Нарочно ли Байерн слага екипите на Барса за новия сезон?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Нарочно ли Байерн слага екипите на Барса за новия сезон?
Маркетинг, колко пари ще направят от това. И Байерн, и Адидас!
captain_drifuss написа:tzvetan_tee написа:iliyan написа:tzvetan_tee написа:Това е ретро модел на екип на Байерн! Дори бих казал, че този е по-близък до оригиналния, от колкото чисто червеният в момента!
Въобще не си в час ! Оригиналният е бял ! Или поне в периода 1967-76 са играли с бели фанелки и след това 20г играят с червени и чак 1996 за първи път са с екипи като този !
Моя грешка тогаваПросто първите ми спомени за Байерн са с тази фланелка.
и iliyan не е в час обаче, синьо-червени фланелки са се ползвали много преди 1996, имам тука една снимка с Бекембауер и Кройф, но нещо не ми се качва.
Бекембауер ?! Този не съм го чувал !!!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Явното подобие на екипа с този на Барселона нямаше да прави особено впечатление и да предизвиква такива аналогии.... ако начело на отбора не стоеше Гуардиола и отборът не играеше тики-така... Но при това положение, с тези екипи сега в Мюнхен сякаш изглаждат детайлите по безумния проект да превърнат Великия Байерн в Barca wannabe футболен отбор... 

-
iliyan написа:tzvetan_tee написа:Това е ретро модел на екип на Байерн! Дори бих казал, че този е по-близък до оригиналния, от колкото чисто червеният в момента!
Въобще не си в час ! Оригиналният е бял ! Или поне в периода 1967-76 са играли с бели фанелки и след това 20г играят с червени и чак 1996 за първи път са с екипи като този !
1973/74 години Байерн играха с раирани фанелки.
ако ти не си бил роден и не помниш с какъв екип са играли ,недей да спориш.
- captain_drifuss
- Контакти:
iliyan написа:captain_drifuss написа:tzvetan_tee написа:iliyan написа:tzvetan_tee написа:Това е ретро модел на екип на Байерн! Дори бих казал, че този е по-близък до оригиналния, от колкото чисто червеният в момента!
Моя грешка тогаваПросто първите ми спомени за Байерн са с тази фланелка.
и iliyan не е в час обаче, синьо-червени фланелки са се ползвали много преди 1996, имам тука една снимка с Бекембауер и Кройф, но нещо не ми се качва.
Бекембауер ?! Този не съм го чувал !!!
а кого си чувал?
лаишка тема 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Несериозен въпрос .
Blue1914 написа:Явното подобие на екипа с този на Барселона нямаше да прави особено впечатление и да предизвиква такива аналогии.... ако начело на отбора не стоеше Гуардиола и отборът не играеше тики-така... Но при това положение, с тези екипи сега в Мюнхен сякаш изглаждат детайлите по безумния проект да превърнат Великия Байерн в Barca wannabe футболен отбор...
Всичко е заради 2009-а година и начинът, по който Байерн не просто бе победен, а УНИЖЕН от Барселона на същият този Гуардиола! Тогава шефовете на Байерн, мислейки си до този момент, че са заложили на модерният футбол и новите идеи слагайки начело на отбора Юрген Клинсман (всички помнят доста новаторските му методи на тренировки и прочие) осъзнават колко далече от истината е игрово немският колос... От тогава насам Байерн действително се опитва да играе на пас, но не за да е копие на някой друг отбор - 3 пъти на финал на Шампионска лига и шанс при победа довечера за 4-и финал за 5 години от тогава красноречиво говорят за правилността на решенията на ръководството там

- evernazion
- Контакти:
Смях ! Автора на темата , знаеш ли Барса как е създадена и от кой си взима екипите, та ще дава на Байерн ?