Какво му е специалното на Жозе Моуриньо!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Какво му е специалното на Жозе Моуриньо!?

Мнениеот Groucho » 04 фев 2014 17:47

THE G.A.M.E написа:Аз и снощи писах... Когато някой се помисли за прекалено велик, от колкото е всъщност, идва Челси, и всичко приключва.
"Сините" от Лондон, са катализатора - чистилището, през което Грандовете на Европейският футбол трябва да преминат.
Малцина оцеляват след "теста". :mrgreen:

Челси е много по-добър тим от всички останали ( в последните 15-на години ) ...

Не се изхвърляйте толкова. Челси мина теста само веднъж, това за последните 15-на години също не е вярно.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 04 фев 2014 18:31

Когато съдии и дузпи те отстранят поне 5-6 пъти как да стане?

Ние никога не сме имали съдийски комфорт за разлика от Барса, Реал, Байерн, Интер, Милан, Ювентус, Ливърпул и Ман Юнайтед :oops:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 04 фев 2014 19:35

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:И след хиляда години ще се пеят песни във възхвала на Господ Бог Жозе Моуриньо, и великият футболен клуб ЧЕЛСИ от град Лондон! КАЗАХ!

А пък на мен ми се струва, че трябва да пеят за Роберто ди Матео хиляди години
ама май нема, забравиха го :lol:
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 04 фев 2014 19:47

Groucho написа:Не се изхвърляйте толкова. Челси мина теста само веднъж, това за последните 15-на години също не е вярно.

В поне половината сезони от 2000 г. насам, Челси доминираше, както игрово, така и тактически.
И разполагаше с най-силните играчи ( количествено ) ... В Европа.
През останалите сезони не сме отстъпвали като класа, както игрова, така и индивидуална на другите силни Клубове.

Но във футбола е така - не винаги най-класният печели.
А колегата над мен е посочил и страничните фактори, които са изиграли роля Лондонско "Сините" да не метериализират превъзходството и в отличия. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 04 фев 2014 21:01

THE G.A.M.E написа:В поне половината сезони от 2000 г. насам, Челси доминираше, както игрово, така и тактически.
И разполагаше с най-силните играчи ( количествено ) ... В Европа.
През останалите сезони не сме отстъпвали като класа, както игрова, така и индивидуална на другите силни Клубове.

Но във футбола е така - не винаги най-класният печели.
А колегата над мен е посочил и страничните фактори, които са изиграли роля Лондонско "Сините" да не метериализират превъзходството и в отличия. ;)

Eм, въпрос на фенски пристрастия. Челси има постижения, и в първенството, и в Европа, не ги оспорвам,но поне аз не си спомням тяхна доминация в ШЛ от 2004-а насам, дори и в сезона, в който взеха купата.
Поне свалих синия терор над всичко живо по терените на Стария континент от 15 лета до половината сезони от 2000-а насам, пак е нещо :lol: 8-)

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 04 фев 2014 21:02

fcb_bg написа:Защо намесваш Барсичката бе, тъпак? Като първолак си - дай да натопим другарчето. Не ли вярно, че това му е тактиката? Че и има наглостта да си отвори устата за автобуси наглеца. С Интер и Реал не игра ли така? Челси срещу Барселона не играе ли така обикновено? Даже и Венгер му се поведе по акъла и излезе така в реванша с Барса. Така си е, ама нема друг Дрогба под ръка да се бори за топката след пас 30-40м говедото и да вкарва.

Много сериозно ти е бръкнал в кафеника ЖОЗЕ,ама мен ме съмнява,че освен любимата Барсичка е минал и цялата ти семка и за това го мразиш толкова... :lol: 8-)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 04 фев 2014 22:32

THE G.A.M.E написа:На Жозе му се получават нещата в Челси, защото, нравът, характера и ДНК-то на Клуба, са точно като за него.

Аз и снощи писах... Когато някой се помисли за прекалено велик, от колкото е всъщност, идва Челси, и всичко приключва.
"Сините" от Лондон, са катализатора - чистилището, през което Грандовете на Европейският футбол трябва да преминат.
Малцина оцеляват след "теста". :mrgreen:

Челси е много по-добър тим от всички останали ( в последните 15-на години ) ... Щото, както могат да играят катеначо, така и да размажат съперника от атаки.
Както може да играят с дълги токи, така и онези от среща, да не видят топката доста дълго време.

Най-добре са усетили "тестът" Челси, онези, от Каталуня. :lol:

Отлично казано!
Това има предистория - 1987/88 г. отборът имаше доста отложени мачове (заради някакви болести). Вземеше ли малко точки от тях, Челси си оставаше в групата. Но не би - в сгъстения цикъл на изиграването на тези мачове противниците бяха безмилостни. Следващата година Челси веднага се върна в най-високото ниво на английския футбол и това феновете го помнят - затова никаква милост.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 фев 2014 23:41

Santiago Munezz написа:
fcb_bg написа:Защо намесваш Барсичката бе, тъпак? Като първолак си - дай да натопим другарчето. Не ли вярно, че това му е тактиката? Че и има наглостта да си отвори устата за автобуси наглеца. С Интер и Реал не игра ли така? Челси срещу Барселона не играе ли така обикновено? Даже и Венгер му се поведе по акъла и излезе така в реванша с Барса. Така си е, ама нема друг Дрогба под ръка да се бори за топката след пас 30-40м говедото и да вкарва.

Много сериозно ти е бръкнал в кафеника ЖОЗЕ,ама мен ме съмнява,че освен любимата Барсичка е минал и цялата ти семка и за това го мразиш толкова... :lol: 8-)

Хахах, какъв остроумен чукча... :shock: Минал е Барсичката, вика смехуркото. Такъв бой както от Барса от никой друг не е ял. Кой го е бил първи в евротурнир у дома? Барса. Кой го е бил с най-голям резултат? Барса. Кой го е бил най-много? Барса. Срещу кого му е най-негативен баланса. Брей мама му стара, пак Барса. Кой мрази най-много и съответно неговите последователи? Барса. Еееееех, Муньов, Муньов...
Моята семка не я мисли. Ама твоята уста май не е девствена, а, малък Моу?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 05 фев 2014 01:01

Santiago Munezz написа:

:shock: :shock: :lol: :lol: ние дали не сме го и били Моу, виж му баланса и тогава говори ;)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Футбол - Свят”