Рубин на една победа от шампионската титла

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Рубин на една победа от шампионската титла

Мнениеот Parmalat » 08 ное 2009 18:32

Отборът на Рубин Казан постигна важна победа с 2:0 над ЦСКА Москва на стадион "Лужники" в среща от 28-а кръг на руското първенство по футбол. По този начин настоящият шампион излезе на 4 точки в класирането прeд втория Спартак Москва, два кръга преди края на първенството.

Първото попадение в срещата на "Лужники" реализира Сесар Навас в 67-а минута на двубоя, а крайното 2:0 оформи Александър Бухаров с много красив гол като прехвърли стража на ЦСКА от голямо разстояние в 90-а минута на този мач.

В последните си два мача отборът на Рубин Казан първо е домакин на Зенит, а след това гостува на Кубан.

Гледам вече трети мач на Рубин Казан и ми направиха много голямо впечатление две неща за отбора.Първото е че Рубин има убийствена контраатака :!: Тези които са гледали Барселона-Рубин знаят за какво става на въпрос.Другото е че имат ли чисто положение много рядко пропускат.Днес с 1 голово положение биха 2 на 0.Вторият гол просто беше мн як бърз пас напред и около 20-25 местра без да се Колебае футболиста на Рубин прехвърли прехваленият Акимфеев.Просто Курбан Бердиев(треньорът на Рубин)е сглобил много боеспособен отбор.Рубин заслужено ще е шампион на Русия :!:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Рубин на една победа от шампионската титла

Мнениеот modor » 08 ное 2009 18:43

Ми браво на казанците.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 08 ное 2009 18:52

Браво на тях :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

blue_ power1
Контакти:

Мнениеот blue_ power1 » 08 ное 2009 19:29

Много корав отбор,гледах им мача днес,рядко съм гледал такъв организиран отбор,аз много мачове съм им гледал де,но фактът,че Барса изигра два ялови мача срещу тях е красоречив...Заслужена титла им се очертава...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 ное 2009 20:40

Надявам се Рубин "да повлекат крак" и повечко подобни отбори да има като тях в ШЛ. Това да се падат едни и същи четвърт-финали и полуфинални срещи е голяма глупост. Но аз съм и за промяна на формата на турнира. Иначе, добро впечатление ми правят Волфсбург (вижда се кой е шампиона) и Унирея. Не знам кой ще отстрани Рубин, но ако после не вземат купата ще са го направили по случайност значи (това да отстранят руснаците).

Върни се в “Футбол - Свят”