Челси даде заявка за титлата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Челси даде заявка за титлата

Мнениеот daniel875 » 09 фев 2014 00:04

Каквото каже ФА, това ще е. Нищо чудно накрая "червените дяволи" да станат, като гледам как започнаха всички да се излагат пред тях.
Първенството е наредено далеч преди неговия финал. Който ще стане, ще стане, защото така е предопределено "отгоре".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 фев 2014 02:13

Само вие не разбрахте, че Арсенал ще вземе титлата тая година! Дъним се яко, а Сити ни прави реверанс. Мисля, че всеки може да си направи изводите. :P

Освен това ще сме единствения тим дето става шампион със загуби от отборите в топ 4 с по 5-6 гола разлика, за да ви е по-гадно. :mrgreen:

След като си взехме студения душ, ще включим пак да се нагрее бойлера, не се притеснявайте. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 09 фев 2014 02:50

dreben23 написа:Само вие не разбрахте, че Арсенал ще вземе титлата тая година! Дъним се яко, а Сити ни прави реверанс. Мисля, че всеки може да си направи изводите. :P

Освен това ще сме единствения тим дето става шампион със загуби от отборите в топ 4 с по 5-6 гола разлика, за да ви е по-гадно. :mrgreen:

След като си взехме студения душ, ще включим пак да се нагрее бойлера, не се притеснявайте. :)

гледайте да не прегреете, следва Юнайтед, Ливърпул и х2 Байерн :lol: :lol:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 09 фев 2014 03:11

Aбе, феня на топчетата. Това всички от топ 4 да ви правят смешни и сега да се надяваш на титла. Сори ама с Венгер няма да станете шампиони. Мина му времето на франсето. Нямате играчи тип хищници, направо канибали като Суарез, Шкъртел(Пуул), Тери, Лампард(Челси), Рууни(Ютд, макар да са мн зле в момента) за титла. Само с обигран отбор и 70 процента владеене на топката... не става. 8-)
Шампион ще е един между Челси и Пуул. И това го казах и преди. Като първите са с по-големи шансове заради по-дългата скамейка. ;)
Изображение

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 09 фев 2014 08:58

dreben23 написа:Само вие не разбрахте, че Арсенал ще вземе титлата тая година! Дъним се яко, а Сити ни прави реверанс. Мисля, че всеки може да си направи изводите. :P

Арсенал или Ливърпул :roll:
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

iliyan

Мнениеот iliyan » 09 фев 2014 11:26

Ти и Санди ме разбивате с тези заявки за титлата :lol: :lol: :lol: Спрете се малко де :P :P :P
Първият от мераклиите за титлата вчера катастрофира на Анфийлд :mrgreen:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 09 фев 2014 12:58

Че те Челси от самото начало на сезона си имаха такава заявка според мен. ;) Доскоро давах предимство на Сити, но след последните 2 кръга обяснимо шансовете на Челси се увеличават. Зависи дали колeбанията на "гражданите" ще продължат или бързо ще се върнат на победния път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 фев 2014 15:54

Разсмивайте се, къде ме сравнавяте със санди. :mrgreen: Санди нема и понятие от футбол горкия и робокоп разбира футбола повече от него. :) :cry:
И вие толкова му хващате край като гледам. Колко мача изигра Челси на ниво и колко Арсенал, не е задължително всеки път да биеш топ 4, за да станеш шампион- Сити се издъни с Норич, Челси пък е единственият отбор в цял Премиършип дето не може да бие Уест Хям. Очаквам още такива събития. На всичко отгоре познах двете поредни издънки на Сити, но това беше най-лесното, те без Агуеро са кръгла нула. :mrgreen: Шампиони ще станете догодина и Моу ви го казва. Мен ми е по-смешно, че треньор като Мориньо се излага и не иска да стане шампион с такива силни играчи. Абрамович ще фалира накрая с такива цели. :lol: После дори няма да имате смелост да поздравите заслужилия шампион.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 09 фев 2014 16:30

dreben23 написа:Разсмивайте се, къде ме сравнавяте със санди. :mrgreen: Санди нема и понятие от футбол горкия и робокоп разбира футбола повече от него. :) :cry:
И вие толкова му хващате край като гледам. Колко мача изигра Челси на ниво и колко Арсенал, не е задължително всеки път да биеш топ 4, за да станеш шампион- Сити се издъни с Норич, Челси пък е единственият отбор в цял Премиършип дето не може да бие Уест Хям. Очаквам още такива събития. На всичко отгоре познах двете поредни издънки на Сити, но това беше най-лесното, те без Агуеро са кръгла нула. :mrgreen: Шампиони ще станете догодина и Моу ви го казва. Мен ми е по-смешно, че треньор като Мориньо се излага и не иска да стане шампион с такива силни играчи. Абрамович ще фалира накрая с такива цели. :lol: После дори няма да имате смелост да поздравите заслужилия шампион.

Абе теб още преди съм те забелязъл,че си пишеш празни приказки в темата за футболните прогнози,ама с един твой коментар в темата за мача Челси-Нюкасъл и сега с това направо се счупих да се смея.А още по-смешното е че санди влиза тук да си прави ебавка с всички дето му се връзват,а ти си сериозен в работите,които пишеш :mrgreen:
Иначе Челси изигра толкова мача на ниво,колкото за да е пред Арсенал в класирането към момента.Това са фактите,повече факти в края на сезона.А и гледай само от "заслужил" шампион да не се радвате като малки деца и на 4-тото място :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 09 фев 2014 16:34

Аз отдавна съм писал, че Арсенал ще са на повече от 7-8 т. от Челси и Сити към средата на Март. :lol:

А това може да стане още и този месец. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Футбол - Свят”