Реал-Байерн и Атлетико-Челси ШЛ полуфинали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Re: Реал-Байерн и Атлетико-Челси ШЛ полуфинали

Мнениеот Niksh0 » 11 апр 2014 21:17

viali69 написа:Единственото ясно от този жребий е, че Моуриньо ще играе отново на финал в ШЛ.
Челси е много по-класен отбор от Атлетико Мадрид. Нека не ви заблуждава онова 4:1 за Суперкупата на Европа.
Другият полуфинал е непредвидим.

Откъде пък си толкова сигурен. По-скоро си заблуден, едва ли някой гледа онзи мач и едва ли си гледал мач на Атлеико този сезон, но пак се изявяваш като виден капацитет.
И двата мача са напълно непредвидими, като може би гостуващите отбори в първите мачове имат съвсем леко предимство.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 12 апр 2014 03:19

Не съм гледал мач на Атлетико Мадрид този сезон наистина, но следя изявите на Челси редовно. Атлетико са ми ясни. Хегемонията на Барса и Реал взе да омръзва не само на испанците, но и на целия свят и решиха да направят испанското първенство тази година малко по-интересно като включиха в борбата за титлата и Атлетико ... :mrgreen:
Класирането им за полуфинал в ШЛ също ми е много съмнително и смятам, че е плод на залаганията ....
А, че Моуриньо ще играе финал нямам никакво съмнение !
Може и да не съм виден капацитет, но аз единствен прогнозирах, че Ливърпул ще се бори за титлата в Англия и вероятно ще я спечели, когато всички други вече я връчваха на Челси, Манчестър Сити, Манчестър Юн. и Арсенал в началото на сезона.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
frente atleti
Контакти:

Мнениеот frente atleti » 12 апр 2014 09:12

paceto написа:
frente atleti написа:
OrangePower написа:Прекалено много ги надценявате Атлетико, че чак на финал ги слагате. Атлетико бяха до тук и Жозе знае как да ги бие, а и няма загуба от тях с Реал Мадрид. Испанските отбори не могат да играят много добре срещу английските, така че старата лисица Жозе знае как да ги отстрани и дори го доказа в последният мач, че може да вземе всеки мач за своя отбор. Всичко хубаво за Атлетико играят добре, но бяха до тук просто и Челси ще е на финал.

dindan написа:
hajitsu написа:Шалке 04, Борусия Дортмунд и сега Байерн Мюнхен. Като сме започнали немците... 8-)

Един път стомна за вода,втори път и накрая се чупи ;)

Същото може да се каже и за другата гледна точка, а именно тази в която в последните срещу между двата отбора Байерн ги отстраняваше.
Късмета все някога ще свърши и защо да не е този път след като 95% отписват Реал, че дори баварците ги предпочитаха като съперник. Това говори за голямо подценяване на мача и може да изиграе лоша шега на немците.

Я какъв футболен капацитет , а Атлетико М -Челси - 4-1 за Суперкупата на Европа май не го помниш :mrgreen:

:mrgreen: Опитваш се да затапиш някого, а в същото време сам се затапваш.
Във въпросният мач треньор на Челси беше Роберто ди Матео, а Моуриньо пое Челси лятото на 2013 ;)

Има само един загубен мач Жозе срещу Атлетико и то е на финала за купата на Испания, но е глупаво да се правят някакви сравнения с онзи мач и предстоящият. Да не говорим, че Жозе просто доизкара тогава сезона в Реал и беше ясно отдавна, че го напуска един вид тази купа му е била през оная работа :lol:

[offtopic]Е с капацитет като теб няма как да споря само един въпрос към теб -Кой изгради отбора на Роберто ди Матео :lol: :mrgreen:[/offtopic]
[rimg]http://media1.picsearch.com/is?6SVCU99mS6V6Q-NFf8bWOP_UkrS1uCwwqwJUZX6ANGE&height=185[/rimg]100% - Antimadridistas

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 апр 2014 09:53

viali69 написа:Не съм гледал мач на Атлетико Мадрид този сезон наистина, но следя изявите на Челси редовно. Атлетико са ми ясни. Хегемонията на Барса и Реал взе да омръзва не само на испанците, но и на целия свят и решиха да направят испанското първенство тази година малко по-интересно като включиха в борбата за титлата и Атлетико ... :mrgreen:
Класирането им за полуфинал в ШЛ също ми е много съмнително и смятам, че е плод на залаганията ....
А, че Моуриньо ще играе финал нямам никакво съмнение !
Може и да не съм виден капацитет, но аз единствен прогнозирах, че Ливърпул ще се бори за титлата в Англия и вероятно ще я спечели, когато всички други вече я връчваха на Челси, Манчестър Сити, Манчестър Юн. и Арсенал в началото на сезона.

Тука стана ясно всичко :lol:

Лаик! :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 апр 2014 11:33

А бе, къде са конпираторите с наредения жребий? :roll:
Реал изтегли кофти жребий, но най-вече заради домакинството. Но е вярно и че ако искаш купата трябва да биеш всеки. Каквото такова. Аз съм умерен песимист за този сблъсък и бих дал 60/40 предимство за немците.
Атлетико ще е на финал.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 12 апр 2014 11:37

ZinedineZidane написа:А бе, къде са конпираторите с наредения жребий? :roll:
Реал изтегли кофти жребий, но най-вече заради домакинството. Но е вярно и че ако искаш купата трябва да биеш всеки. Каквото такова. Аз съм умерен песимист за този сблъсък и бих дал 60/40 предимство за немците.
Атлетико ще е на финал.

За мене жребия беше режисиран, щото не се даде на моите отбори да се срещнат на финал! :mrgreen: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 12 апр 2014 11:39

JackPackage написа:
ZinedineZidane написа:А бе, къде са конпираторите с наредения жребий? :roll:
Атлетико ще е на финал.

За мене жребия беше режисиран, щото не се даде на моите отбори да се срещнат на финал! :mrgreen: :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
Оп, не отчетоха как нарочно са те прецакали...Мръсници...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 апр 2014 19:27

frente atleti написа:
paceto написа:
frente atleti написа:
OrangePower написа:Прекалено много ги надценявате Атлетико, че чак на финал ги слагате. Атлетико бяха до тук и Жозе знае как да ги бие, а и няма загуба от тях с Реал Мадрид. Испанските отбори не могат да играят много добре срещу английските, така че старата лисица Жозе знае как да ги отстрани и дори го доказа в последният мач, че може да вземе всеки мач за своя отбор. Всичко хубаво за Атлетико играят добре, но бяха до тук просто и Челси ще е на финал.

dindan написа:
hajitsu написа:Шалке 04, Борусия Дортмунд и сега Байерн Мюнхен. Като сме започнали немците... 8-)

Един път стомна за вода,втори път и накрая се чупи ;)

Същото може да се каже и за другата гледна точка, а именно тази в която в последните срещу между двата отбора Байерн ги отстраняваше.
Късмета все някога ще свърши и защо да не е този път след като 95% отписват Реал, че дори баварците ги предпочитаха като съперник. Това говори за голямо подценяване на мача и може да изиграе лоша шега на немците.

Я какъв футболен капацитет , а Атлетико М -Челси - 4-1 за Суперкупата на Европа май не го помниш :mrgreen:

:mrgreen: Опитваш се да затапиш някого, а в същото време сам се затапваш.
Във въпросният мач треньор на Челси беше Роберто ди Матео, а Моуриньо пое Челси лятото на 2013 ;)

Има само един загубен мач Жозе срещу Атлетико и то е на финала за купата на Испания, но е глупаво да се правят някакви сравнения с онзи мач и предстоящият. Да не говорим, че Жозе просто доизкара тогава сезона в Реал и беше ясно отдавна, че го напуска един вид тази купа му е била през оная работа :lol:

[offtopic]Е с капацитет като теб няма как да споря само един въпрос към теб -Кой изгради отбора на Роберто ди Матео :lol: :mrgreen:[/offtopic]

Няма какво да се каже повече за теб то се вижда много добре.
Не си признаваш, че направи грешка и се опитваш да отклоняваш темата в съвсем друга насока. Тук говорим за Жозе, а не кого е тренирал и кого не нали правиш разликата? Моуриньо не е треньор на Челси от 2007, а този мач за Суперкупата срещу вас е от 2012 ....

Върни се в “Футбол - Свят”