Бербатов е играч на Монако

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

maveryc
Контакти:

Re: Бербатов е играч на Монако

Мнениеот maveryc » 01 фев 2014 00:38

Tommi написа:
maveryc написа:С всеки изминал пост чета и все повече се съгласям с професор Божидар Димитров че ние Българите сме един шибан ама много шибан народ вместо да пожелаваме успех на Митко ние го плюем.

Какъв професор е Божидар Димитров? Научните степени все още значат нещо, хайде да не ги раздаваме като топъл хляб на всеки.

Аз не ги раздавам а той си е професор не знам дали знаеш. Не го харесвам като човек но за това изказване че сме шибан народ с всеки изминал ден се убеждаван че е прав за жалост.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 фев 2014 00:39

Евалата на Митко . Мисля ,че в Монако ще изнася силни мачове , а не като тези в дърварският Фулъм .

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2014 00:40

maveryc написа:
Tommi написа:
maveryc написа:С всеки изминал пост чета и все повече се съгласям с професор Божидар Димитров че ние Българите сме един шибан ама много шибан народ вместо да пожелаваме успех на Митко ние го плюем.

Какъв професор е Божидар Димитров? Научните степени все още значат нещо, хайде да не ги раздаваме като топъл хляб на всеки.

Аз не ги раздавам а той си е професор не знам дали знаеш. Не го харесвам като човек но за това изказване че сме шибан народ с всеки изминал ден се убеждаван че е прав за жалост.

Точно това е, че не е професор, а старши научен сътрудник 2-ра степен.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 фев 2014 00:41

Монако не са успели да се преборят с Левски за Божи86. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 фев 2014 00:41

MAЙOPA написа:
Tommi написа:

:roll: горди ТОМИ остави мите фенките да се порадват на новата водоноска и пейка на МОНАКО ;)

Изображение
Лицензираният лайнар пак е налазил тема, в която впечатлява с редовните си говежди напъни! На този когато и да му се*еш в устата все ще е късно! :lol: :lol: :lol:
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 фев 2014 00:42

Божинов подписа с Левски, а Гонг ми държат като първа новина Бербатов? :roll: :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 01 фев 2014 00:42

Левски_с_дубъла написа:Идиотът Раниери не случайно го гониха от куп клубове. :lol: :lol: Хубаво е обаче ,че идиотите от Диема ще спрат да излъчват недоразумението Фулъм. Нищо чудно котиджърс да тръгнат нагоре след като замениха най-бавният професионален футболист с много по-класния голмайстор на Олимпиакос.

Ех този Митко как прави така, че винаги успява да подлъже някой отбор да го вземе и да му плаща огромната заплата!?? Истински факир!! :mrgreen:

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 01 фев 2014 00:43

maveryc написа:
Tommi написа:

Цял Китай не може да произведе толкова злоба , колкото малка 7 милионна България .
„ НЕ СМЕ НАРОД , А МЪРША “ 1875

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 фев 2014 00:44

Tommi написа:Божинов подписа с Левски, а Гонг ми държат като първа новина Бербатов? :roll: :roll:

Именно! Кой е Божинов-знаем! Кой е Левски-Апостола на свободата! Е, какво общо имат? :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 01 фев 2014 00:46

Tommi написа:Божинов подписа с Левски, а Гонг ми държат като първа новина Бербатов? :roll: :roll:

Прав си,колега "маргаринов" няма справедливост на този свят! :lol: :mrgreen:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Върни се в “Футбол - Свят”