Фланелка на Костадинов се развя на мача Челси-ПСЖ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Фланелка на Костадинов се развя на мача Челси-ПСЖ

Мнениеот Черният козел » 11 апр 2014 17:47

avg написа:
THE G.A.M.E написа:Не са го забравили франсетата.
Още им горчи в устата ... :lol:
Достатъчно е да се прегледат интервюта на тези, дето са взели участие в онзи мач от отбора на 'Петлите".

Иначе фланелката я държи българин.
Даже даде интервю за една ТВ преди 2 дена.

Естествено от уважение към българските журналисти ще кажат, че все още помнат и тем подобни! Аз лично все още не съм виждал в наши дни французи да говорят за 94 на тяхни журналисти? Поправете ме ако греша, както каза колегата в предния коментар - ако за нас е паметен мач, то за тях това вече е минало и отминало :)

Гледал ли си мача в реално време,въобще на колко годинки си бил тогава,че и мнение даваш?
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 апр 2014 19:16

Черният козел написа:Жоел Киньо и той го беше забравил :twisted:

Той тогава е роден, няма как да забрави този мач. 17.11. е неговата дата на раждане.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 11 апр 2014 20:23

Нищо лично към Лоран Блан. Беше много добър защитник.
Този пич, който му показа фланелката на Костадинов обаче е намерил доста добър начин да се изгъбарка с французина.
В живота на всеки футболист и треньор има поне един кошмарен мач, за който той не иска да си спомня никога. Сигурен съм, че мачът на "Парк де Пренс" през есента на 93-та е точно такъв за Лоран Блан. :mrgreen:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 11 апр 2014 20:37

Черният козел написа:
avg написа:
Достатъчно е да се прегледат интервюта на тези, дето са взели участие в онзи мач от отбора на 'Петлите".

Естествено от уважение към българските журналисти ще кажат, че все още помнат и тем подобни! Аз лично все още не съм виждал в наши дни французи да говорят за 94 на тяхни журналисти? Поправете ме ако греша, както каза колегата в предния коментар - ако за нас е паметен мач, то за тях това вече е минало и отминало :)

Гледал ли си мача в реално време,въобще на колко годинки си бил тогава,че и мнение даваш?

Бил съм бебе тогава, но не ми пречи да изразявам мнение! Нали за това е форума. И престанете да живеете в миналото, всичко е забравено! Никой не се сеща вече за Костадинов, камо ли Омар Блан, на човека точно в края на мача с Челси само за Костадинов му е било :) :) престанете да си правите илюзии. Мога да ви кажа, че живея в чужбина и хората тук ме питат България изобщо участвала ли е на СП някога??? Никой вече ти не гледа статистика от преди 20 години! Отбори като Румъния , Гърция, Хърватия и Турция пишат нова история в последните Световни първенства а ние си живеем със спомени от 20 години! И надали ако се падне некой френски съдия да свири някой мач на България всички почвате - оооо тия има да ни връщат съдията ше свири против нас хахаха, а всъщност само ние си вярваме на наще приказки!
:)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 11 апр 2014 20:47

avg написа:
Черният козел написа:
avg написа:

Бил съм бебе тогава, но не ми пречи да изразявам мнение! Нали за това е форума. И престанете да живеете в миналото, всичко е забравено! Никой не се сеща вече за Костадинов, камо ли Омар Блан, на човека точно в края на мача с Челси само за Костадинов му е било :) :) престанете да си правите илюзии. Мога да ви кажа, че живея в чужбина и хората тук ме питат България изобщо участвала ли е на СП някога??? Никой вече ти не гледа статистика от преди 20 години! Отбори като Румъния , Гърция, Хърватия и Турция пишат нова история в последните Световни първенства а ние си живеем със спомени от 20 години! И надали ако се падне некой френски съдия да свири някой мач на България всички почвате - оооо тия има да ни връщат съдията ше свири против нас хахаха, а всъщност само ние си вярваме на наще приказки!

Добре,за какво е историята тогава и защо се учи! Отговори на тоя въпрос? Аз се сещам и си спомням цялия мач по-ноти,и как излязох на Раковски/София/ и как се веселих и как се опияних с многобройната тълпа и накрая и как се напих? Дано и на теб ти се случи! А,дали не им пука на франчулята,може да кажеш,ако си с 15-ет год.,по-голям!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Plovdiv 100

Мнениеот Plovdiv 100 » 11 апр 2014 20:57

Tommi написа:Французите са забравили този мач много, много отдавна. За нас ако е паметен, за тях не е нищо кой знае какво.

Питай Жинола и особено Ален Рош дали са забравили :mrgreen:

Грешникът Ален Рош пред "Труд": Костадинов събори небето върху Франция 2117

08.11.2013

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=2426545

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 12 апр 2014 00:54

Дърта новина :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

iliyan

Мнениеот iliyan » 12 апр 2014 10:16

avg написа:Бил съм бебе тогава, но не ми пречи да изразявам мнение! Нали за това е форума. И престанете да живеете в миналото, всичко е забравено! Никой не се сеща вече за Костадинов, камо ли Омар Блан, на човека точно в края на мача с Челси само за Костадинов му е било :) :) престанете да си правите илюзии. Мога да ви кажа, че живея в чужбина и хората тук ме питат България изобщо участвала ли е на СП някога??? Никой вече ти не гледа статистика от преди 20 години! Отбори като Румъния , Гърция, Хърватия и Турция пишат нова история в последните Световни първенства а ние си живеем със спомени от 20 години! И надали ако се падне некой френски съдия да свири някой мач на България всички почвате - оооо тия има да ни връщат съдията ше свири против нас хахаха, а всъщност само ние си вярваме на наще приказки!

Намали малко хейта а ?! Ако беше се поровил малко щеше да знаеш , че точно този мач нито Лоран(а не Омар) , нито Ерик ще го забравят някога !
Не се забравя толкова лесно да пропуснеш Световно особено ако 2 мача преди края на квалификации си смятал за сигурен участник !
За Лоран не знам , но Ерик много интервюта казва , че за него този мач си остава кошмар който няма да забрави.
Предполагам , че същото важи и за Лоран и като пишеш за някой футболист или треньор му научи името.
Между другото твоето мнение няма стойност защото не си изпитал това което са изпитали Емо и Лоран и феновете като нас които тогава са били на 18 и повече години !
И един съвет - не пускай теми за които твоето мнение няма тежест !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
avg

Мнениеот avg » 12 апр 2014 17:45

iliyan написа:
avg написа:Бил съм бебе тогава, но не ми пречи да изразявам мнение! Нали за това е форума. И престанете да живеете в миналото, всичко е забравено! Никой не се сеща вече за Костадинов, камо ли Омар Блан, на човека точно в края на мача с Челси само за Костадинов му е било :) :) престанете да си правите илюзии. Мога да ви кажа, че живея в чужбина и хората тук ме питат България изобщо участвала ли е на СП някога??? Никой вече ти не гледа статистика от преди 20 години! Отбори като Румъния , Гърция, Хърватия и Турция пишат нова история в последните Световни първенства а ние си живеем със спомени от 20 години! И надали ако се падне некой френски съдия да свири някой мач на България всички почвате - оооо тия има да ни връщат съдията ше свири против нас хахаха, а всъщност само ние си вярваме на наще приказки!

Намали малко хейта а ?! Ако беше се поровил малко щеше да знаеш , че точно този мач нито Лоран(а не Омар) , нито Ерик ще го забравят някога !
Не се забравя толкова лесно да пропуснеш Световно особено ако 2 мача преди края на квалификации си смятал за сигурен участник !
За Лоран не знам , но Ерик много интервюта казва , че за него този мач си остава кошмар който няма да забрави.
Предполагам , че същото важи и за Лоран и като пишеш за някой футболист или треньор му научи името.
Между другото твоето мнение няма стойност защото не си изпитал това което са изпитали Емо и Лоран и феновете като нас които тогава са били на 18 и повече години !
И един съвет - не пускай теми за които твоето мнение няма тежест !

Не съм хейт! Просто гледам реално на нещата, може да не ви харесва, но е така! С риск отново да се повтора - умръзна ми да живеем със спомени, и колко повече минава времето толкова повече избледняват! За това България е на това дередже! Другите страни вървят напред, а ние кво прайм? Радваме се, че бием Малта със зор? Хейт не съм аз, поради решението да гледам напред а не да живея в спомените, хейт са тия дето ходят да подкрепят Лацио на Васил Левски! Хейт са тия дето изгониха публиката на стадиона, и останаха само пияниците и дрогиралите се! Да те е страх да заведеш малко дете да гледа мач, че през цялото време ше се наслуша на просташки викове и псувни! Разбрахте ли кои са хейтове? И вместо веднага да пишете помислете първо :)
:)

Върни се в “Футбол - Свят”