Каляри-Милан-1:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Каляри-Милан-1:2
Брей, голяма радост.Тука такъв късмет ви удари, че не е истина.Каляри трябваше да вкарат втори гол.Колкото до тренера, не го казвам с лоши чувства, безразличен ми е и милан и зейдроф, просто ще видите, че нищо няма да стане с него.
[center]Levski & Lazio[/center]
daniel875 написа:Този "Милан" е срам, както беше и онзи при последния престой на Саки и Капело, както беше и онзи в началото на периода на Берлускони, както беше и онзи между 1973 и 1979, както и онзи между 1907 и 1951 година
Не така другарю,не така.Имате не лошо отборче което участва в боричкането за златната среда и сте има няма на почти някакви си 30 точки от първото място в Серия А.
FORZA MILAN!
Отново слаба игра и добре , че Марио вкара в 87 мин и ги грабнахме

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
sandi74 написа:daniel875 написа:Този "Милан" е срам, както беше и онзи при последния престой на Саки и Капело, както беше и онзи в началото на периода на Берлускони, както беше и онзи между 1973 и 1979, както и онзи между 1907 и 1951 година
Не така другарю,не така.Имате не лошо отборче което участва в боричкането за златната среда и сте има няма на почти някакви си 30 точки от първото място в Серия А.
Не е срам, грешна политика. В края на сезона ще са в евротурнирите. Ако Зеедорф покаже качества и има малко късмет, ще се върнат там където им е мястото на върха в ЕКТ, но затова и пари трябват. А Санди си е травестулка открай време. той по-скоро ще види Ман Сити шампиони на Южна Америка отколкото гола жена, на живо разбира се.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
ММ1914 написа:sandi74 написа:daniel875 написа:Този "Милан" е срам, както беше и онзи при последния престой на Саки и Капело, както беше и онзи в началото на периода на Берлускони, както беше и онзи между 1973 и 1979, както и онзи между 1907 и 1951 година
Не е срам, грешна политика. В края на сезона ще са в евротурнирите. Ако Зеедорф покаже качества и има малко късмет, ще се върнат там където им е мястото на върха в ЕКТ, но затова и пари трябват. А Санди си е травестулка открай време. той по-скоро ще види Ман Сити шампиони на Южна Америка отколкото гола жена, на живо разбира се.
Комсомолец,и Берое и Сити съм ги виждал като шампиони и носители на купи а за майка си не ми говори,не ме интересува клетата женица.Айде ходи да си лягаш при нея.
sandi74 написа:ММ1914 написа:sandi74 написа:daniel875 написа:Този "Милан" е срам, както беше и онзи при последния престой на Саки и Капело, както беше и онзи в началото на периода на Берлускони, както беше и онзи между 1973 и 1979, както и онзи между 1907 и 1951 година
Комсомолец,и Берое и Сити съм ги виждал като шампиони и носители на купи а за майка си не ми говори,не ме интересува клетата женица.Айде ходи да си лягаш при нея.
Санди виждал си Ман Сити шампиони на Южна Америка?

ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!
- Черният козел
- Контакти:
Потвърждение на Залога - TPB4154967911W - Мобилен Час на залога: 26/01/2014 17:26:43 Принтирай
Селекции
Ho. Селекции Събитие Дата на Събитието Условия на Подсигурен Залог Коефициент Резултат
1 Милан Каляри v Милан
(Краен Резултат) 26/01/2014 Никой 8.00 Печеливш
Залог: 0,20 Печалби: 1,60
Селекции
Ho. Селекции Събитие Дата на Събитието Условия на Подсигурен Залог Коефициент Резултат
1 Милан Каляри v Милан
(Краен Резултат) 26/01/2014 Никой 8.00 Печеливш
Залог: 0,20 Печалби: 1,60
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.