Ще станем като Барселона. Никой няма да иска да ни гледа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Ще станем като Барселона. Никой няма да иска да ни гледа

Мнениеот fcb_bg » 12 мар 2014 16:21

Red thunderstorm написа:
CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Не, той е само врачка... Може да харесва Гуардиола в най-добрите му години, сега иначе казва какво ще стане. Ами ако не стане така?

Абе като сте толкоа фамозни и играете с финес, защо си сменяте тренера след края на сезона :lol:

Просто този треньор не е за Барселона! Барса има нужда от по-харизматична личност! Пък и някаква промяна в стила им е време да настъпи, защото няма как 10 години да играеш с един стил и все да побеждаваш! Три-четири качествени млади попълнения биха внесли нужната свежест и отново "ще искаме да ги гледаме"! :)

Тях никой не е искал да гледа, само дето всеки се е мъчил да разработи план за противодействие. За тази цел Моуриньо е чел форума на Челси, Интер и Реал в Гонг.
Накрая когато и Мадридиста го оплю открито във форума на Реал, Моу се е разревал и е решил да напусне Мадрид.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 12 мар 2014 16:24

fcb_bg написа:
Red thunderstorm написа:
CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Не, той е само врачка... Може да харесва Гуардиола в най-добрите му години, сега иначе казва какво ще стане. Ами ако не стане така?

Абе като сте толкоа фамозни и играете с финес, защо си сменяте тренера след края на сезона :lol:

Просто този треньор не е за Барселона! Барса има нужда от по-харизматична личност! Пък и някаква промяна в стила им е време да настъпи, защото няма как 10 години да играеш с един стил и все да побеждаваш! Три-четири качествени млади попълнения биха внесли нужната свежест и отново "ще искаме да ги гледаме"! :)

Тях никой не е искал да гледа, само дето всеки се е мъчил да разработи план за противодействие. За тази цел Моуриньо е чел форума на Челси, Интер и Реал в Гонг.

:lol: :lol: :lol: Даже съм сигурен, че е наизустил някои от постовете! Все пак на "специалния" му трябват по-специални мнения и препоръки! :mrgreen:

Потребителски аватар
Trueplayer
Контакти:

Мнениеот Trueplayer » 12 мар 2014 17:06

Например Челси,отдавна е такъв отбор...никой не иска да ги гледа,само псевдо фенчетата им от 2003-та година и 2-3-ма от преди това истински. Срещу слабите се хвърлят,а срещу силните играят в глуха защита.
В момента Барса играе трагично,нищо чудно,ако някой не иска да ги гледа.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 мар 2014 17:08

С Юп играеха по-атрактивен футбол отколкото сега с Пеп.

Потребителски аватар
Mincho
Контакти:

Мнениеот Mincho » 12 мар 2014 17:26

Краен фен съм на Байерн и германският футбол. Определено футболът демонстриран при Гуардиола ме дразни. Просто не отива на Байерн подобна игра.Убива футболисти като Мюлер, Кроос и Швайншайгер.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 12 мар 2014 17:43

Много ясно. Аз се бях настроил да гледам Байерн, но след половин час превключих на Атлетико, защото ми се гледаше футбол, а не 21413454 пасчета на половин метър. Скучно, скучно, както Барселона едно време. Освен това разбрах, че имало някаква симулация и дузпа. Това не ме учудва въобще. Гуардиола винаги кара играчите си да мамят и да пробват да заблудят съдиите.

milka

Мнениеот milka » 12 мар 2014 17:53

Колко по-бърже махнат тоя Гуардиола толкова по-добре за Байерн .
Тоя дебил ще учи Германски отбор да си подава безцелно топката и да трупа милиони пасове за 90 минути , а резултата да е равен :shock:

Гуардиола ще разбие завършения отбор на Юп Хайнкес със тия свой ''идеи'' :!:
Байерн ще бъдат разкрити при един по-грамотен отбор в защита , щом Арсенал ги удържа на Алианц Арена снощи значи всеки може .

Мачкането им в Бундеслигата сериозно заблуждава хората и това ще се проличи в следващия етап от ШЛ.
Дори един Атлетико и ПСЖ не съм сигурен дали Байерн ще имат сили да бият с това тики-така .

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 12 мар 2014 18:15

Никой не иска да гледа Барса ..пък продават стотици милиони фланелки и стотици милиони ги гледат пред ТВ-то ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2014 18:16

Тони написа:Много ясно. Аз се бях настроил да гледам Байерн, но след половин час превключих на Атлетико, защото ми се гледаше футбол, а не 21413454 пасчета на половин метър. Скучно, скучно, както Барселона едно време. Освен това разбрах, че имало някаква симулация и дузпа. Това не ме учудва въобще. Гуардиола винаги кара играчите си да мамят и да пробват да заблудят съдиите.

Не си доразбрал. Не гледаш мача,, твоя воля, ама нямало дузпа : :roll: Дузпа си имаше, просто баварецът великодушно я изпусна. Те това е проблем.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 12 мар 2014 18:20

Сори тогава. Но коментарът ми си остава абсолютно същия, що се отнася до Гуардиола и начинът по който подготвя играчите, за да могат да измъкнат максималното от всяка ситуация.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ygmGIFz_EP0[/youtube]

Tова беше пикът на Пеп и пикът на най-гнусното поведение от футболисти. Дано не ви превърне в ревливи противняци и вас.

Върни се в “Футбол - Свят”