avg написа:Бил съм бебе тогава, но не ми пречи да изразявам мнение! Нали за това е форума. И престанете да живеете в миналото, всичко е забравено! Никой не се сеща вече за Костадинов, камо ли Омар Блан, на човека точно в края на мача с Челси само за Костадинов му е било

престанете да си правите илюзии. Мога да ви кажа, че живея в чужбина и хората тук ме питат България изобщо участвала ли е на СП някога??? Никой вече ти не гледа статистика от преди 20 години! Отбори като Румъния , Гърция, Хърватия и Турция пишат нова история в последните Световни първенства а ние си живеем със спомени от 20 години! И надали ако се падне некой френски съдия да свири някой мач на България всички почвате - оооо тия има да ни връщат съдията ше свири против нас хахаха, а всъщност само ние си вярваме на наще приказки!
Намали малко хейта а ?! Ако беше се поровил малко щеше да знаеш , че точно този мач нито Лоран(а не Омар) , нито Ерик ще го забравят някога !
Не се забравя толкова лесно да пропуснеш Световно особено ако 2 мача преди края на квалификации си смятал за сигурен участник !
За Лоран не знам , но Ерик много интервюта казва , че за него този мач си остава кошмар който няма да забрави.
Предполагам , че същото важи и за Лоран и като пишеш за някой футболист или треньор му научи името.
Между другото твоето мнение няма стойност защото не си изпитал това което са изпитали Емо и Лоран и феновете като нас които тогава са били на 18 и повече години !
И един съвет - не пускай теми за които твоето мнение няма тежест !