И като гледате такъв футбол приятно ли вие ?! И особено ако резултата в крайна сметка 0:0 !!!
Благодаря , но предпочитам да гледам резултатен футбол който практикуват Ливърпул , Ман Сити и да се наслаждавам на голове !!!
А не Челси който се брани с 10 човека и се надявам другият да допусне грешка за да вкара гол който никой няма да запомни !!!
През седмицата гледах как да отбора се дебнат да сгрешат и резултата беше , че едвам не задремах пред ТВ !!!
Замислете какво искате да гледат - скука или истински футбол ?! Аз лично предпочитам футбол и затова никога не съм харесвал Моуриньо !!!
Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ако всички отбори заиграят като Челси, ще ви харесва ли?
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
Che Guevara написа:Има един тънък момент,че не всеки може да играе такаМоу и Челси са за големите мачове.Бил наредил два автобуса,ами да наредят и те да ама не могат.С/у ПСЖ трябваше да напад и нападаха и си биха.Просто си е гений Моу.Не чух и прочетох някъде да се оплаква,че Челси ще играе със Шварцер до края,че има контузени играчи.Просто излиза и си взима това което му трябва.Неможе да тиктакаме по 700 паса и накрая калъфките.Иначе нека си спечелят Ливърпул титлата имат си шанс,защото следващата година ще е ад.По силен Челси,Ман.Юн няма да е това което е сега,Арсенал,Ман сити.За Челси остава ШЛ
Ще го видим колко е за големите мачове през седмицата

iliyan написа:И като гледате такъв футбол приятно ли вие ?! И особено ако резултата в крайна сметка 0:0 !!!
Благодаря , но предпочитам да гледам резултатен футбол който практикуват Ливърпул , Ман Сити и да се наслаждавам на голове !!!
А не Челси който се брани с 10 човека и се надявам другият да допусне грешка за да вкара гол който никой няма да запомни !!!
През седмицата гледах как да отбора се дебнат да сгрешат и резултата беше , че едвам не задремах пред ТВ !!!
Замислете какво искате да гледат - скука или истински футбол ?! Аз лично предпочитам футбол и затова никога не съм харесвал Моуриньо !!!
Успокой се,възрастен човек си,ше ти стане нещо.........

[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]
sandi74 написа:Всеки треньор избира тактиката и играчите спрямо противника.Всичко останало е щракане и обиране на праха от клетите клавиатурки от абсолютно доказани лаици за които футболчето е изключително странно и абсолютно непознато хайванче.Факт.
А бре разбирач какава тактика те гони на Муричо това си му е постоянната тактика антифутболна ама щом си садо мазо гледай си го и му се кефи аз мерси не ща

Финал Челси - Байерн ще е живо изтезание...Ни конкретно за днешния мач, Ливърпул сами са си виновни, че Моуриньо избра такава тактика. Грешката на Джерард дойде от небето за Моуриньо....
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
AN71 написа:sandi74 написа:Всеки треньор избира тактиката и играчите спрямо противника.Всичко останало е щракане и обиране на праха от клетите клавиатурки от абсолютно доказани лаици за които футболчето е изключително странно и абсолютно непознато хайванче.Факт.
А бре разбирач какава тактика те гони на Муричо това си му е постоянната тактика антифутболна ама щом си садо мазо гледай си го и му се кефи аз мерси не ща
Ти пък откога взе да викаш на мотиката топка и цървулите бутонки?Черен аман от супер лаици като тебе.
Не ми харесва, ама какво от това? Аз и времето тоя месец не ми харесва, ама то не ме пита, нали? Турските сериали също не ми харесват- ама не са спрели да ги излъчват,нали? Не ми харесват и симулациите на Суарез, Балотели и Барса, ама ги има, нали? Не ми хареса и как съдиите решават мачове (Скомина на мача Севиля Валенсия) и т.н. Част от играта е и толкова!
Вие сте млада и красива, имате 2 висши образования, владеете перфектно 3 езика, имате руса коса, дълги крака и чаровна усмивка и искате да вземате заплата между 5 и 10 хиляди лева? Вървете на майната си! На нас ни трябва арматурист!
sandi74 написа:Определено двата гола които получиха днес безтитлените докерчета много дълго време ще ги помнят.Факт.
Който се смее последен най-добре се смее !!! Ще видим дали на финала Евертън ще ви напълнят кошницата

Ало, малоумници! Как играят Челси? Днес Челси НАДИГРА тотално Ливърпул - тактически, физически, почти класически! Кой имаше по-добри положения? Кой му спестиха дузпичка за очевадна игра с ръка? Фенчетата на безтитлените гълъби ги боли много, но бяха бити от най-добрия мениджър в света! Пък после се радвайте на 5-6 гола срещу Кардиф и Норич!
sandi74 написа:iliyan написа:sandi74 написа:Определено двата гола които получиха днес безтитлените докерчета много дълго време ще ги помнят.Факт.
Който се смее последен най-добре се смее !!! Ще видим дали на финала Евертън ще ви напълнят кошницатаИ ще видите титлата през крив макарон
Порим ги като риби карамелчетата а вас К.Палас как ще ви ушият и ще ви коронясат на третото място.![]()
Както порихте Черните Котките ли