Пуснаха очакваните урни за Световното в ЮАР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Пуснаха очакваните урни за Световното в ЮАР

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 ное 2009 22:29

zlatan написа:Бразилия,Холандия,Гана,сащ-чудесна група.

Почти на едно мнение сме....... :lol:
Аз искренно желая:
Бразилия
Холандия
Кот' Д' ивоар
САЩ
И съответно, напред продължават "Слоновете" и "Янките" ..... :mrgreen:
Последна промяна от THE G.A.M.E на 16 ное 2009 22:36, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ticha.ultras
Контакти:

Мнениеот ticha.ultras » 16 ное 2009 22:30

надявам се да играят някъде Северна Корея вс. Южна Корея... титаническа битка! жалкото е само че едва ли изобщо някой от двата отбора ще си излезе от групата.. :?

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Мнениеот avitohola » 16 ное 2009 22:42

Като ги гледам урните всичко си е точно както трябва да си е! Всичко се определя по коефициент успехи и т.н.Очаква ни едно много интересно първенство и очаквам много изненади! Големия и единствен фаворит се казва Бразилия! Като ги видях как играят срещу Англия просто това е футбол! Другите всички са скрити фаворите , но да поживем и да видим какво ще стане догодина! За голяма наша жалост изпускаме световно за пореден път и това не е хубаво ама сами се си виновни да играеш само срешу силните не става трябва да мачкаш слабите иначе ше си гледаш по телевизията! А като група на смърта не гледайте да слагате най-силните в една! търсете изравнени отбори за да е интересно! Моята на група на смърта е:
Франция ако успят
Португалия ако успеят
Египет ако успеят
САЩ

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 16 ное 2009 23:18

Xanko написа:Когато ги няма нашите винаги съм за Англия и Аржентина.
Изображение

Потребителски аватар
kokic
Контакти:

Мнениеот kokic » 16 ное 2009 23:19

Не знам защо , ама си мисля , че руснаците ще направят голям турнир ... сигурно си го мисля заради Гуус :roll:

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 16 ное 2009 23:38

изобщо не знам по какви коефиценти са изкарали Англия пред Холандия , не е истина просто

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Мнениеот Manolkata » 17 ное 2009 00:21

Моите фаворити са-Бразилия,Германия,Испания и някой от африканските отбори
Само Черно море,Интер и Тотнъм

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 17 ное 2009 00:40

Erland написа:Това за Северна Корея някаква шега ли е ?

Северна Корея или КНДР имат запомнящо се участие на световното през 1966 година в Англия. Интересното е, че тогава отбора на КНДР е съставен от военни, които месеци наред са живяли заедно и са играли само футбол със желязна казармена дисциплина ! Интересен факт е, че домакина Англия отказва да изпълнява химна на КНДР, защото не са ги признали официално за държава, тъй като са комунистическа държава. Тогава ФИФА взима решението - щом няма да се изпълни един химн, няма да се изпълнят всички химни на страните участници. Правят се само 2 изключения - на старта, когато присъства Кралицата свирят химна на Англия и на финала, изпълняват химна на страната победител - Англия :) :)
Корейците правят впечатление на изключително дисциплинирани хора, които още с пристигането си в Англия 3 часа по-късно отиват да тренират !
В крайна сметка КНДР бие Италия в групите ! Прави равен с Чили и пада от СССР. На четвъртфинала пада от Португалия като съдията дава 3 дузпи за Португалия !! ако не ме лъже паметта, не че съм го гледал на живо :) , но съм голям фен на световните първенства и съм ги изчел тези неща и запомнил.
А като се има предвид, че тогава Португалия са имали страшен отбор, КНДР са се представили повече от достойно на това първенство.
Сега отново КНДР са абсолютни аутсайдери. Аз се съмнявам, че севернокорейците ще повторят постижението от 1966 година, но ще следя с интерес и любопитство как ще се представят в ЮАР ;) .
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 17 ное 2009 09:10

1.Бразилия
2.Холандия
3.Камерун
4.Австралия

1.ЮАР
2.Словакия
3.Чили
4.Хондурас

Ей тия групи искам

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 17 ное 2009 09:56

ticha.ultras написа:надявам се да играят някъде Северна Корея вс. Южна Корея... титаническа битка! жалкото е само че едва ли изобщо някой от двата отбора ще си излезе от групата.. :?

Еми, бате, те вече играха 4 пъти в този квалификационен цикъл. 3 хикса в първите 3 мача и измъчена победа в края на 4тия мач за Ю. Кореа.
Относно групите:
1. ако ЕЙРЕ по случайност отстрани Франция няма да остане в първа урна;
2. непоставените отбори от Европа са събрани в една урна, защото повече от 2 отбора от Европа не могат да играят в 1 група. Словакия си е за 4 урна от всякъде, но ако бъдат там то автоматично ги пращат на Бразилия или Аржентина, а ако са във 2ра могат да срещнат всеки един от поставените;
3. при тази разбивка Бразилия и Аржентина не могат да срещнат Парагвай, Чили или Уругвай (ако се класират), защото са от един континент. Следователно в техните групи ще има по един европейски, африкански и азиатски/северноамерикански отбор;
За мен хубава група би била, като човек, който ще стиска палци за Германия е:
1.Германия
2.Холандия
3.Чили
4.Нова Зеландия
Фаворит за шампион - Бразилия. Не вярвам традицията европейски отбори да печелят световна титла, само когато първенството е в Европа да бъде нарушена.

Върни се в “Футбол - Свят”