11 отбора в битката за изпадащите във ВЛ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 11 отбора в битката за изпадащите във ВЛ
S`land с тая селекция е абсурдно да изпаднат, Суонзи също. Фулъм, Кардиф и селяците от Норич, които са ми най - антипатичния тим.
На база играта и играчите, с които разполагат отборите, според мен Фулъм и Кардиф са сигурни пътници... интригата ще е кой да им прави компания. Малко ми е жал за Кардиф, понеже почнаха добре и ми бяха симпатични, но смяната на треньора при тях беше грешка!
Иначе като 3-ти отбор за изпадане бих казал УБА, а ако не са те то Уест Хем ми се вижда като другият кандидат за тази позиция. Мисля си че Съндърланд и Кристъл Палас ще дръпнат и няма да са застрашени накрая... А и все пак Палъс взеха треньор, който никога не е изпадал
Иначе като 3-ти отбор за изпадане бих казал УБА, а ако не са те то Уест Хем ми се вижда като другият кандидат за тази позиция. Мисля си че Съндърланд и Кристъл Палас ще дръпнат и няма да са застрашени накрая... А и все пак Палъс взеха треньор, който никога не е изпадал

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
stefani написа:12 отбора са
кой е 12ти Саутхамптън са с 37т
-
Според мен - Кардиф, Палъс и... Уест Хям.
Поне за последните ми се иска страшно много.
Поне за последните ми се иска страшно много.

-
- Контакти:
Ще се радвам, ако отпаднат Норич и Уест Бромич, останалите отбори в битката за оцеляване са ми що-годе симпатични. Но реално погледнато, Кардиф и Фулъм би трябвало да са два от изпадащите в Чемпиъншип. За третия отбор не знам, имам чувството, че до последно битката ще е много напрегната и може да стане някаква въртележка дори в последния кръг. Само дано не отпадат отбори, на които не им отива да са извън елита, като Уест Хям и Нюкасъл преди няколко години.
- superspiro
- Контакти:
Искам Фулъм, Кардиф да изпаднат, както и дърварите от Уест Хем. Норич трябва да останат, Суарес трябва да им вкара 5-6 гола в един мач, след това може.
When you walk through a storm, hold your head up high...
- Черният козел
- Контакти:
Асансьора-У.Б.А,Кардиф и по-малкия асансьор Норич.Другите два асансьора Уест Хям и Съндърланд,ще се спасят 

Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.