Един съблечен треньор е шампион!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: Един съблечен треньор е шампион!

Мнениеот angelco77 » 19 мар 2014 22:34

Не той,ти си срам за всички левскари. :evil:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Blue&Honour
Контакти:

Мнениеот Blue&Honour » 20 мар 2014 00:30

Верно ли има такива малоумници, които си мислят, че с Петев положението щеше да е различно?

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 20 мар 2014 01:11

angelco77 написа:Не той,ти си срам за всички левскари. :evil:

Той е срам за хората! Сигурно има канални плъхове по- достойни от него! Това да се гордееш, че си унижил по този начин друг човек и да заставаш зад някаква изкривена кауза е толкова долно!
Иначе, браво на Петев, ако беше останал при вас, никой не може да каже, дали щяхте да сте кой знае колко по- добре, но поне нямаше да сте толкова жалки, като в момента.
Ще е доста интересно, ако Ботев успеят да го дръпнат лятото, което ме съмнява.
Изображение

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 20 мар 2014 12:50

flo написа:
grasiani написа:Пожелавам му да стане шампион на Петев,защото заслужава ,срам ме е като левскар,че една шепа безмозъчни същества постъпиха така с него .Върховна простотия,е сега всичко ни се връща с лихвите ,тия хора толкова гафове направиха ,че не знам колко време ще мине да се измие срама .Срамен президент,срамна публика -част от нея ,срамни футболисти,е на това му се вика да празнуваш 100 -годишен юбилей със срам.Огорчението е голямо .

Срам си за всички левскари :!:

С кое съм срам за всички левскари ,по каква причина ,аз ли съблякох треньора и го унижих публично без човека да има капка вина за нещо,аз ли се изгаврих със синята легенда Наско СИРАКОВ , аз ли писах безсмислени декларации в подкрепа на Батков и Тонев,с какво аз обикновения фен навредих на Левски,с кое съм срам за Левски ,аз ли разруших стадиона, аз ли назначавах неподходящи хора на постове ,аз ли давах интервюта и се пъчех пред медиите с непосилни обещания ,аз съм бил срам,хайде бе,тия ги пиши за някой друг не и за мен.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 20 мар 2014 15:44

Нека тези които го съблякоха и техните подръжници да се извинят на него, на нас които го искахме в Левски И Батков, а не да се правят на по големи католици от Папата !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Футбол - Свят”