Част от стадионите за Мондиала остават без интернет
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Част от стадионите за Мондиала остават без интернет
Не съм технически запознат, но смятам, че такъв вид проблем би бил решен дори в България буквално за ден-два.
MoNteSo написа:Не съм технически запознат, но смятам, че такъв вид проблем би бил решен дори в България буквално за ден-два.
Да бе къде сме ние къде е Бразилия

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- Черният козел
- Контакти:
ivan56 написа:MoNteSo написа:Не съм технически запознат, но смятам, че такъв вид проблем би бил решен дори в България буквално за ден-два.
Да бе къде сме ние къде е Бразилия
От тук ли ще им метнем нет

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
Можем да им окажем братска техническа помощ 

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Бе не, че нещо, ама надали е някакъв невероятен проблем някой интернет доставчик да пусне кабел из пустия стадион, и на всеки вход на съоръжението да бъде сложен безжичен рутер, та да може да се лови безплатен Wi-fi на трибуните. А казвам, че не съм технически запознат, защото в статията се споменават сървъри, явно практиката е друга.
iliyan написа:Част от стадионите за Мондиала остават без Интернет
Аз ли не съм в ред или този свят се е побъркал ! Да отидеш чак в Бразилия , да гледаш мач ! И тогава за какво ти е Интернет по време мач ?!
Няма ли да гледаш мач ?! Явно е по важно да драскаш глупости в Интернет от това да гледаш мача за който си платил !!!
На журналистите им трябват интернет.
Също така я си представи,че си човек с бизнес и отиваш на мач? Дали няма да ти трябва интернет, защото ако си нямал интернет може да си изпуснал сделката на живота си...
Alexx написа:iliyan написа:Част от стадионите за Мондиала остават без Интернет
Аз ли не съм в ред или този свят се е побъркал ! Да отидеш чак в Бразилия , да гледаш мач ! И тогава за какво ти е Интернет по време мач ?!
Няма ли да гледаш мач ?! Явно е по важно да драскаш глупости в Интернет от това да гледаш мача за който си платил !!!
На журналистите им трябват интернет.
Също така я си представи,че си човек с бизнес и отиваш на мач? Дали няма да ти трябва интернет, защото ако си нямал интернет може да си изпуснал сделката на живота си...

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
- 1912plovdiv
- Контакти:
Хубаво си е да има нет , на големите мачове се влиза поне с час по рано и има време за поне 20 селфита 

▒▓█▀▄▀▄ БОТЕВ ▀▄▀▄█▓▒
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UP20C5agYoE&list=LLDu9hpyDTcjHX9bXKfC5wsA[/youtube][/offtopic]
Всичко е една мафия. Тези простотии с тагванията, дето ни говорят бизнес със скоростта на светлината, еди какво си в реално време, информационно общество имат 1 цел: техниката и технологиите постепенно да ни завладеят, да ни поробят, да ни направят зависими към тях и да им слугуваме, като ни принуждават да купуваме и да "изпитваме потребност" към все нови и нови поколения технологии, които вървят с все по-нови поколения хардуер разбира се.
Радвам се, че в Бразилия се появява подобен "проблем", не от гледна точка на някакво злорадство, ами най-искрено. Надявам се, че все повече хора ще осъзнават какъв бич и поробител са Интернет и компютрите (много по-голям от политическата, икономическата и военната зависимост), както и че колкото повече време прекарват далеч от тях, толкова по-дълго ще запазят здравето и човешкото в себе си.

Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
iliyan написа:hijack1 написа:Дай тогава и по всички кафета, площади и като цяло публични места където има wifi да бъде спрян - ти все пак си излязъл навън, а не да джиткаш с телефона си. Ако си пенсионер няма как да го разбереш.
Малоумника , да те питам аз - за какво ти е Интернет на стадиона ако не си журналист а ?! Отишъл си да гледаш мач , а не да се тагваш , снимаш и т.н. !!!
Точно от такива като теб ми се повръща като влезна в кино , театър или съм на концерт ! Много в важно всички да разберат всички къде са , а после се чудят що някой им е отарашил дома докато са се правили на интересни !
Поне за мен в кино , театър , стадион , спортна зала се ходи да се гледа нещо(филм,постановка,концерт,спортно събитие) , а не всички идиоти в лицевата книга , дрисък(twitter) и т.н. да разберат къде си сега !
И такива като теб като видя как не спират да чатят и т.н. по време на концерт ми идва да им счупя вратлето.Отишъл си на някакво събитие и никакви уважение към хората които са на сцената !
Ако не си ходил на театър да ти кажа , че там хора учтиво молят идиоти като теб да си изключат телефоните в началото на представлението.
Как за какво ми е интернет? Льольо, тръгнал да казва какво да правя на стадиона! А защо да не вляза в интернет на полувремето например? Комплексар, вратове ще чупи, хаха. Я бягай до невролога