Everton Forever 1878 написа:iliyan написа:IvailoRz написа:Четох , четох ... и никъде не видях простата истина . Ами нормално настроението да е тягостно .. хем искаш да биеш , хем не искаш твоя тим да направи градския съперник шампион . Все едно от Ман Сити да зависи дали Юнайтед ще стане шампион .. Е ..guess what , феновете на Сити небиха понесли такова нещо. Много ви е симпатичен Евертън и незнам си кво били ( на мен също ми е крайно симпатичен) , ама като дойде битката за Мърсисайд-"Мърси е червен" , "Тея сините какви са , някви мижитурки , никога няма да са ка Ливърпул , незнам си кво" .... лицемери .
Не знам къде си го прочел това за Евертън , но истински фен на Ливърпул едва ли би го написал ! Конкуренцията винаги я има ! Ливърпул е с много повече успехи от Евертън , но и те си имат своите успехи.
Винаги съм ги уважавал като отбор и за мен никога не са били мижитурки ! Не знам точно как са нещата в самият град.Вчерашният мач си беше нормален и ако бяха реши да легнат след 3:1 едва ли щяха да се напрягат.
Все пак всеки отбора първо играе за себе и после за другите и тази победа им трябваше , но не се получи !
Като не знаеш как са нещата в града не се обаждай цървул ! И къде от написаното от мен прочете, че отричам, че Ливърпул играе нападателен футбол? Казах, че отборите ще знаят какво да очакват и точно ти къде сигурно не си се събличал по-физическо не ми говори за футбол точноЛивърпул е син
Поредният син(левскар) идиот ! Вземи се гръмни и направи услуга на всички ни ! Най-вече на близките си ! Вземи научи какво се нарича толерантност и после пиши тъпотии !