Крахът на империите - "Юнайтед" като "Ливърпул"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red__army
Контакти:

Re: Крахът на империите - "Юнайтед" като "Ливърпул"

Мнениеот red__army » 07 фев 2014 13:17

Може да са най-великите....но специално тук в Англия(не твърдя че е най-силното първенство) успехите се измерват с титли."Бляскавото" им представяне от тази година не е мимолетна слабост,има си предистория.Колко бяха от Билбао...общо 7:2,в ШЛ следваха Базел,Клуж,преди това Фенербахче,макар и в мачове без значение и в години в които станаха шампион.Комфорта и респекта който осигуряваше присъствието на "Съра" край тъчлинията,даваше бонус от 10 точки още на старта...картони,спорни положения,дузпи и продължения до гол(все едно аз като фен на ЦСКА,да отрека таланта на Гунди за бг футбола).Не може да убеди в първото място и превъзходството на Юнайтед последната година след двете "Петици" от "Гражданите" от Сити.Не рестартираха състава,с класни играчи...освен Перси.Резултата...повече от половината им титуляри бяха за продан още минал.година.Абсолютно неонкурентноспособни за четворката,всички отбори които се борят за спасение ги биха.Година без ШЛ губят атрактивноста си да ги пожелаят големи играчи независимо от парите които предлагат,на пазара има Челси,Сити,ПСЖ,Реал,Барселона,Байерн и т.н.,пазарите в Азия веднага ще се ориентират към Сити и Ливърпул(има фенове навсякъде,в Лондон са много),губят атрактивноста за големи спонсори,особенно от Азия.Нямат нито един класен собствен юноша в състава,подобно на "икона" като Джерард в Ливърпул.Независимо от треньора,без титла следващата година е сигурен знак че спиралата се завърта и отиват там от където "Ливърпул" се връща,само че Ливърпул докато беше там...спечели ШЛ и игра финал,"Манчестър" силно се съмнявам че има сили да го стори.Апропо...тепърва предстоят несгоди в ШЛ,веднага след мачовете с "Олимпиакос".

Потребителски аватар
saffron
Контакти:

Мнениеот saffron » 07 фев 2014 13:24

Тая година е просто изключение. Юнайтед ще спори със Сити и Челси за титлата още много дълги години. Тези 3 отбора са просто 1 класа над всички други . То се вижда през последните години. Останалите са от един калибър и ще се потят за 4-тото место ;)
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 07 фев 2014 13:35

Рано е да се правят такива заключения! Макар този сезон да изглежда провален за Юнайтед - да не забравяме, че говорим за актуалния шампион на Англия! ;) Според мен е напълно нормално след ерата "Фъргюсън" да се наблюдава спад в играта на отбора. Общо взето факторите за това са много!! Конкуренцията за титлата тази година е много по-завързана от миналата, а за момента Юнайтед не разполага с нужния потенциал да участва пълноценно в тази борба. САФ успя да изтиска максимално от потенциала на играчите и вече има нужда от привличането на нови ключови фигури в отбора. Началото бе дадено с привличането на Хуан Мата. В момента най-важното е да бъде даден пълен картбланш на Мойс, а резултатите ще дойдат рано или късно. Лично аз съм спокоен за бъдещето на тима! :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 фев 2014 13:36

Тоя па слага Чукотка и $ити :lol: Бягайте да копаете нефт и да изкарате някоя рубла, че ще пропаднете в дупката :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Trolololol

Мнениеот Trolololol » 07 фев 2014 14:12

Благо,пак ли злорадстваш бе :lol:

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 07 фев 2014 15:20

blague написа:Не им симпатизирам, мразя ги! Но ме е жал за феновете, много е трудно да си мачкал с десетилетия всичко наред и накрая да те бият отбори като Сток, Суонзи, Съндърланд.
Сега ако паднат от Фулам, това ще е дъното.
Но аз им пожелавам да продължават да дълбаят, да постигнат нови дълбини!

Каква жал бе ? На тях беше ли им жал като печелеха титли със съдийска помощ ? Жал ли им беше като съдиите опорочаваха дербитата в тяхна полза ? НЕ! Напротив, даже се радваха на съдийската помощ и обясняваха, че това било нормално защото виждаш ли те били гранд... Затова сега цял свят ликува гледайки ги как се гърчат. Този уикенд стискам палци за нова тяхна загуба!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 07 фев 2014 15:37

Тая тъпа статия я имаше и преди няколко месеца. ЗАКРИВАЙ
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 07 фев 2014 15:56

Болезненият им цикъл ще свърши ако си сменят цвета на фланелките :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
blague
Контакти:

Мнениеот blague » 07 фев 2014 16:30

MoNteSo написа:
blague написа:Не им симпатизирам, мразя ги! Но ме е жал за феновете, много е трудно да си мачкал с десетилетия всичко наред и накрая да те бият отбори като Сток, Суонзи, Съндърланд.
Сега ако паднат от Фулам, това ще е дъното.
Но аз им пожелавам да продължават да дълбаят, да постигнат нови дълбини!

Каква жал бе ? На тях беше ли им жал като печелеха титли със съдийска помощ ? Жал ли им беше като съдиите опорочаваха дербитата в тяхна полза ? НЕ! Напротив, даже се радваха на съдийската помощ и обясняваха, че това било нормално защото виждаш ли те били гранд... Затова сега цял свят ликува гледайки ги как се гърчат. Този уикенд стискам палци за нова тяхна загуба!

И аз стискам палци да паднат, нали все пак са дали заявка за изпадане.

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 07 фев 2014 19:21

Яко комплекс от Юнайтед имат писалите в тая тема :lol:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Футбол - Свят”