Евро 2016/EURO 2016
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Евро 2016/EURO 2016
Винаги съм мечтал за група с нашите балкански съседи,на мачовете ще има голямо шоу и от двете страни.На границите пък ще е мазало и ще има интересни моменти,има за какво да си връщаме на някои от тях.Иначе искам да се паднат отбори,с които скоро не сме играли и ще бъде голямо надлъгване и разучаване.Примерно тази група е напълно преодолима-Гърция,Унгария,Словения,БЪЛГАРИЯ,Македония,Гибралтар.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Гърция, Ейре, Австрия, България, Азербайджан, Сан Марино и нашите вдигат купата. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Дано не се паднем пак с Малта, че много ни озориха втория мач, а първият снегът ги победи. Дано този път извадим късмет и се паднем с Андора. Така де, друго си е да имаме две победи та да има с кво да се хвали пената.
...
Пак ще сме надежди, но докога все още не се знае .
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Captain Stottlemeyer
Red Warrior написа:fcw написа: Израел, Азербайджан, Грузия, Казахстан, имам претенции, че фащам от география, ма тая Мила Стара Европа много се е разширила.
Питай левскарите дали Казахстан не е в Европа.
Всъщност, част от Казахстан се намира в Европа, но ти едва ли знаеш това, N3 BUL...

По темата: Нека да изчакаме жребия, не е толкова далеч. Глупаво е да строим въздушни кули отсега.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Дано да се паднем със силни отбори защото така или иначе всички ни бият като тъпан на селска сватба.Едно е да те наритат и бият атове а съвсем друго е това да го сторят магарета,макар че на фона на цирковата ни трупа по-голяма част от другите отбори изглеждат като атове сравнение с нашият,така че жребият определено ще е благосклонен към нас.
Не, че ще напиша нещо много различно ,но ето аз как определям шансовете ни и срещу кого имаме по-голяма вероятност да се класираме и да играем по сполучливо ,първа урна -Гърция,Босна но и срещу тях с големи условности ,втора урна-Дания - видя се че можем да се справим с тях,Унгария -макар че исторически играем трудно срещу тях,Ейре-корави са. но с футболни качества няма как да ни уплашат.3 урна -Словения,Норвегия са приемливи противници.5 урна -освен в Сев.Ирландия ,Азербайджан и донякъде Литва ,навсякъде другаде ще имаме проблем като гости,като домакини не би трябвало да имаме проблеми с всички отбори от тази урна .6 урна не искам да ни се пада Казахстан и Гибралтар, с всичко друго смятам че можем да се справим.
И ето какво излиза за идеална група
Гърция
Унгария
Норвегия
България
Сев.Ирландия
Лихтенщайн не си спомням да сме играли скоро или някога с тях.
с всички тези ще падне голямо блъскане на топката ,единствено гърците имат някакъв добър стил и техника.
И ето какво излиза за идеална група
Гърция
Унгария
Норвегия
България
Сев.Ирландия
Лихтенщайн не си спомням да сме играли скоро или някога с тях.
с всички тези ще падне голямо блъскане на топката ,единствено гърците имат някакъв добър стил и техника.
- bojo0o0o94
- Контакти:
Тука ви гледам, че всички искате Гърция от 1-вата урна, ама май не знаете, че на Русия са им отнети 6 точки от квалификациите.