Малкия крал Жуниньо оставя голяма дупка с оттеглянето си

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Малкия крал Жуниньо оставя голяма дупка с оттеглянето си

Мнениеот stefani » 13 фев 2014 16:17

Levskar_90 написа:Той е бил милионер дреме му каква ще му е заплатата. Биеше само едни пряк свободни, ако беше голям нямаше да изкара цялата си кариера в Лион. Добър футболист - един от многото. ;)

+1
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 13 фев 2014 19:50

Много добър футболист ,с кеф му гледах прякслободните удари,няма Кан,Касияс или Чех-просто не прощава :!: А за заплатата-едно голямо браво,трябва да се поучат нашите звезди :oops: :!: След като дължиш на този клуб успехите ,трябва и ти да дадеш после нещо на него. :idea: А не като Стоичков да избягаш :idea:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 13 фев 2014 23:40

Добър футболист, харесваше ми много, както и Лион! ;) На мен много от звездите сега нещо не ми хващат окото. Не знам защо. Включително Роналдо и Меси. Женствени играчи не харесвам аз! Виж Марадона не беше женствен, Джей Джей Окоча също не беше женствен, Джордж Уеа не носи гланц за устни, а Трифон Иванов не си прави кола маска! :) :mrgreen:
Гарет Бейл- пфу, на тоя дори името му е женствено, Анхел Ди Мария- без коментар! Педро е симпатяга вече да речем, а името му е хубаво подходящо за мъже! :)
Алексис Санчез- още един с твърде женско име. Аман! :mrgreen:
[offtopic]Кой знае какви подаръци ще получат след малко за св. Валентин от половинките си! :)[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Футбол - Свят”