трябва там които са ти фейсбук-приятели да разбират всяка минута какво си правил,къде си бил,що си бил.А wi-fi-я по стадионите хората го ползват като невидяли по време на игровото време(не на почивката или преди мача),което пълно неуважение към футболистите и отбора.Те мисля по стадионите са повече фейсбукъри и т.нар. кифли отколкото фенове дето пеят и се дерат,за да покажат уважение към футболистите.