Част от стадионите за Мондиала остават без интернет

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Botev1912Forever
Контакти:

Re: Част от стадионите за Мондиала остават без интернет

Мнениеот Botev1912Forever » 03 май 2014 15:17

Spetz написа:Според мен не част от стадионите а абсолютно всички стадиони трябва да останат без интернет! На стадион се ходи за да гледаш мач и да подкрепяш любимия отбор, а не да седиш във фейсбукчето. За съжаление по българските стадиони има хора които присъстват на мач не за да го гледат а само и само да се тагнат във фейсбука че са били там. Какво прави на стадиона една проста кифла, която не знае и две имена от отбора който уж "подкрепя" постоянно си чатка на айфончето и въобще не я интересува какво се случва на терена. Само заема място нали? Тези тъпи кифлички нямат място по стадионите!

Това за кифлите е вярно и не се случва само по стадионите.А и не го правят само кифлите.Веднъж с още 4 момчета бяхме седнали на едно кафене и за тях беше доста по-важно кой к'во писал у фейсбука и по някое време си тръгнах.Тази ситуация се повтаряше не 1 или 2 пъти и това отношение започва да ме дразни сериозно.Това с тагванията във фейсбука също е много досадно-защо трябва там които са ти фейсбук-приятели да разбират всяка минута какво си правил,къде си бил,що си бил.А wi-fi-я по стадионите хората го ползват като невидяли по време на игровото време(не на почивката или преди мача),което пълно неуважение към футболистите и отбора.Те мисля по стадионите са повече фейсбукъри и т.нар. кифли отколкото фенове дето пеят и се дерат,за да покажат уважение към футболистите.

iliyan

Мнениеот iliyan » 03 май 2014 16:14

Botev1912Forever написа:
Spetz написа:Според мен не част от стадионите а абсолютно всички стадиони трябва да останат без интернет! На стадион се ходи за да гледаш мач и да подкрепяш любимия отбор, а не да седиш във фейсбукчето. За съжаление по българските стадиони има хора които присъстват на мач не за да го гледат а само и само да се тагнат във фейсбука че са били там. Какво прави на стадиона една проста кифла, която не знае и две имена от отбора който уж "подкрепя" постоянно си чатка на айфончето и въобще не я интересува какво се случва на терена. Само заема място нали? Тези тъпи кифлички нямат място по стадионите!

Това за кифлите е вярно и не се случва само по стадионите.А и не го правят само кифлите.Веднъж с още 4 момчета бяхме седнали на едно кафене и за тях беше доста по-важно кой к'во писал у фейсбука и по някое време си тръгнах.Тази ситуация се повтаряше не 1 или 2 пъти и това отношение започва да ме дразни сериозно.Това с тагванията във фейсбука също е много досадно-защо трябва там които са ти фейсбук-приятели да разбират всяка минута какво си правил,къде си бил,що си бил.А wi-fi-я по стадионите хората го ползват като невидяли по време на игровото време(не на почивката или преди мача),което пълно неуважение към футболистите и отбора.Те мисля по стадионите са повече фейсбукъри и т.нар. кифли отколкото фенове дето пеят и се дерат,за да покажат уважение към футболистите.

И аз съм на твоето мнение , но явно за левскари е много важно да се тагват и т.н. и да доказват в лицевата книга колко големи фенове са ;)
И дори не бих се учудил да се в някое заведение до стадиона отколкото в самият стадион :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 03 май 2014 16:48

Баф мааму, нема интернет!Ники Тъпупу ко ше праи там? От футбол не отбира, нема нет, как ше маа злобарки без фейса? :roll:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 04 май 2014 11:45

Интернета по стадионите на Мондиала е задължителен.Това е все едно да няма храна и бира на стадиона.

iliyan

Мнениеот iliyan » 04 май 2014 12:21

hd29 написа:Интернета по стадионите на Мондиала е задължителен.Това е все едно да няма храна и бира на стадиона.

И защо да е задължителен ?! Поне аз не знам някой да умрял щото не имал 2 часа интернет ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 май 2014 17:21

На тоз пък само левскари са му в главата. Травма от детството ли ?

Върни се в “Футбол - Свят”