Безумието на Еванс срещу Дрогба ! ! !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kola_di_rienzo
Контакти:

Re: Безумието на Еванс срещу Дрогба ! ! !

Мнениеот kola_di_rienzo » 10 ное 2009 15:58

Драги Лорде,
1. Незнам какъв е Еванс, не го познавам лично, нито пък ме интересува на колко е години. Това дали е груб по принцип или е нежен също няма значение - говорим за този случай, а не по принцип!
2. "Постера" не знам какъв е, но ти за да не забелязваш нещо толкова очевидно, а именно че Еванс прави дебилното си нарушение с умисъл, значи не си съвсем в час или си болестно пристрастен.
3. Няма да е зле, ако хората от Гонг допускат до форума само хора, които са завършили 4 клас (жалко, че няма как да го направят). При такова положение човек като тебе (който все още не е осъзнал че в българския език съществуват две "и" - та едното е "й", другото е "и", и колкото и да не ти се вярва не е все едно кое от двете ще използваш, и макар и сега да гледаш опулено и учудено е факт, че не са взаимнозаменяеми) ще бъде моментално изхвърлен. Не съм аз тоя, който трябва да ти поправя грешките - виж си ги сам, или потърси помощ от началната си учителка! ;)
Последна промяна от kola_di_rienzo на 10 ное 2009 16:04, променено общо 1 път.
И господ от свода, през гъстия дим,

гледаше на всичко тих, невъзмутим!...

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 10 ное 2009 16:02

Lord of memory написа:Добре, ще се опитам безпристрастно.
Не може едно 22 годишно момче да иска НАРОЧНО да влезе по тоя начин на играч, трябва или да е сериен убиец или психично болен и всеки който е гледал Евънс знае че освен че е най-добрия защитник (от младите естесвено) не е такъв и не влиза грубо. Така че нападки срещу него говорят за слабото психическо състояние на постера и липсата на собствено мнение. Самия факт че Дрогба тръгва да се бори за загубена топка значи че иска да си изпроси нарушение, след което Евънс не си пласира тялото по много правилен начин и става тва, няма друго обяснение за тва, той дори не гледа Дрогба докато го удря с крак, къде да си го сложи стъпалото то става за милисекунда ? По скоро въпроса е какво му е работата на Дрогба до Джони след като е абсолютно невъзможно да спечели топката.
Както казах същата майка тереза преди две години разби 3 зъба на Видич в мач и три месеца след това му удари плесница на финала на ШЛ, след което беше изгонен. А за симулацийте няма смисъл да се говори, всеки втори мач, последната беше в мача с Болтън, има едно нещо в което все пак Дрогба е по-добър от Роналдо и тва е симулирането.
Трябва да се наказват хора който системно правят груби нарушение, а тоя удар на Дрогба след 15 минути му е минала болката, защото Евънс неумишлено го удари без сила а само по инерцията от отскока. Няма да се очудя ако Дрогба е целял нарочно да се набучи на Евънс за да спечели дузпа.

Знам много добре какъв футболист е Евънс. Знам също, че в никъкъв случай не е груб играч. Не казвам, че той е целял нарочно да удари Дрогба, не мога да знам какво си е мислил. Казвам само, че на терена трябва да се мисли. Имал е по-малко от секунда за реакция. Така е, но за това е футболист, за да взима правилните решения за по-малко от секунда. Явно в този мач просто прегоря, защото след това изпълнение удари футболист на Челси без топка. Колкото до Дрогба, той винаги играе срещу Юнайтед с голямо желание и хъс, винаги гони всяка топка. Явно има особен стимул срещу тях. Иначе, че и той не е стока е ясно. Но просто в момента той е потърпевшия. Следващия мач, ако той направи подобно влизане и по-него ще плюя.
Винаги при такива вандалски изпълнения, от който и да е футболист, упреквам извършителя, защото при такова и подобно влизане, пострадалия може да остане инвалид за цял живот. А все пак това е само една игра, не бива хора да бъдат осакатявани заради нея.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 10 ное 2009 16:08

Няма значение какво мислиш за Евънс а да не се омилостивява Дрогба, който с всяко повторение повече се обеждавам че се е опитал да изпроси дузпа.
И доста трудно може да се контузи по такъв удар, по-скоро ще го боли известно време и ще му остане синина.
Трябва цялостно да се оценят личностите а не само по една определена ситуация.
Като е прегорял Евънс изпържи го на клада, а следващия мач като Дрогба реши с поредната измислена дузпа - никой няма нищо да каже, както срещу Болтън.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
ni_ki87
Контакти:

Мнениеот ni_ki87 » 10 ное 2009 16:21

Lord of memory написа:Няма значение какво мислиш за Евънс а да не се омилостивява Дрогба, който с всяко повторение повече се обеждавам че се е опитал да изпроси дузпа.
И доста трудно може да се контузи по такъв удар, по-скоро ще го боли известно време и ще му остане синина.
Като е прегорял Евънс изпържи го на клада, а следващия мач като Дрогба реши с поредната измислена дузпа - никой няма нищо да каже, както срещу Болтън.

Изображение

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 10 ное 2009 16:31

Lord of memory написа:Няма значение какво мислиш за Евънс а да не се омилостивява Дрогба, който с всяко повторение повече се обеждавам че се е опитал да изпроси дузпа.

Точно при такъв удар съм съгласен, че трудно ще го контузи, но ако го беше ритнал малко по-надолу или по-нагора? Тогава какво? Или при инцидента е запазил хладнокръвие и като е видял, че ще го ритне в последния момент е насочил крака си точно в тази област, където е най-малко вероятно да има сериозни последствия?
Колкото до това дали трябва да се съди за човек по една единствена постъпка или цялостно, ще ти дам един пример. Във форума, човекът Х винаги спазва добрия тон и никога не е обиждал или провокирал някого. Обаче в един момент не му издържат нервите и псува някой от модераторите. Какво става? Дали този модератор ще гледа цялостното представяне на потребителя, или директно ще го изхвърли?
Колкото до симулациите на Дрогба, не мисля, че с тях може да контузи някой. Пак ти казвам, ако следващия кръг той направи подобно нещо, реакцията ми срещу него ще е същата както сега към Евънс.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 10 ное 2009 18:32

Не стига,че това трябваше да е директен червен картон,пък и съдията показа жълт на Дрогба.Десет минути по-късно същият познайник Евънс удари без топка играч на Челси и пак мълчание.Минимум 5 мача не трябва да играе... :evil:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
levski55
Контакти:

Мнениеот levski55 » 11 ное 2009 09:14

това го има и в нашето първенство,да си припомним балтийте на цска във всеки мач и това как няма кой да ги накаже.така ще е докато боби-чорбарчето е начело на БФС

Върни се в “Футбол - Свят”