ЛЕ:Лацио - Лудогорец - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ:Лацио - Лудогорец
Тоя sin4еc е пълен смешник не му обръщайте внимание. България няма никога да се оправи след като е пълна с такива хора като него. Не му обръщайте внимание. Той не е виновен, родителите му и средата, която са го формирали, са виновни.
Последна промяна от dido1302 на 21 фев 2014 00:51, променено общо 2 пъти.
Явно голяма част от вас не разбират, че похода и изобщо проекта на Лудогорец са една възможност на целия български футбол да тръгне на горе.Нещо, което вече 20 години никой друго БГ отбор не може да създаде.
VelBujd написа:deceitt написа:VelBujd написа:ralka_levskarka написа:VelBujd написа:Срам ме е, като фен на Левски, че има други такива, които ще отидат да викат за Лацио.И какво по-точно ще викат, песните ли им знаете.Родната агитка няма да ходи, вие ще ходите.Срам сте за България.Не бяха ли феновете на Лацио, които запалиха българския трибагреник?? Сериозно, такива хора имат нужда от спешна лекарска намеса, само не съм сигурен какъв специалист им трябва.Като не харесват Лудогорец, стойте си вкъщи, хейтвайте си, никой не ви кара да ходите да викате за тях.Но да отидете и да викате против тях си е истинска простотия.
Иначе за мача мога да кажа - много добро представяне на почти целия отбор.Бих оправдал Дяков за дузпата, ако я беше бил сериозно и я беше изпуснал, но той не го направи + ЧК си е грешник отвсякъде.Явно му е запазена марка да получава идиотски ЧК ..МОМ - Влади Стоянов.
Някои ги знаят.
Не, не бяха те.
Да разбирам, че ти одобряваш подобно поведение?
Ти с твоят аватар и твоето име като цяло нямаш право да се наричаш левскар и следователно да задаваш въпроси свързани с феновете на този клуб.
хахахахаха Ти ли ще ми кажеш на кой отбор да симпатизирам бе?Сигурно има закон, който да казва, че нямаш право да си фен на два различни отбора, които нямат нищо общо по между си.
Ами като ти гледам аватара, ти се свързаш повече с някаква севернолондонска гняс. Така че, да, нямаш право да се наричаш левскар.
Последна промяна от deceitt на 21 фев 2014 00:51, променено общо 1 път.
Аз съм левскарка, но се радвам на успеха на Лудогорец.
Иска ми се моят отбор да е на тяхно място, но не е, а причините за това се крият в безумното управление на клуба ни.
Браво на лудогорци и срам за всякакви тъпанари и магистралки, които от злоба са склонни да заплюят дори българското знаме.
Иска ми се моят отбор да е на тяхно място, но не е, а причините за това се крият в безумното управление на клуба ни.
Браво на лудогорци и срам за всякакви тъпанари и магистралки, които от злоба са склонни да заплюят дори българското знаме.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".
ФАКТ!ЛУДОГОРЕЦ СА НАД НИВОТО НА ДРУГИТЕ БГ ОТБОРИ!!!ЧЕСТИТО!!!ВСИЧКО ДРУГО Е СПЛЕТНИ И ФЕНСКИ СТРАСТИ!!!БРАВО ЛУДОГОРЕЦ И УСПЕХ И НА РЕВАНША!!!
stanleys написа:Сега пичовете от Разград да не си мислят че вече са се класирали и да си свършат работата в реваншаА пък после ще мислят за Валенсия, която за мен е доста по-качествен отбор от Лацио в момента и освен това не подценява турнира.
Валенсия победи Барселона с 3-2 на Камп Ноу преди по-малко от месец.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Черният козел
- Контакти:
Red Warrior написа:Много се надам левскарите да подкрепят Лацио в София, така освен евроазиатски идиоти ще станат и родни идиоти, като Луноходец и цепне сливата и на реванша.
Тебе какво те боли и кои са Луноходец,че не ги знам

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
VelBujd написа:Явно голяма част от вас не разбират, че похода и изобщо проекта на Лудогорец са една възможност на целия български футбол да тръгне на горе.Нещо, което вече 20 години никой друго БГ отбор не може да създаде.
Не е само това, просто не мога ей така да седна да викам за чужденци. Че аз ЦСКА дето ама хич не им трая номерцата.. и срещу тях не мога дори наум да викам в международен мач... по-скоро ще викам за ЦСКА срещу ... Динамо Букурещ (да речем), отколкото да викам дори за любим отбор от чужбина срещу който и да е български.
Може да изглежда хахаво но слабо ме вълнува.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
-
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Red Warrior написа:Много се надам левскарите да подкрепят Лацио в София, така освен евроазиатски идиоти ще станат и родни идиоти, като Луноходец и цепне сливата и на реванша.
![]()
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 2389_n.jpg
Имам един въпрос ти не беше ли от Велико Търново, сега как да се обръщаме към тебе като селянка ли ?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Laetitia написа:Аз съм левскарка, но се радвам на успеха на Лудогорец.
А ние 1 път бяхме на тяхното място, че и по напред.. просто това не беше използвано от гениалния собственик на отбора.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein