Ще станем като Барселона. Никой няма да иска да ни гледа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Ще станем като Барселона. Никой няма да иска да ни гледа

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2014 14:42

морални щампиони написа:То и Челсито никой не ги гледа освен заблудените им фенове.

Никой, никой, ама всички са ни сърбали попарата 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

морални щампиони

Мнениеот морални щампиони » 12 мар 2014 14:43

Байер Мюнхен 24 мача голова разлика 72-11
Челси 29 мача голова разлика 56-22

Мале, леле. Загасяй лампите и си лягай по-добре.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 12 мар 2014 14:43

Пълни глупости говори Кайзера, явно вече годинките му идват в повече.. И нещо допълнително за ''разбирачите'' - велика заблуда е това насаждано мнение за тики- така стила на Гуардиола.. Неговият стил е по-скоро модерна интерпретация на тоталния футбол на Аякс от 70-те години - всички напред и всички назад с тотален контрол над топката - безкрайните подавания не означават точно това и потвърждение затова дават отборите, опитващи се да ''имитират'' стила на Барселона (като Ливърпул например) или дори самата Барса в момента - Мартино е от другия тип треньори (тип Моуриньо) и за него е изключително трудно да се впише в очакваното от всички игрово поведение на каталунците :idea:
Последна промяна от CSKA69 на 12 мар 2014 14:44, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 мар 2014 14:44

CTAHKO написа:
морални щампиони написа:То и Челсито никой не ги гледа освен заблудените им фенове.

Никой, никой, ама всички са ни сърбали попарата 8-)

Така е , заедно с Манчо се борите за приз "Най-калитарски спечелена ШЛ". :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 12 мар 2014 14:47

Kaйзера го е казал за снощния мач. Станко търси интрига и я намира :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 мар 2014 14:48

Но за разлика от вас, Манчо си играеха срещу всеки както си искат. Даже и 2-та изгубени финала искаха да ги спечелят със собствената си игра. За което Моу само може да иде при Фърги, да му свали чорапите и да му целуне краката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 мар 2014 14:49

За съжаление Кайзера е прав. Стилът, който налага Гуардьола не е атрактивен. Единственото което обаче мен ме интересува е отборът да се развива, да върви напред и тези футболисти да печелят още трофеи. Защото те го заслужават и защото през последните години (от 2010 до 2012) съдбата им отне много заслужени трофеи и на национално, и на клубно равнище. Това, което повече ме притесняваше е че поне през есента отборът не беше съвършен в дефанзивен план: допускаха се немалко опасни противникови контраатаки, които в международните мачове биха могли да натежат: домакинството на Сити добре го показа. Снощният мач обаче ми дава някои надежди и ако тази солидна игра в защита се запази бих простил на треньора този нов стил. В противен случай ще бъда безкомпромисен.
И само още нещо иска да добавя: не ми харесва това което направи треньорът с Лам. Най-вече от гледната точка на позицията, на която ще трябва да играе в националния отбор. Той беше най-добрият бек в света, а сега заявява че иска да играе и в националния като халф и то при наличието на Швайнщайгер, Кедира, Гюндоган и Бендер - все футболисти от най-висока класа, които трудно могат да бъдат държани като резерви. Ако Гуардьола искаше да ползва един от бековете за халф, по-добре да беше "преквалифицирал" Алаба, поради простата причина че и в националния играе като такъв.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

морални щампиони

Мнениеот морални щампиони » 12 мар 2014 14:51

Байер през есента бяха допуснали само 9 гола и играта им в защита не била добре. Мъкаааааа.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 мар 2014 14:52

CSKA69 написа:Пълни глупости говори Кайзера, явно вече годинките му идват в повече.. И нещо допълнително за ''разбирачите'' - велика заблуда е това насаждано мнение за тики- така стила на Гуардиола.. Неговият стил е по-скоро модерна интерпретация на тоталния футбол на Аякс от 70-те години - всички напред и всички назад с тотален контрол над топката - безкрайните подавания не означават точно това и потвърждение затова дават отборите, опитващи се да ''имитират'' стила на Барселона (като Ливърпул например) или дори самата Барса в момента - Мартино е от другия тип треньори (тип Моуриньо) и за него е изключително трудно да се впише в очакваното от всички игрово поведение на каталунците :idea:

Само не ми обяснявай, че Байерн при Гуардиола играят по - атрактивен и рационален футбол от Байерн при Хайнкес 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 12 мар 2014 14:53

Стилът на Барселона им носи много успехи но за мен ми е скучен много по интересни са ми мачове като Осасуна - Малага или Бетис - Хетафе.Първия сезон на Гуардиола в Барселона ми харесваше играта на Барселона с Ето'о и Анри в атака.В следващите сезони Барселона с нищо не можеше да те изненада в всеки мач едно и също.

Върни се в “Футбол - Свят”