Андрей Гълъбинов отебляза десетия си гол в Серия "Б"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Андрей Гълъбинов

Мнениеот Балкански Орел » 08 фев 2014 19:25

todorov94 написа:
Балкански Орел написа:
todorov94 написа:
Балкански Орел написа:Стига глупости, това е Серия Б !

а кои нападатели трябва да са в националния според теб сега, аз мисля че ще си заслужава да го пробват сега в контролата с Беларус

Много ниско сме паднали ако това ни е последната надежда.

май това е истината аз поне не мога да кажа един бг нападател който да е добър и да заслужава място в национала Венци Христов е медийна звезда....

Тоя измисления, не трябва да помирисва национална фанелка, по-добре Рангелов и Камбуров, стари са, но нямат грешка.
[center]Levski & Lazio[/center]

todorov94
Контакти:

Мнениеот todorov94 » 08 фев 2014 19:29

Captain Stottlemeyer написа:
todorov94 написа:
Red_Pride написа:как да нямаме нападатели,чакаме божи86 да се разиграе пролетта ;)

хах тоя няма гол от 1година и повече а да ти кажа аз него отдавна съм го отписЪл за футбола

Информацията ти е вярна, колкото е верен и правописът ти, защото Божинов вкара гол за "Левски" (макар и в контрола) само преди два дни, след като дълго време не беше и помирисвал футболен терен. С неграмотност, некомпетентност и дребнава човешка злоба не можеш да учудиш никого в този форум - той прелива от тях... 8-)

а кога е последния му гол в официялен мач аз за това говоря мисля че има разлика между контрола и официален мач, но нека ти кажи явно си мн компетентен

todorov94
Контакти:

Мнениеот todorov94 » 08 фев 2014 19:34

Балкански Орел написа:
todorov94 написа:
Балкански Орел написа:
todorov94 написа:
Балкански Орел написа:Стига глупости, това е Серия Б !

а кои нападатели трябва да са в националния според теб сега, аз мисля че ще си заслужава да го пробват сега в контролата с Беларус

Много ниско сме паднали ако това ни е последната надежда.

май това е истината аз поне не мога да кажа един бг нападател който да е добър и да заслужава място в национала Венци Христов е медийна звезда....

Тоя измисления, не трябва да помирисва национална фанелка, по-добре Рангелов и Камбуров, стари са, но нямат грешка.

сигурно, си ме разбрал грешно не искам да му правя реклама на тоя(всъщност днес за първи път попаднах на името му) и се замислих защото в момента на тази позиция нямаме кой знае колко добър футболист(,а винаги сме имали имали)

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 08 фев 2014 19:36

Абе Серия Б е класа над нашто първенство бе !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 08 фев 2014 19:57

Задължително трябва да го пробва Любо. Видяхме ги всички - Рангелов, Макриев, Генков, Божи86. Бадема е нисък за централен нападател, така че и той не става. Другите и в Левски не могат да се докажат, камо ли да ги налагаме в националния.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Re: Андрей Гълъбинов отебляза десетия си гол в Серия "Б"

Мнениеот smurfcho » 09 фев 2014 00:11

За мен Гълъбинов, Иса и Коце Хазуров трябва да получат шанс, при този недоимък в нападение! По-добре те от Венци, Божи и тем подобните медийни звезди, а да не говорим за Бадема таран и как го подмятат!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Андрей Гълъбинов отебляза десетия си гол в Серия "Б"

Мнениеот Blagoy » 09 фев 2014 11:02

Аз не виждам какъв е проблема да му се даде шанс в контрола. Вярно, вкарва в Сериа Б, не в Сериа А, но се представя доста постоянно, а благодарение и на неговите голове отборът му е трети и продължава да се бори за промоция. И без това нямаме кой знае какъв избор в атака.
Исмаил Иса е другия, който трябва да получи шанс. И той не играе в някакъв европейски гранд, даже играе в по-слабо първенство от българското, но е достатъчно постоянен в изявите си и определено е по-добра опция от някои от сегашните нападатели като Венци Христов, Генков и Макриев.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”