Фиорентина - Наполи (Финал Купа на Италия)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Фиорентина - Наполи (Финал Купа на Италия)
Нищо, утре е големия мач 

- Inzaghi_09
- Контакти:
durex написа:Нищо, утре е големия мач
Спор няма

- storm
- Контакти:
Напълно нормална и резонна победа, както и в класирането си личи Наполи е по класният от двата тима...Виолетките имаше наченки, че ще мачкат много този сезон, но с тия контузии на оснвните им нападатели толкова...
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Балкански Орел
- Контакти:
Балкански Орел написа:Аз пускам за над три гола и то съм 80% сигурен, че Наполи ще бие с лекота.
[center]Levski & Lazio[/center]
durex написа:Нищо, утре е големия мач
Факт, след малко почва финала на Световното по снукър.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:durex написа:Нищо, утре е големия мач
Факт, след малко почва финала на Световното по снукър.
Колкото и да се правиш на интересен не си! Факт, че Милан - Интер е най-големия мач в Италия - ФАКТ! ФАКТ! ФАКТ! Да не стигам до крайности като кажа, че е и най-голямото градско дерби в света! ФАКТ !!!
Общо 25 международни отличия спечелени от двата отбора!
Общо 61 отличия на вътрешната сцена от двата отбора!
Или иначе казано общо 86 трофея от двата отбора!
Последна промяна от durex на 04 май 2014 16:53, променено общо 1 път.
И какво от това? Като ти е интересно гледай си го, аз не намирам причина да изгубя 2 часа с такъв мач, още повече пък като взема предвид играта на двата отбора през сезона.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:И какво от това? Като ти е интересно гледай си го, аз не намирам причина да изгубя 2 часа с такъв мач, още повече пък като взема предвид играта на двата отбора през сезона.
Ама да тръгваш да го иронизираш ми е малко странно. А това че двата отбора са зле този сезон, няма да попречи по никакъв начин на качеството, защото то не е само на терена, а и по-трибуните, а там Интер и Милан по хореография наистина няма кой да ги стигне ако ще срещу тях да бягат