Еврофутбол-мачове за вторник и сряда

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Еврофутбол-мачове за вторник и сряда

Мнениеот Tommi » 07 апр 2014 22:28

sam_vimes написа:
Tommi написа:Големият играч не си разкрива залозите безплатно. ;)

Като е голям играч, залага и си печели като пич, а не мишкарства, обирайки по 10 лева от балъците, които му плащат за прогнози. Това си е чиста проба селташки тарикатлък.

Двете неща не са взаимно изключващи се. Не може ли хем да си печели като пич, хем да му капят по 10 лв. от балъците, както ти ги наричаш? ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

sam_vimes
Контакти:

Мнениеот sam_vimes » 07 апр 2014 23:01

Напротив, взаимно изключващи се са. И за мен това е проява на дребен тарикатлък - един вид, ако се издъни прогнозата, пак да съм напред. Гледам какво правят по другите страни - букмейкърските пунктове са пълни с хора, които не се познават, но си обсъждат мачовете стабилно, някой от т.нар. майстори винаги споделя какво е играл и т.н. В Германия ми се случи това - аз, непознатият им човек, който видимо не е немец, бях поканен да се включа. Посочиха ми един човечец, който "много ги ловял". Без колебание се запознахме и ми даде ей така, без да съм го помолил дори, прогноза. Еми изкара ми 50 евро с 15 човека. Ще кажете, не е много. Важен е жестът. Гледам и из интернет - хората си правят бетинг форуми, обсъждат, споделят инфо и тъй като са мултикултурни като състав, всеки споделя прогнози било засвоята, било за друга държава, с която е добре запознат.
Само тук, в България, като влезеш в квартален еврофутбол за 1-ви път, всички те гледат все едно си им е*ал дъщерите. Крият си талоните, карат се като деца кой от кого преписвал. Станах свидетел на юмручен бой защо единият взел вестника, за да го разлисти. Еми.. до култура си е, явно.
Затова съм дълбоко възмутен от всеки 15-годишен келеш, който след 3 познати мача иска пари за прогнозите си. Не че няма балъци да дават, но
онези, които играят с големи суми трябва да са луди да залагат на купени прогнози. А да играеш с малко пари е нерентабилно, след като така или иначе започваш с 10-20 лева назад.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 07 апр 2014 23:34

Преди десетина години бях свидетел, на интересна сценка.Един дядо беше заложил цялата си пенсия /явно подлъган от разбирачите/на един мач:Арсенал-Ман.Юн 1.Мача вървеше 0-0 но към 90-сетата мин.Арсенал получи дузпа,всички наскачаха и зареваха-казахме ли ти,казахме ли ти,но Денис Беркамп я пропусна,мача завърши 0-0 и тогава видях дърт човек как реве като малко дете! Всички го гледаха като насрани,разбирачите!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 07 апр 2014 23:40

https://www.facebook.com/groups/115438225164627/
Е тук е пълно с разбирачи ;)
Само вижте какви удари правят някои хора
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 00:02

sam_vimes написа:Напротив, взаимно изключващи се са. И за мен това е проява на дребен тарикатлък - един вид, ако се издъни прогнозата, пак да съм напред. Гледам какво правят по другите страни - букмейкърските пунктове са пълни с хора, които не се познават, но си обсъждат мачовете стабилно, някой от т.нар. майстори винаги споделя какво е играл и т.н. В Германия ми се случи това - аз, непознатият им човек, който видимо не е немец, бях поканен да се включа. Посочиха ми един човечец, който "много ги ловял". Без кол****ие се запознахме и ми даде ей така, без да съм го помолил дори, прогноза. Еми изкара ми 50 евро с 15 човека. Ще кажете, не е много. Важен е жестът. Гледам и из интернет - хората си правят бетинг форуми, обсъждат, споделят инфо и тъй като са мултикултурни като състав, всеки споделя прогнози било засвоята, било за друга държава, с която е добре запознат.
Само тук, в България, като влезеш в квартален еврофутбол за 1-ви път, всички те гледат все едно си им е*ал дъщерите. Крият си талоните, карат се като деца кой от кого преписвал. Станах свидетел на юмручен бой защо единият взел вестника, за да го разлисти. Еми.. до култура си е, явно.
Затова съм дълбоко възмутен от всеки 15-годишен келеш, който след 3 познати мача иска пари за прогнозите си. Не че няма балъци да дават, но
онези, които играят с големи суми трябва да са луди да залагат на купени прогнози. А да играеш с малко пари е нерентабилно, след като така или иначе започваш с 10-20 лева назад.

Редно е да плащаш под някаква форма, когато използваш знанията и/или уменията на друг, още повече напълно непознат. Сиренето е за пари. ;) От подобно прикрепяне към някой Master и следене на неговите прогнози обикновено са доволни и двете страни. В някои други сфери, в които се използват прогнози, това си е популярна практика.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 08 апр 2014 00:06

Tommi написа:
sam_vimes написа:Напротив, взаимно изключващи се са. И за мен това е проява на дребен тарикатлък - един вид, ако се издъни прогнозата, пак да съм напред. Гледам какво правят по другите страни - букмейкърските пунктове са пълни с хора, които не се познават, но си обсъждат мачовете стабилно, някой от т.нар. майстори винаги споделя какво е играл и т.н. В Германия ми се случи това - аз, непознатият им човек, който видимо не е немец, бях поканен да се включа. Посочиха ми един човечец, който "много ги ловял". Без кол****ие се запознахме и ми даде ей така, без да съм го помолил дори, прогноза. Еми изкара ми 50 евро с 15 човека. Ще кажете, не е много. Важен е жестът. Гледам и из интернет - хората си правят бетинг форуми, обсъждат, споделят инфо и тъй като са мултикултурни като състав, всеки споделя прогнози било засвоята, било за друга държава, с която е добре запознат.

Редно е да плащаш под някаква форма, когато използваш знанията и/или уменията на друг, още повече напълно непознат. Сиренето е за пари. ;) От подобно прикрепяне към някой Master и следене на неговите прогнози обикновено са доволни и двете страни. В някои други сфери, в които се използват прогнози, това си е популярна практика.

Аз не бих казал ,че залаганията са знания ... има поне 70 % късмет ... аз примерно миналата седмица за първи път спечелих ( пускал съм 5-7 пъти) , като познах 2-та Х-а в ШЛ .... ама аз да чеша крастата не съм залагал сериозни пари , просто не ми стиска .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 00:09

Черният козел написа:Преди десетина години бях свидетел, на интересна сценка.Един дядо беше заложил цялата си пенсия /явно подлъган от разбирачите/на един мач:Арсенал-Ман.Юн 1.Мача вървеше 0-0 но към 90-сетата мин.Арсенал получи дузпа,всички наскачаха и зареваха-казахме ли ти,казахме ли ти,но Денис Беркамп я пропусна,мача завърши 0-0 и тогава видях дърт човек как реве като малко дете! Всички го гледаха като ******и,разбирачите!

Дядото си е виновен. Първо, че никога не се носят всички яйца в една кошница и второ, че винаги съществува риск да загубиш цялата заложена сума (затова спортните залагания спадат към хазартните игри, въпреки че не всичко е въпрос на късмет).

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 08 апр 2014 00:10

Мисълта ми е .. колко хора , които не гледат с фенски очила предполагаха ,че МЮ , който е в криза и е на 7-мо място в Англия няма да загуби с 2-3 гола от европейския шампион , шампиона на Германия , който е с 20т пред втория ?... за това казвам .. познах го на късмет , просто предчувствие подтикнат от добрия коеф :mrgreen:

sam_vimes
Контакти:

Мнениеот sam_vimes » 08 апр 2014 00:13

Tommi написа:Редно е да плащаш под някаква форма, когато използваш знанията и/или уменията на друг, още повече напълно непознат. Сиренето е за пари. ;) От подобно прикрепяне към някой Master и следене на неговите прогнози обикновено са доволни и двете страни. В някои други сфери, в които се използват прогнози, това си е популярна практика.

заради тая липса на солидарност сме го докарали дотук ... Но май няма смисъл да го говоря, ти си си изградил веруюто и няма да ме разбереш. Важното е да се оцелява поединично, да го духат останалите, освен ако не снасят парички...
Поднасям извинения на автора за офтопика в темата му!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 08 апр 2014 00:15

IvailoRz написа:
Аз не бих казал ,че залаганията са знания ... има поне 70 % късмет ... аз примерно миналата седмица за първи път спечелих ( пускал съм 5-7 пъти) , като познах 2-та Х-а в ШЛ .... ама аз да чеша крастата не съм залагал сериозни пари , просто не ми стиска .

При спортните залагания може да използваш както експертна оценка (в случая експартът си ти или пък някой друг), така и количествени методи (примерно теория на вероятностите). Ти правиш някаква обоснована прогноза, т.е. прилагаш някакви знания и/или умения, а че винаги има риск от неуспех - има.

Върни се в “Футбол - Свят”