Лига на нациите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Re: Лига на нациите

Мнениеот olympic teteven » 26 мар 2014 18:40

iliyan написа:
olympic teteven написа:Това тотално ще обезличи европейските първенства и ще ги прати в осемнайста глуха. Освен това ние едва ли ще додрапаме до "А" нивото, по-скоро ще се примирим с "Б" групата... :|

Ако е Б пак ще е добре ;) Аз мисля за В !

Не знам точно как ще ги разпределят, но 54 държави-членки е най-подходящо да ги раздробят в три дивизии по 18 отбора. По-скоро ми се струва, че клоним към "Б", щото "В" ще са джуджетата като Лихтенщайн, Сан Марино и пр. Абе куха работа според мен. :( Най-добре да не го въвеждат.

Освен това приятелските срещи служат за обиграване на състава, а при това положение няма да има контроли, а всички срещи ще са официални.

Да не забравяме, че и календарът на клубните отбори и без друго е доста натоварен.
Последна промяна от olympic teteven на 26 мар 2014 18:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 26 мар 2014 18:45

olympic teteven написа:
iliyan написа:
olympic teteven написа:Това тотално ще обезличи европейските първенства и ще ги прати в осемнайста глуха. Освен това ние едва ли ще додрапаме до "А" нивото, по-скоро ще се примирим с "Б" групата... :|

Ако е Б пак ще е добре ;) Аз мисля за В !

Не знам точно как ще ги разпределят, но 54 държави-членки е най-подходящо да ги раздробят в три дивизии по 18 отбора. По-скоро ми се струва, че клоним към "Б", щото "В" ще са джуджетата като Лихтенщайн, Сан Марино и пр. Абе куха работа според мен. :( Най-добре да не го въвеждат.

Освен това приятелските срещи служат за обиграване на състава, а при това положение няма да има контроли, а всички срещи ще са официални

Това времето ще покаже до 2019 ще се смени още едно поколение футболисти. В която и група да се намира България не прави идеята лоша.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 26 мар 2014 18:47

Себастиан Фетел написа:до 2019 ще се смени още едно поколение футболисти

Демек още по-зле ще станем... :mrgreen: Дано не излеза прав, разбира се

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 26 мар 2014 18:56

Поредния абсурд,след ''европейско" в 20 страни сега и това.Ламтежа за пари на УЕФА минава всякакви граници.Какво ще последва,ШЛ със 100 отбора :roll:

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 26 мар 2014 18:59

Според мен такъв формат трябва да се въведе, но не за националните, а за клубните отбори, т. е. да сформират една Европейска Суперлига (каквато идея също имаха от УЕФА), която да "погълне" големите риби - примерно 16 или 18 от най-силните отбори, което да освободи Шампионската лига за по-малките европейски клубове, в т. ч. и нашите. От доста години насам 1/8 и особено 1/4 финалите ШЛ в са заприличали на турнир, в който само определени отбори имат резервирано място и пробив на по-скромен тим е на практика невъзможен. :(

Националите нека си играят квалификации за европейско
Последна промяна от olympic teteven на 26 мар 2014 19:01, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 26 мар 2014 18:59

И кога ще се играят тези мачове ? То и без това е натоварен цикъла. Иначе идеята не е лоша - България ляга на Босна, за да изпадне Сърбия примерно :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 26 мар 2014 19:17

Още не се знае дали ще има Световно първенство през 2018 година в Русия ! :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 26 мар 2014 19:20

stefani написа:Още не се знае дали ще има Световно първенство през 2018 година в Русия ! :lol:

Ако не е в Русия ще го преместят в Катар, пък ще умуват за 2022-ра къде да бъде... :mrgreen:

Потребителски аватар
dorko
Контакти:

Мнениеот dorko » 26 мар 2014 19:25

Ако турнирът трябва да се провежда на дати, предвидени днес за контролни срещи на националните отбори, това означава, че ще могат да се играят по 6-7 срещи на година - тоест, дивизии от по 8 отбора най-много. Следователно, около 8-9 дивизии. Познайте в коя ще сме. В коя урна сме сега? Освен това, отрязва се възможността за контроли с националните тимове от други континенти - Мексико, Бразилия... Като цяло, идеята не е добра за нас. Все пак, сега все още можем да играем контрола с Португалия например.

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 26 мар 2014 19:27

Платини и мафията УЕФА се чудят от къде да гепят някой лев. Една голяма глупост :!:

Върни се в “Футбол - Свят”