Нарочно ли Байерн слага екипите на Барса за новия сезон?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Re: Нарочно ли Байерн слага екипите на Барса за новия сезон?

Мнениеот MCMXIII » 29 апр 2014 18:01

doktora25 написа:
MCMXIII написа:Ако мразеше РМ колкото мен, предполагам че щеше да пЦуваш резервния на Байерн, защото е бял :)

Разбрах ти идеята, макар да не ми се вярва, че имаш нещо против екипите на Реал. :)
Всъщност не е толкова важно какви цветове и отбори харесвам и кои не. Ето харесвам примерно Базел. Въпросът е, че не само авторът на темата ще открие нещо нередно или някаква символика в случая, а много други още фенове, журналисти, футболни деятели и пр. Точно това не бива да се получава и именно сега е най-неподходящият момент за подобен ход.

Повярвай ми, много е идиотско, извинявай за израза, някой да си мисли, че БАЙЕРН ще копира нечии екипи :)
Аз пък не харесвам червено и синьо, но кой ме пита? Всички знаем, че екипи се сменят в тези отбори за пари. Те сменят по три екипа дори. За още повече пари.
Ако някой пък разгледа първите емблеми на отбора, доста ще се почуди, това червеното от къде е дошло. Сигурно са копирали Манчестър :)

Отивам на работа. Моля продължавайте, че ми е интересно!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 29 апр 2014 19:58

Още преди Гуардиола да пристигне в Байерн, дори още преди спечелването на ШЛ в някои немски медии изтече информация, че след някой и друг сезон Байерн може да се възвърне към старите екипи.
[center]Изображение[/center]

cska-632
Контакти:

Мнениеот cska-632 » 30 апр 2014 16:28

doktora25 написа:
MCMXIII написа:Кое е наеадекватното при избора на екип, който си носил някога :roll:

Моментът, настоящето и всичко около него. Ние трябва да водим война срещу антифутбола, идващ от Испания и Каталуния, неговата мания за величие, а не да го копираме стъпка по стъпка. Пак казвам и Левски някога е носел червени екипи, но представи си какво ще стане ако от новия сезон заиграе с такива.

[offtopic]Ходи да се лекуваш най-накрая. Теми за КНДР не останаха ли?[/offtopic]
Народ без настояще няма бъдеще!!!
Най-накрая пловдивските локомотиви си признаха:
[rimg]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”