Разследват връзките между Челси и Витес!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Разследват връзките между Челси и Витес!

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 14:41

russia написа:
CTAHKO написа:Какво да разследват, то е обществена тайна че са ни сателит ;) По-добре ли ще е да играят в ШЛ и да се паднем в една група 8-) Ами толкова, с третия отбор на Челси - трето място в Холандия :lol:

Няма да е добре да са в една група, но този отбор няма ли амбиции за нещо повече в първенството? Феновете му съгласни ли са със сегашното статукво? Понеже обиграват играчите на Абрамович и не могат да имат претенции за нищо, така ли? Че то така може да прати по трима младоци в разни отбори и въпросните клубове за 5-6г. напред забравят за ЕКТ! Егати тъпнята!

Абе човек, какви трима футолисти, аз знам поне за пет от титулярите им, че са собственост на Челси :) Такива момчета, които няма как все още да намерят място в клуба и е по-добре и за самите тях да се обиграват. Иначе без тези футболисти, едва ли Витес може да са някакъв фактор в Холандия, още по-малко да се борят за местата осигуряващи им участие в ЕКТ. И имай предвид че става въпрос за футболисти под наем, а не тяхна собственост, за да имат някакви големи амбиции, че градят отбор за ШЛ. Иначе документално, не зная как стоят нещата и дали са в противоречие с някакви разпоредби на УЕФА :roll: Ама и Абрама да е собственик, сигурен съм че си е вързал гащите с някакво подставено лице :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2014 14:42

boabbb написа:
russia написа:
Балкански Орел написа:Само незнам от къде се навъдиха толкова много фенчета на това изкуствено отборче наречено келси.

Стига с тези глупости! Поне правилото за изписване имената на отборите можем да спазваме, ако не друго! И на мен не са ми любимци, но чак пък келси да ги наричам... ;)

Прав си, те са кръстени на дъщерята на Бил Клинтън, така че това трябва да се уважава :mrgreen: :lol:

Ейййй, друго си е да кръстиш отбора на мениджъра си :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2014 14:45

CTAHKO написа:
boabbb написа:
russia написа:
Балкански Орел написа:Само незнам от къде се навъдиха толкова много фенчета на това изкуствено отборче наречено келси.

Стига с тези глупости! Поне правилото за изписване имената на отборите можем да спазваме, ако не друго! И на мен не са ми любимци, но чак пък келси да ги наричам... ;)

Прав си, те са кръстени на дъщерята на Бил Клинтън, така че това трябва да се уважава :mrgreen: :lol:

Поне е джентълмен :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 02 апр 2014 14:48

boabbb написа:
CTAHKO написа:
boabbb написа:
russia написа:

Поне е джентълмен :lol: :lol:

Арсен е джентълмен колкото бат Георги. :mrgreen:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2014 15:40

Веселинов написа:Абсолютно правилно е да се разследват връзките между Челси и Витес! В България такива връзки има между Лудогорец и N3 BG, но едните се отказаха сами от ЕКТ, та се насладихме на националната кауза Чорбогорец. По моя информация и двата клуба са на БКП/БСП, т.е. единия няма място в ЕКТ. :idea:

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 02 апр 2014 16:48

Веселинов написа:Абсолютно правилно е да се разследват връзките между Челси и Витес! В България такива връзки има между Лудогорец и N3 BG, но едните се отказаха сами от ЕКТ, та се насладихме на националната кауза Чорбогорец. По моя информация и двата клуба са на БКП/БСП, т.е. единия няма място в ЕКТ. :idea:

Изображение

Иначе никой нищо не може да направи по въпроса, че Витес са сателит на Челси! Нито феновете, колкото и да са те, могат да направят нещо, нито УЕФА могат да намерят доказателства за каквото и да било.
Честно казано, слабо ме интересува съдбата на ФК Витес, а не мисля, че има такъв който да го интересува!
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”